Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la plus belle

Jakie kobiety podobaja sie mezczyznom?

Polecane posty

Hej. Mezczyzni! Jakie kobiety wolicie? Mega szczuple, biust w rozmiarze mikro i plaska pupa. Waga tak okolo 50kg na 168cm. Czy moze normalnie wygladajace dziewczyny z biustem. Dziewczyny, ktore maja normalne nogi i normalny brzuch? Waga okolo 63 na 168.

Gość podobają nam się
16-19 latki reszta niebardzo

Gość bumerang g
ok 160-165 wzrostu waga 50-55 cm biust d-e brunetki

Gość kukuxumusu
Takie z wydatnymi brodawkami na cyckach, kobiece i z szerokimi biodrami.

Gość dck
63 na 168 to 5 kg nadwagi, a nie "normalnie wyglądające". nie pocieszaj się na forum internetowym wmawiając sobie, że jesteś ok, tylko bierz za dietę, świnko.

Gość bylam gruba bylam szczupla byl
am chuda, bylam brunetka, bylam blondynka, bylam ruda, mialam sredni biust, mialam wielki biust, mialam maly, a sie zawsze podobalam mezczyznom.

Gość paznokietka
Dość subiektywnie patrzysz na sprawe. Ja wzrostem i wagą jestem zbliżona do pierwszego opisu, nie mam jakichs duzych piersi i pupy, brzuch płaski, jednak wyglądam nieźle. I mogę z pełną świadomością powiedzieć ze podobam się mężczyzną. pozdrawiam ;)

Jakie? Wszystkie - nieważne czy grube, chude, ładne, brzydkie itd. Zrozumcie w końcu że faceci lecą na wszystko...

Normalne i takie które w czasie okresu nie dostają szajby,nie odbiera im rozumu i nie robią z faceta swojego przywatnego kozła ofiarnego. Ten drugi warunek jest niezbędny :D

Gość kanapka salatka
la plus belle z tym ze z biustem D trzeba wazyc powyzej 60 kg to sie nie zgodze... jestem niska-z miseczka D a 51 kg

Gość mi to fruwa
Sam biust w sobie duzo wazy. Dziewczyna moze byc szczupla, ale z biustem D nigdy nie bedzie wazyla mniej niz 60kg! wole cycate z dosyć dużą dupą i nie obchodzi mnie czy ważą 7 czy 70 kg :classic_cool:

Chyba żartujesz :) Nie szukam bo nie. Nic na siłę. Jak spotkam kogoś odpowiedniego to ok a jak nie to nie.

Gość panna leniwiec
faceci lubią takie pipki o które trzeba dbać i nie są zbyt mądre uciekają przed inteligentnymi i niezależnymi

Gość panna leniwiec
pokonana i upokorzona Co za bzdury, że trzeba ważyć powyżej 60kg żeby mieć cycki rozmiaru D Uśmiałam się POPIERAM!!! waże 60 kg i mam biust 75 G

ja 'szukam' fajnej kobietki huehueheu :D 25 lat to juz s... d.... j.... :D hehe nie no zart

Gość pomarańczlala
Nie uciekają przed inteligentnymi. :|

Jak dla mnie to "szukajcie a znajdziedzie" się tylko u mateusza sprawdza. Już to chyba gdzieś pisałam :)No ale powodzenia