Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elli30

czekam na 2 kreseczki ... :) - dla nowych

Polecane posty

Gość gość
Co 28-29.Nie staralismy sie tylko to byl zwykly seks,Nic 'planowanego'. To bylo 2 tyg po okresie.Czyli jakis 14, 15 i 16 dc

Gość gość
Dodam ze przed chwila po wizycie w toalecie w sluzie zauwazylam tez minimalne slady krwi. Nie wiem juz co myslec.... Zadrecze sie tym czekaniem

Gość gość
smerfetka- okres sie zbliza niestety albo stety.

Gość gość
To na pewno nie okres.Nigdy nie mialam takich plamien.Tym bardziej do okresu ponad tydzien, a nie mialam go jeszcze tak wczesnie

Gość gość
jesli bylo by to plamienie to wystapilo by po kilu dniach a jesli kochalas sie 2tyg temu w polowie cyklu to znaczy ze okres ci sie zaczyna jesli cykle masz co28-29dni

Gość gość
smerfetka - przy plamieniach implantacyjnych te plamienia sa brazowe a jesli juz krew sie pokaxuje no to bedzie okres. juz nieraz tak mialam.

Gość gość
Kochalam sie tydzien temu.28 wrzesnia (kiedy mialam miec owulacje) 29 i 30.Z tym ze 30 nie byl to stosunek do konca

Gość gość
Tylko ze czytalam ze moga wystepowac male ilosci krwi. Plamienia sa brazowe, tyle ze nie wiem czy sie wkrecam ze to byla krew czy juz mam zwidy. Chyba za duzo o tym mysle

Gość gość
Nie chce mi sie kurde wierzyc ze okres moglby mi sie przesunac ponad tydzien. Nie mam boli podbrzusza tak jak zwykle przed okresem

Gość gość
echhh nie ma co sie zadreczac i gdybac moze ciaza moze nie. poczekaj do dnia okresu jesli go nie bedzie zrob test i juz.

Gość gość
Niestety pozostaje mi czekac

bullitka ja leze w lozku i coraz gorzej mdloi mnie i chyba pojde zaraz do lazienki bo coraz gorzej mi,moja mama mowila ze ona niemiala wymiotow ani nic a jej siostra cala ciaze miala wymioty i mdlosci nawet na porodowce wymiotowala.dzis spalam troche w dzien bo zaczyna dopadac mnie zmeczenie i ogolnie jakos ciezko mi sie chodzi i szybciewj sie mecze.jutro jade do lekarza bo nogi puchna mi czesto i naczynka mi pekaja na nogach boje sie zeby niebylo zylakow w przyszlosci.

Oczekujaca - tak szybko puchna ci nogi? ?? Odpoczywaj duzo. Teraz masz wymiwke. Ciesz sie swoim stanem. Tak dlugo na to czekalas. Ja wczoraj dostalam okres :(

Oczekujaca - tak szybko puchna ci nogi? ?? Odpoczywaj duzo. Teraz masz wymiwke. Ciesz sie swoim stanem. Tak dlugo na to czekalas. Ja wczoraj dostalam okres :(

Gość gość
tu agness oczekujaca odloczywaj z nogami u gory. bullitka ja sie wykapalam i lezanka obejrze madterchefa i pozniej jakis film.

bullitka narazie mi nie puchna ale bardzo czesto mam nogi napuchniete czasami jak mialam spodnie obcisle to niemoglam zdjac tak mi puchna nogi juz ortopeda mowil ze jesli tak jest to trzeba isc do lekarza od zyl bo tez mam niskie cisnienie i trzeba usg zrobic aby wykluczyc zator zyl i jutro mam jechac,palce ciagle mam spuchniete.teraz juz bede odpoczywac ile sie da bo maz tez mnie krzyczy ze robie zamiast lezec zeby dobrze bylo ale jak caly tydzien w lozku bylam to szlak mnie trafial.mam nadzieje ze z malenstwem bedzie ok wszystko,ale czas szybko leci jeszcze tydzien a bede w 7tygodniu ciazy

Gość gość
tu agnes oczekujaca- sluchaj sie meza i lez odpoczywaj. czytaj ksiazki ogladaj film rob na drutach. zajmij sie czyms podczs lezenia. a nie potem nazekasz ze nogi ci puchna ze zmeczona itp. nie odpoczywaj dla siebie a dla dziecka. cielawe co bys zrobila jakbys musiala lezec cala ciaze. jeszcze sie narobisz. oczekujaca krzycze na.ciebie!!!! sorki ale wkurza mnie tamie cos. marudzilas przed ciaza caly czas ze w polu narobiona jestes wiecznie zmeczona itp. a teraz jak masz odpiczywac to rwuesz sie do roboty. gdzie tu logika.

agness tak narzekalam ale chcialabym tez mezowi pomoc,ale teraz nie pozwoli mi nic robic martwi sie bardzo zreszta ja jesazcze bardziej.teraz bede siedziec w domu bo coraz zimniej jest a niechce chorowac,ale trzeba dla dziecka sie oszczedzac musze kupic sobie jaks przewodnik o ciazy do czytania,ogladam lozeczka czasami wozki chcialabym zeby ok wszystko bylo a jak bedzie to gdzies w marcu bedziemy robic wyprawke dla dzidziusia.maz moj sie smieje ze ma przeczucie ze beda blizniaki chociaz wolalabym ja jedno bo z dwojka ciezko jest

Gość gość
tu agnesss oczekujaca - maz sobie napewno poradzi sam. wiec skup sie na sobie i dziecku. i tyle.

wiem ze sobie poradzi poza tym moja mama z tata beda mu pomagac ile beda mogli,bo tesciowa nie raczy nic pomoc a tesc idzie na operacje biodra za miesiac wiec w sumie do wakacji tez nic niepomoze mu,mam nadzieje ze uda nam sie splacic jego brata zanim urodze moze w grudniu odda mu z 5tys to zostaloby 15 chcemy miec spokoj swiety zanim urodze i w wakacje jak wezmiemy kase z konta zrobimy korytarz kupimy stol i moze meble do salonu bo te mi sienieepodobnaja a drzwi wymienimy albo naswieta albo po swietach

Oczekujaca - typowa baba w ciazy :d i tak zle i tak nie dobrze :). Nie mysl o niczym tylko odpoczywaj . Agnes dobrze mowi, wez ksiazke i poczytaj, poogladaj tv. A szwagra splcicie i bedzie ok. Agnes - a jak na tym innym topiku? Szczescie dopisuje dziewczynom?

Ja mam nakaz leżenia ale tak naprawdę wytrzymałam tylko jeden dzień Wczoraj już nie dałam rady i ugotowałam obiad posprzątałam trochę a dziś prawie cały dzień na nogach a teraz brzuch boli :/ Sama jestem sobie winna Jutro leże plackiem i koniec

Ja planuje ns wiosne remont totalny Będziemy zrywać syfity ściany podłogi A najgorsze że sama miałam robić meble kuchenne Teraz będę chyba tylko mózgiem operacji he he :)

Gość ewelina299
Witam! W zasadzie nie wiem czy w odpowiednim mmiejscu pisze ale moze ktos mi doradzi. Od jakiegos czasu staramy sie z mezem o drugie dzieciatko (mamy juz dwuletnia corcie) Pierwsza proba zakonczyla sie poronieniem :-( Tydzien temu powinnam dostac@ ale nie dostalam. Wczoraj zrobilam test i niby wyszla ta druga upragniona kreseczka ale bardzo blada. Czy to moze oznaczac ciaze czy tez nie? Czy moglby ktos mi odpowiedziec? Pozdrawiam

Gość gość
tu agness Bullitka - na drugim topiku jedna w ciazy. rozmawiamy o wszystkim w sumie malo o ciaxy. testowaniu itd. tutaj tylko ty mi.zostalas.

Gość gość
ewelina - powtorz jutro test albo najlepiej idz na bete i bedziesz miala 100% pewnosci. potem z wynikiem szybko do lekarza. powodzenia.

Gość ewelina299
Tak chyba zrobie! Dzieki za odpowiedz! Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie! Pozdrawiam goraco!

Gość gość
kurcze dziewczyny dalej mam ten sluz.nie przez caly czas ale jednak jest.w nocy bolaly mnie jajniki. myslalam ze bedzie tak jak mowilyscie , okres.ale to jednak nie to. juz mam dosc czekania