Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niania Pola

Drogie mamy jakbyście zareagowały na tego typu ogłoszenie ?

Polecane posty

Gość Niania Pola

Szukam pracy jak wiadomo na 10 ogłoszeń conajmniej przypada 1 niania,wszystkie ogłoszenia o prace są takie ponieważ ja szukam kolejnego malucha któremu chętnie poświęce swój wolny czas wpadłam na pomysł napisania ogłoszenia taka forma :) prosze napiszcie jakbyście to odebrały.Dodam że nazwe miasta zmieniłam. Czas szybko leci a wraz z nim rosną dzieci, Mój podopieczny szykuje sie już do przedszkola by za pare lat przywitała go szkoła. Dlatego od października czeka mnie nowa praktyka, spędzania czasu wolnego ,chyba ze znajde nowego podopiecznego :) Może się przedstawie jestem studentka systemu zaocznego dlatego mam dużo czasu wolnego. Doświadczenie mam duże,większe niż w Wenecji kałuże, Nałogów żadnych nie posiadam,jeśli trzeba to sie zbadam. Dojazd dla mnie to nie przeszkoda nawet jeśli Kraków pokryje woda, Gdy dziecko zachoruje,ręcze za siebie że go dopilnuje. Bunt dwulatka też mi znany i już dawno opatentowany, Jestem kreatywna i punktualna,na pewno nie banalna. Cierpliwość to także moja mocna strona może nad uchem skrzeczeć wrona,bede niewzruszona. Referencje do wglądu chętnie pokazuje w końcu to mnie nie ujmuje. Najlepiej by było gdyby smyk miał rok skończony i już jeden krok w przód zaliczony :) Praca na cały etat mnie interesuje,za inne oferty serdecznie dziękuje. W szczery uśmiech dużo zainwestowałam mam nadzieje że Państwa zainteresowałam.

Gość Niania Pola
są takie same miało być,ucieło mi wyżej.

Gość Niania Pola
dzięki :o

Gość ja bym takiej niani nie
zatrudnila, ogloszenie to ma byc ogloszenie a nie jakis wierszyk, nawet calego mi sie nie chce przeczytaj bo jak widze rymy to nie wydaje mi sie zeby to byla osoba odpowiedzialna, raczej marzyciel taki czy cos, takie moje odczucia, nie mowie ze kazdy tak ma ale ja jestem na nie :)

Gość Niania Pola
co za dzień dziś mam nawet tu na buraka musiałam trafić :o spadaj gdzie indziej siać ferment

Gość Niania Pola
rozumiem,ale gdybym ja byłam mama to bym miała wrażenie że czytam ogłoszenie 1 osoby bo w każdym jest to samo tylko kolejność zmieniona, a to opieka nad dziećmi myśle że fajnie gdy ktoś jest wesoły i kreatywny zwłaszcza że nie chce opieki nad paro miesięczbym dzieckiem a takim z którym mogłabym już aktywnie spędzać czas :)

Gość nieeeeeeeeeee
no ja tez tak nie zabardzo byłabym zainteresowana te rymy toche nie za za fajne jak na ogłoszenie o prace

Gość dla mnie tego typu
cudactwa świadczą o infantylności. takie moje pierwsze skojarzenie.

Gość Niania Pola
ok dziękuje za opinie :)

Gość ja bym takiej niani nie
no ale mozesz sprobowac, moze kogos znajdziesz

Gość Killme
Moim zdaniem, ogłoszenie powinno być krótki i treściwe. Osobistość nie chciałoby mi się tego czytać, mimo że jest napisane z pomysłem.

Gość Niania Pola
Myśle że ważne jest to żeby też wybić się z pośród monotnonnych już ogłoszeń gdzie pisza na przemian nie pale kocham dzieci mam dużo czasu kocham dzieci i dodam ze dzieci kocham najbardziej.Jestem osoba też poważna a nie dzieckiem w warkoczykach mam refernecje obecna prace z której jestem zadowolona tak jak i rodzice :)

Gość Niania Pola
Rozumiem,ja się liczyłam z większościa negatywnych opinii i nigdzie tego ogłoszenia nie dodałam tak sobie przed paroma minutami napisalam i czekałam na odzew no cóż nie wszystkim się dogodzi.

Gość dla mnie tego typu
Ja lubię rzeczowe ogłoszenia- wykształcenie, kwalifikacje, doświadczenie, wymagania- wszystko czarne na białym. Wtedy można wybrać sobie kilka osób i z nimi się skontaktować. Wierszyk bym ominęła, tak jak ogłoszenia niestylistyczne czy z błędami. Bo praca jest poważna i wymagam poważnego podejścia.

Gość Niania Pola
A krótkie i treściwie ogloszenie można zamieszczać jako sprzedawca na targowisku a nie do opieki nad dziećmi wybacz ale tu się nie zgadzam bo gdyby ktoś pisał Szukam pracy jako niania,mam doświadczenie 5 lat to dam sobie ręke i noge uciąć ze 0 telefonów by było,obracam sie w tym 'fachu' 3 lata i portale takie jak niania.pl czy inne to istna lektura do czytania jeśli chodzi o opis Niań.

Gość erazm z bytowa
może mieć zaburzenia psychiczne :classic_cool:

Gość dla mnie tego typu
Ja pracowałam w tym "fachu" lat 6. zawsze pisałam krótkie notatki i miałam sporo propozycji. ale jak chcesz to zamieść ten wiersz. pewnie ktoś się skusi

Gość Niania Pola
Uwierz mi że to za mało chyba Ci to odpowiada ale bedziesz 1 mama na 100 bo słyszać i widzać mamy chcą wiedzieć takie rzeczy o których Wam sie nawet nie śniło i ubogi opis wręcz jest dla nich dowodem że to nie ta ,studiuje pedagogike i również na psychologi mówione jest o tym co na człowieka bardziej działa i przykłuwa uwage .

Gość Niania Pola
nie wątpie ale czasy sie zmieniaja ja ofert też miałam dużo ale gdy przyszło mi rozmawiać przez telefon to czułam sie jakbym ankiete wypłeniała :)

Gość baby są złe
A ja uważam, że ogłoszenie jest fajne, zwracasz na siebie uwagę. Dopisałabym tylko pod tym wierszykiem normalnie już informacje o wykształceniu, latach doświadczenia, ukończonych kursach np. pierwszej pomocy - jeśli takie masz. Żeby było też coś poważnego, wtedy nie będzie się wydawać, że masz warkoczyki :D

Gość dla mnie tego typu
Ja też jestem po pedagogice:D skoro wiesz lepiej to sobie zamieść takie ogłoszenie. Owszem- mamy chcą więcej wiedzieć. Ale nie koniecznie muszą wyczytywać to z ogłoszenia. Po to organizuje się. rozmowy kwalifikacyjne, żeby o wszystko wypytać

Gość Niania Pola
oczywiście taki miałam zamiar ale tu nie będe juz tych informacji wklejać bo beda dla Was zbędne.

Gość Niania Pola
Nie stwierdziłam nigdzie że wiem lepiej :) nikt tu chyba nie widzi założenia jednego że chodziło mi o zwrócenie na siebie uwagi bo na pewno tak bedzie jeśli spośród wielu takich samych ktoś przeczta to i nawet nie spodoba mu sie to zapamięta że takie coś mialo miejsce a z calej reszty jednego zdania nie powtórzy

A mnie sie podoba. Pomyslalabym,ze to osoba kreatywna,a do opieki nad dzieckiem kreatywnosc jest potrzebna. W ogloszeniu jest wszystko,co by mnie interesowalo no i na pewno sprawdzilabym te referencje ;)

Gość dydytttt
mnie by takie ogłoszenie na pewno zniechęciło do takiej niani. Rymy rodem z gimnazjum

Gość Niania Pola
A od kiedy rymy kiedykolwiek brzmiały poważnie ? troche dysnatnsu ja pracuje z dziećmi a nie przyszłymi operetkami.

Gość do doo dooo
W życiu bym na takie ogłoszenie nie odpowiedziała. Ale skoro wiesz lepiej to po co pytasz? A po tym co tutaj piszesz tym bardziej bym Ciebie nie zatrudniła,bo jesteś zrozumiała i przemądrzała.

Gość Niania Pola
Ja też bym nie pracowała u osoby która z góry mnie ocenia,więc obie jesteśmy zadowolone

Gość dla mnie tego typu
Ale odpierasz każdą negatywną wypowiedź. Jak widzisz są mamy którym to bardzo odpowiada- inne wręcz zniechęca. rób jak uważasz. Ja z miejsca bym Ciebie odrzuciła. Uwagę zwracasz z pewnością. Ale według mnie nie przedstawiasz się w najlepszym świetle. Tak ja ogłoszenia typu " Nazywam się Piotruś i szukam opiekunki". MA to być niby takie fajne i ciekawe ale tak naprawdę, moim zdaniem, jest tandetne

Gość dla mnie tego typu
Oczywistym jest, że czytając ogłoszenia oceniamy ludzi z góry. W końcu musimy dokonać jakiejś selekcji. Więc oceniamy kogoś po tym, jak się nam zaprezentuje