Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elli30

czekam na 2 kreseczki ... :) - dla nowych

Polecane posty

amber- wiem o czym piszesz, ost też byłam na 2 forach odnośnie ciąży i atmosfera która tam panowała była okropna, jak ktoś napisał z czym ma problem lub gdy czegoś nie rozumiał to dziewczyny od razu naskakiwały i głupio komentowały typu "jak nie wiesz to poszukaj w google" dlatego właśnie znalazłam się na tym forum. Konsultowałaś się z jednym gin czy wiecej?? warto zasięgnąć opini kilku lekarzy zanim podejmiecie jakąkolwiek decyzje.

Gość Amber32xxx
Dziekuję dziewczyny : Szczęśliwa mężatka tak konsultowałam się juz z trzema ginekologami wszyscy są zgodni zalecają nam inseminacje troszkę się boję ale jeśli to pomoże to damy rade :) Co do tamtego forum to naprawde była tragedia tyle się nasłuchałam obelg pod swoim adresem nikt mnie tak nigdy nie obraził a najlepsze było to że to były przyszłe matki lub już dziewczyny w ciązy :( tragedia Ale widzę że tutaj jest wpsaniała atmosfera mam nadzieje że nikt jej nie popsuje. Jakieś plany kochane na wekend?????

amber mam nadzieję, że wam się poszczęści i że zostaniesz mamą. Ja sama po sobie zauważyłam, że pewne objawy ciąży sobie wmawiam, taka już moja obsesja... np. wydaje mi się że zapach kawy jest mocniejszy, brzuch pobolewa, mdłości itp a potem jak zwykle@ Najgorsze są dla mnie ciuszki dla małych dzieci... nie raz się złapałam na tym, że kłade je sobie na brzuchu, albo przytulam do siebie.

a co do planów na weekend, to właśnie dziś mieliśmy z mężem jechać do przyjaciółki. W czwartek wyszła ze szpitala ze swoim synkiem i robią taką małą imprezkę... ale jestem chora i nie jedziemy

Gość Amber32xxx
Ja ci się nie dziwię wcale, moje wszystkie koleżanki są albo w ciąży albo już mają dzieci, w rodzinie też cieszę się ich szczęściem ale podświadomie im zazdroszcze nie ma się co dziwić same też chciałybyśmy poczuć jakie to szczęście ogromne być mama kibicuję Tobie mocno i innym kobitkom też uda nam się w końcu :) A kochana długo się już staracie jeśli mogę spytać????

już od dawna chciałam mieć dzieci, ale moje zdrowie mi na to nie pozwoliło doszło jeszcze kilka błędnych diagnoz lekarzy i się załamałam:( dodam, że moje płytki były w znikomej ilości dotego ich kształt tez był inny niż powinien i krwawienia pojawiające się codziennie, problem z wątrobą dlatego o dziecku nie było mowy.A teraz jest wszystko ok i staramy się o potomka grudzień i styczeń skończony 1 kreseczką....

Ja tak jak ci napisałam stramy się ponad 3 lata ale w tamtym roku w listopadzie przeszłam poważna opercje usunięcia guza sródpiersia całe szczęście nie złośliwy, na troche też odpuścilismy żeby orgaznim mógł dojśc do siebie dodam że leczyłam się 6 lat nie wiedzieli co mi jest lekarze :( widzę że mamy trochę podobna sytuacje ze zdrówkiem życze Ci duzo dużo szczęścia w końcu sie uda :) Zastanawiam się poważnie nad ta kliniką i hormonami może wtedy bedą większe szanse.

Zastanów się nad tą kliniką poważnie dadzą hormony itd bedzie większe prawdopodobieństwo :)

Gość Amber32xxx
Szczęśliwa mężatka w końcu się uda , dwa miesiące to nie tak długo :) A teraz już dobrze z twoim zdrówkiem????

Jeśli chodzi o ciąże to nie ma sprawiedliwości... kobiety starające sie, planujące, dbające o siebie nie mogą zajść:( a dziewczyny w wieku gimnazjalnym zaliczają wpadki raz po raz!!! i nie dbają o siebie tylko z odkrytym brzuchem chodzą w zimie i się tym nie przejmują, pala papierosy piją alkohol, nie myśląc o tym jakie urodzi się dziecko.... a mamy planujące stają na rzęsach żeby wszystko było dobrze. Dziękuje wam kochane, że tak się dzielicie swoimi problemami z innymi kobietami. Wsparcie i rozmowa są najważniejsze.

Gość Amber32xxx
Najwidoczniej jest tak jak mówisz że ja też się biorę za obiadek i porządki miłego dnia dziewczyny :)

czesc dziewczyny ale sie rozpisalyscie. ja nie mam planow na weekend w pon maz do pracy wiec spokoj bedzie. w sumie dopiero wstalismy:-)

Szczesliwa... nie bylo takiego godzenia typu sexik mam jeszcze @ niestety. poprostu jakos pogodzenie samo wyszlo. a wczoraj maz z kolega sie spotkal i pili u nas w domu do prawie osmej rano. wiec trzeba bylo odespac:-):-)

Czesc dziewczyny :) Super ze nas wiecej, zawsze razniej :). U nas jest zawsze wesolo i mila atmosfera :). Bylo killa osob ktore chcialy nam to zaklocic ale my sie nie dalysmy, trzamy sie razem . A u mnie nadal brazowe plamienia i bol brzucha.

Gość Amber32xxx
U Was rzeczywiście miło na forum ja właśnie z moim ukochanym M wróciłam z zakupów teraz może jakaś sjesta chwilowa. Bulitka a co się dzieje ???? Bo kurczę nie jestem w temacie ????

Gość chybajuz
witam Was dziewczyny. w chwili obecnej zaczynam leczenie przewleklej grzybicy, ktora nie wygladala jak grzybica tylko bardziej jak problemy z pecherzem. pol roku meki.. no nic. chcemy sie starac od razu jak to bedzie mozliwe po leczeniu. boje sie, bo wiele bylo przykrych sytuacji w rodzinie i u znajomych tzn poronienia, cosze obumarle itp :/ jestem pelna strachu.

Gość Amber32xxx
Chyba już ja też poroniłam w tamtym miesiącu a moja mama pięć razy tylko, że nie wiem czy to akurat że moja mama tyle razy poronila ma jakiś wpływ na moją ciąże. Nie martw się może na zapas bedzie dobrze:)

Wkoncu sie rozkrecila . I to jeszcze jak. Wyjatkowo zlosliwa ta @. Amber - mialam tydzien czasu plamienia zamiast okresu ale juz jest.

Agnes - no rozkrecil sie i to jak. Wiedzialam ze tak bedzie. Specjalnie zeby lekarz nie mogl mnie zbadac

Bullitka to taki pech glupi jest. mi tez po paru dniach plamienia sie rozkrecila a dzisiaj jz wkoncu kniec. jakis dziwny ten miesiac jest.

wiajcie dziewczyny dzisiaj mrozny dzien. widze Szczesliwa ze ty nocny marek jestes:-). a skad jstescie amber i szczesliwa?