Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rimmel lycra pro

Czy można kochać dwóch facetów jednocześnie ?

Polecane posty

Gość rimmel lycra pro
Niyaaaaa Czy się wypaliło ? Nie wiem, ale po takim czasie bycia ze sobą z pewnością nie ma już tego dreszczyku. Jednak dla chęci poczucia go na nowo, nie zaryzykuję małżeństwa. Druga sprawa. Z tym zerwaniem kontaktu to jest tak, że z pewnością trochę nie chcę, ale to też nie jest wcale takie łatwe. Z XX znamy się długo i mąż wie, że akurat on jest jednym z tych najbardziej spoko. Dziwnie by to wyglądało, gdybym nagle oznajmiła, że za nim nie przepadam i nie chcę żeby on do nas przyjeżdżał. Tym bardziej, że to ja czasami jeżdżę do niego z polecenia męża, gdy ten sam nie może. Z takiego jeżdżenia akurat mogę się wykręcić, ale nie mogę zażądać zerwania kontaktu. Kolejna sprawa... Tak, może i czekam na jakiś krok XX, bo może chcę sobie udowodnić, że nie jestem nienormalna i to nie dzieje się tylko w mojej głowie.

Gość nitz na siłę
wszystko młotkiem :)

Gość luillenkaa
a ja kocham mojego mężusia :)

Gość rimmel lycra pro
Witam. Widzę, że pojawiło się kilka wpisów nie na temat, ale to nic :)

Gość mąż powinien cię
w doopę kopnąć :O

Gość podbijame
und zamykame :classic_cool:

Gość rimmel lycra pro
Wpadłam zobaczyć czy temat żyje :) U mnie jakoś powoli życie się toczy. Nie ma póki co XX, więc nie mam problemu.

Gość on wróci i znów się
zacznie. Nie uwolnisz się od tego.

Gość rimmel lycra pro
Sama nie wiem. Jego nie ma, trzymam się, staram się nie myśleć, ale sam fakt, że tu zaglądam, temu przeczy :(

Gość to daj mu dupy
i przestań to roztrząsać :O

Gość taki se facet lat 30 gbhyt
autorko a ja bym na twoim miejscu bez wahania poszedł na całość z drugim, rano powiedz mu że to była jedna noc i to będzie wasza tajemnica po 20 latach z łezką w oku będziesz to wspominać :)

Gość rimmel lycra pro
Łatwo powiedzieć :) Znając życie wyrzuty sumienia by mnie zabiły :/

Gość taki se facet lat 30 gbhyt
napisałem po 20 latach :P to było coś innego ale zaszalałem na krawędzi smierci z wyrzutów sumienia na drugi dzien mialem nerwice lekowa przez 3 miesiace wyrzuty sumienia teraz zyje tym wspomnieniem ktore czasem jest jak tlen nie zaluje bo dla takich chwil warto zyc ale czy warto u ciebie to tylko ty wiesz ludzie beda ci mowic NIE ROB TEGO to zle a wiesz dlaczego? bo sami sie boja ze ich partner(ka) móglby ich zdradzic bo sobie mysla co za glupia ma juz jednego a jej malo bo ci ludzie sa samotni albo zyja w strachu majac kogos ale niewazne co zdecydujesz to idz to robic a kafe i dumanie sobie odpusc

Gość rimmel lycra pro
Tylko wiesz, gryzie mnie to wszystko, a nie mam komu się wygadać :( Nie chcę zdradzić, bo sama też nie chcę być zdradzona ...

Gość taki se facet lat 30 gbhytds
rimmel lycra pro czyli uprawiasz to co baby lubią najbardziej gadulstwo w takim razie spadaj nie marnuj mojego czasu jak chcesz tylko pomemlać jęzorem tu nie ma o czym gadać albo masz mokro na jego widok i musisz to zrobić albo nie jeśli odepchnęła cię moja bezpośredniość znaczy że raczej tego nigdy nie zrobisz nara

Gość rimmel lycra pro
Sugerujesz, że powinno się wskakiwać do łózka każdemu facetowi, który nam się spodoba ? :)

Gość rimmel lycra pro
Witam po dłuższej przerwie. U mnie wygląda to następująco. Unikałam wszelkich spotkań i kontaktu jak ognia. Raz tylko mąż nie mógł załatwić jakiejś sprawy dla niego, to ja to zrobiła. Ale było ok. Do dzisiaj ... Wiedziałam, że tak będzie. Syzyfowa praca.

Kiedyś też miałam taki zamęt w głowie i zastanawiałam się czy to możliwe że kocham dwóch naraz... z perspektywy czasu widzę, że serce pomieści tylko jedno prawdziwe uczucie drugie to ułuda... pozdrawiam

Gość rimmel lycra pro
Ciężko mi to wszystko ogarnąć :( XX nie ułatwia sprawy :(

Gość rimmel lycra pro
Temat umarł, a rozterki wciąż żywe. Pozdrawiam

Gość wiesz autorko że ostatnio
przypomniał mi się twój temat, ale nie mogłam go znaleźć :)

Gość nova87
witam wszystkie panie z podobnym problemem. kilka miesiecy temu poznałam wspaniałego mezczyzne niestety jest jak narazie to znajomosc przez neta bo mieszka tak daleko ze jak narazie jest to nie realne abysmy sie spotkali. Mam meza i dziecko ale moje malzenstwo juz od dawna sie nie uklada, i dlatego zaczełam znajomosc z tym drugim mezczyzna. Na poczatku pisalismy, rozmawialismy o roznych glupotach i sprawach codziennych, ale od kilku dni nie potrafie myslec o niczym innym tylko o nim a jak go widz na skype to nie moge sie napatrzec, czuje ze zaczynam cos czuc do niego i czuje ze bylabym w stanie wszystko rzucic i byc z nim. Co mam robic w takiej sytuacji , moze ktos cos poradzić? Pozdrawiam

Gość motylek w rozterce
Witam, przeczytalam wszystkie posty w tym temacie....u mnie dzieje sie tak od ponad roku.Mam romans z moja pierwsza miloscia. Chociaz romans to moze za duzo powiedziane, spotkalismy sie po 18 latach!! Nie widzielismy sie nawet przez chwile przez tyle lat. Spotkanie bylo z gory zaplanowane, wiedzielismy poco sie spotkamy, bylismy zawsze najlepszymi przyjaciolmi, nie bylismy para chociaz zawsze nas do siebie ciagnelo,Bylismy fajna paczka z podworka i kazdy z nas mial kogos. jak sie po tylu latach okazalo zadno z nas nie chcialo burzyc naszej przyjazni i nie proponowalo niczego wiecej. Spotkalismy sie rok temu , wynajelismy hotel i spedzilismy ze sobia przepiekna noc, oboje mamy wrazenie ze ta noc byla nam zapisana w zyciorysie, ze to musialo sie wydazyc! potem byly kolejne spotkania i kolejne ktore zawsze konczyly sie w lozku.Po miesiacu on wyjechal do pracy na inny koniec polski... Widujemy sie co 2 miesiace, zawsze w tym samym celu. Jest pieknie, czuje sie jak bym miala tyle lat co wtedy.. Ale ... mam meza 2 dzieci, jestem szczesliwa mezatka, ale ten pierwszy..jakbym zawsze na niego czekala, kocham ich chyba obydwu chociaz zawsze myslalam ze tak sie nie da ze to nie mozliwe. Ciagle mysle jak to zakonczyc, dobrze mi z mezem, ale tamten daje mi to cos, te motylki w brzuchu...moze nasze malzenstwo stalo sie jakos ruryna i brakuje mi tego pazura? nie wyobrazam sobie zebym miala odejsc od meza, ale wiem jak boli gdy tamtego nie ma przy mnie i jaka radosc mnie ogarnia na samo spotkanie... Dodam ze tamten jest sam, i ciagle powtaza ze pasowalibysmy do siebie i szkoda ze nie wybralismy milosci wiele lat temu ...