Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strumień życia

zabawa emocjami

Polecane posty

Gość 86bk9b5vcftu
Raz się sparzysz, a potem do kolejnych razów nie dopuścisz. I emocjonalnych popaprańców będziesz omijać z daleka.

łatwo się mówi uśmiechnij się, podejdź, zagadaj do niego i już potem będzie się kręcić. A tu nie tak. Bo jak masz swój obiekt westchnień przed sobą i próbujesz coś w tym kierunku zrobić to nagle każdy szczegół np. uciekający wzrok, głośny śmiech czy milczenie w zachowaniu tej osoby sprawia że odbierasz ją na nie. I niestety męczysz się potem, cierpisz zwalając winę że to dałaś się wciągnąć w jakąś głupią zabawę.

zawsze łatwiej sie mówi niż coś robi...z drugiej strony to kwestia motywacji..przychodzi moment, że jeśli nic nie zrobisz to stracisz to co najcenniejsze...

Gość tak to już jest
zapominamy co czuje druga strona...

Gość i jak zawsze
się mną bawisz...bez skrupułów...

Gość Gdzie twoj honor?
Za bardzo sie angazujecie emocjonalnie - wyluzujcie troche to nie bedziecie sie tak spinac ;)

Gość pandora z puszki
@strumień ''piszę ogólnie...zgłębiam ten rodzaj doświadczeń życiowych..." ­ słowem jesteś mściwa idiotka pogłębiającą swoimi wywodami paranoje paranoików. zacne doprawdy

w jednym zdaniu kilka przykrych słów w odniesieniu do osoby, której się nie zna...cóż pozostaje pogratulować kultury w Nowym 2013 roku! życzę więcej wyrozumiałości:) a zacytowane zdanie skoro powyższa istoto nie zrozumiałaś...oznacza zgłębianie doświadczeń na własnej skórze w wyniku cierpienia, którego doznałam...

Gość zanobi maria czober
ale ty jesteś głęboka! :D

Gość pandora z puszki
jak kałuża na brukselskiej autostradzie

Gość zanobi maria czober
w rzeczy samej :D kolejna która che zaistnieć i wylaś swoje niedojrzałe myśli na kafe :D

Gość zanobi maria czober
jak masz takie głębokie doświadzcenia autorko to porozmawiaj o nich z ich podmiotem albo psychologiem. widać nie masz nikogo bliskiego kto cię rozumie i kogo interesuje co myślisz skoro musisz wylewac takie głębokie zaiście przemyślenia na kafe.

Gość zanobi maria czober
przynajmmniej wywołały twój uśmeich czyli pełnią jakąś przydatną rolę. twoje głębokie myśli głębokie jak napisała pandora z puszki pogłębiają tylko paranoję paranoików.

Gość nie zabawa
do strumień...życia 1 skumaj sie z nickiem '''' dumny człowiek'''' pasowalibyście

Gość strumien...życia
pomyslności w Nowym Roku dla Was...wyrozumiałości dla odmiennych poglądów życzę!:) to nie boli...uwierzcie..

Gość pandora z puszki
strumień życia nie bardzo rozumie zapewne przyczyne dla ktorej nazwałam ja mściwą idiotką wiec uwypuklam. ­ @strumień życia czuje, że zabawiłeś sie moimi uczuciami...potraktowałes moje emocje jak książkę, którą można przeczytać i bez echa odłożyć na półkę nie mówiąc nic... ­ kto mi odpowie co skłania do traktowania emocji innych ludzi tak beztrosko? Czasem trudno powstrzymać strumień życia... ­ @Prosszę napisz do kogo to było,bo ja myślę,że to Ty się bawisz ­ @strumień życia nie posiadam tej umiejętności bawienia się emocjami i być może dlatego trudno mi zrozumieć osoby które tak właśnie postępują... Czasem trudno powstrzymać strumień życia... ­ @wiem do kogo piszesz stumien do PIOTRA, prawda? ­ @strumień życia piszę ogólnie...zgłębiam ten rodzaj doświadczeń życiowych... Czasem trudno powstrzymać strumień życia... &@173 @strumień życia odpowiadając na Twoje pytanie w pełni...i Piotr i Paweł i Krzys...wielu jest Panów którym Pewnie można byłoby zadac to pytaniei wiele kobiet tez tak postępuje...świadomie bądź nieświadomie.. ­ reasumując: pani strumień madrosci niezgłębionej chciala sobie złośliwie podrasować samopoczucie rzucając lepki ochłap ideologi miłosnej bez adresata jednocześcnie sugerując jakoby mógł on tu czytywać. bo w przeciwnym razie jaki sens mialoby zamieszczanie swoich rzułcu tutaj, chyba że pani strumienna nie trzyma kontaktu z rzeczywistością.:classic_cool:

Gość pandora z puszki
żółci*

Gość dzisaj w orange
Autorko pocieszę cię, ... :D mną też ktoś się zabawił :P i jest to idiota z tego forum :D, Potem wyszło iż nabrał też inne naiwne, przyznaję byłam wtedy naiwna i głupia, i bardzo samotna, co tylko pogorszyło sprawy :P Tyle...

Gość strumieniu, czyli jest to kolo
z kafe :O🖐️

Gość strumien...życia
reasumując: pani strumień madrosci niezgłębionej chciala sobie złośliwie podrasować samopoczucie rzucając lepki ochłap ideologi miłosnej bez adresata jednocześcnie sugerując jakoby mógł on tu czytywać. bo w przeciwnym razie jaki sens mialoby zamieszczanie swoich rzułcu tutaj, chyba że pani strumienna nie trzyma kontaktu z rzeczywistością i tu się mylisz... po czym wnioskujesz, że złośliwie?:) po czym wnioskujesz, że mógłby czytywać kafe?...ja posiadam inną wiedzę:) więc zakładasz, że Twoja teoria umieszczania tutaj wpisu jest jedyną słuszną? hmmmm....dalece nietrafione wnioski, ale próbuj dalej...!!!:) powodzenia!!! Nie poddawaj się w układaniu teorii...oczywiście jedynych słusznych...:)

Gość jasne ze to to ktos z kafeteri
i

Gość strumien...życia
wesoło się robi:) więc ułatwię Wam tę zabawę...typujcie kto..:)

Gość do strumień życia
jest on z uczuciowego czy innego działu ? ;)

Gość strumien...życia
wg mojej widzy to tutaj nie zagląda...ale jak widać inni wiedzą lepiej ode mnie! :)

Gość strumien...życia
wiedzy:) miało być:)

Gość strumien...życia
to offerma i darker...

Gość strumien...życia
do wyżej...po czym wnioskujesz?