Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfbiuiu

moze mi ktos wytlumaczyc po co komu te smartfony z tysiacem niepotrzebnych fun

Polecane posty

Gość jfbiuiu

-kcji? 5-7 lat temu (a takze wczesniej) ludzie mieli wzglednie proste telefony komorkowe, smsy, rozmowy, budzik, radio, aparat skad wzial sie ten owczy ped, ze kazdy musi miec dotykowca, smartfona i setki roznych funkcji? czy wy tego naprawde uzywacie? ja chce moc zadzwonic, zasmsosowac, zrobic zdjecia jak potrzeba (ale to rzadko, na imprezy nie chodze) i miec budzik, nawet muzy nie slucham, bo po co, slucham w samochodzie alboi w domu na kompie, jak jestem w pracy to nie bede przeciez sluchac, aplikacji na fejsa nie potrzebuje bo nie mam konta na FB (bo po co mi ono?)........

Gość jdhbfiwefr
smsuje mmsuje prowadze rozmowy, takze video i konferencje sie zdarzaja wchodze na neta slucham muzyki robie zdjecia nagrywam filmiki

Gość jdhbfiwefr
bardzo czesto telefon sluzy mi jako podreczny notatnik i organizer w ktorym zapisuje sobie na szybko wazne rzeczy

Dzwonię, SMSuję, czasami coś zapiszę w kalendarzu, robię zdjęcia, słucham muzyki, czasem w coś zagram. Innych aplikacji nie uzywam (typu nawigacja, Quicoffice, Traveler, itp.)

Gość jiojio
jak ktos ma nudne zycie, to zapelnia sobie wlasnie wolne godziny takim bezsensownym klepaniem na telefonie, to samo jest z facebookiem. Gdyby kazdy poswiecil godzine dziennie na cos konstruktywnego zamiast siedzenie na fb, to po roku osiagnalby wiele, a tak rok siedzenie na fb gowno daje

Gość Koszyk nieszawy
Nie siedzę na fb, siedzę na kafe!

Mi jest potrzebny...a i moj Telefon jestesmy nierozlaczni. Korzystam z WhatsApp Gadu gadu i skypa Maile Internet Fotki, Notatki Navigacja Slucham muzyki, Obrabiam zdjecia czasem ogladm filmy Korzystam z roznych dodatkowych appow

Gość gość1234567899
jdhbfiwefr 2012.08.12 smsuje mmsuje prowadze rozmowy, takze video i konferencje sie zdarzaja wchodze na neta slucham muzyki robie zdjecia nagrywam filmiki Tak samo jak na telefonie...

Gość Zenek twardy 32 lata
Zeby ich dystrybutor na polske mogl jezdzic po warszawie s klasa 320 cdi

Gość gość
w pracy tylko takie dawali do wyboru