Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yctvubinom

współczuję moim żonatym i zaręczonym kolegom!

Polecane posty

Gość yctvubinom

współczuję, jak nie wiem co! na chuj niby miałbym się z kimś wiązać? zakładać rodzinę? wkładać wszystkie pieniądze w dzieciaka i żonę? mieć pętlę u nogi? nie wychodzić z kolegami na piwo, kiedy mi się podoba? haha, pożałowania godne. co jest fajnego w rodzinie i w posiadaniu kobiety? wolę sobie zwalić konia dwa razy w tygodniu, niż spotykać się z jakąś laską i poświęcać jej większość wolnego czasu! związki, dzieciaki i miłość są do duuuuuupy! kto się do mnie przyłączy?

Gość yctvubinom
ole ole up up

Gość onawi
tak piszesz bo jeszcze sie nie zakochales,poza tym jeszcze troche i koledzy sie wykrusza i nie bedzie mial kto z toba chodzic na to piwo a samemu to wiesz jak jest.....

Gość yctvubinom
hahaha, o moje życie się nie bój! na kafe go nie spędzę :D a nie wszyscy koledzy są pieprznięci i nie wszyscy pójdą za babami! pić zawsze będzie z kim. co to za chory przymus, żeby się wiązać? zupełnie tego nie pojmuję.

Gość aaarwena
i bardzo dobrze, odpady genetyczne nie powinny sie rozmnazac :classic_cool:

Gość no to tylko pozazdrośić
ci wspaniałego życia "z butelką" ;)

Gość Kecuła31
tja a ja wspolczuje swoim zareczonym, mezatym koleznakom co maja juz w wiekszosci dzieci, one siedza w domu i karmia cycem a ja podrozuje po swiecie i sie dokształcam :)

chcesz młodziak podyskutować o tym?

Gość yctvubinom
o czym podyskutować? :) nie jestem młodziakiem :) i nie mam problemu alkoholowego :) odpady genetyczne nie powinny się rozmnażać, ale nikomu nie zabronisz płodzenia dzieci! w większości to właśnie "odpady" się rozmnażają!

Gość rob co chcesz, tylko nie zatru
waj zadnej lasce o innych pogladach zycia, najlepiej roksa.pl przy okazji na pewno jestes dda/ddx lub inne zaburzenie, bo jestes niedojrzaly (mentalnie, nie w dowodzie;)) i tylko dla takich osob priorytem sa koledzy, a nie najblizsza rodzina 🖐️

Gość yctvubinom
nie rozumiem ostatniego postu, ale pewnie i tak nie jest wart zrozumienia. zanim coś napiszesz, wczytaj się w moje wcześniejsze posty! skąd niby wniosek, że jestem niedojrzały emocjonalnie? nie mam poprzestawianych priorytetów, bo dla mnie najważniejsza jest właśnie rodzina! a moją rodziną jest mama- najlepsza kobieta pod słońcem!

no tak do tego mamisynek, wielka dojrzalosc:o

ponawiam pytanie czy chcesz podyskutować na temat sensu życia?

Gość yctvubinom
tak! jestem mamisynkiem! cóż za głęboka psychoanaliza! kobiety, jesteście beznadziejne (mężczyźni zresztą nie lepsi)! idźcie się parzyć ze swoimi nie-maminsynkowatymi macho!

Gość yctvubinom
no mogę podyskutować. zaczynaj!

czego nie zrozumiales:o? trzmaj sie z daleka od normalnych dziewczyn i zadawaj sie tylko z prostytutkami (= one zarabiaja w ten sposob i nie szukaja zdrowych relacji)

Gość dla mnie rodzina
to wiezy krwi a nie obca laska :O🖐️

pierwsze pytanie dlaczego współczujesz żonatym? Tylko nie pisz argumentów w stylu że nie mogą iść na piwo i że mają pętle u nogi? bo to nie są argumenty

Gość piszesz tak tylko
a wiesz czemu? bo masz malego penisa i jak wiesz ze zadna cie nie zechce to po co ci szukac zonki?

młodziak i gdzie jestes?

no trzeba mieć priorytety - dla autora są to mamusia i piffko. Tylko co autor zrobi jak koledzy przestaną wychodzić?

Gość yctvubinom
najpierw popraw literówę w nicku. - wydają masę pieniędzy na dziecko i wspólne utrzymanie - deklarują życie w związku, a związek z natury rzeczy ogranicza. - nigdy nie znajdę osoby, która mi będzie odpowiadała pod każdym względem. poza tym po świecie chodzi tyle śmiecia, że nawet nie chcę się w nim babrać i szukać tej właściwej. - ludzie kierują się tylko względami wizualnymi- nic więcej się dla nich nie liczy. nie chce mi się dalej pisać.

Gość vvv nnn
a jakaś by cie w ogóle chciała, ze tak się wzbraniasz? :)

Gość vvv nnn
"ludzie kierują się tylko względami wizualnymi- nic więcej się dla nich nie liczy. " no tak, nie dość że kasy nie ma na spędzanie czasu z kobietą i wychowanie dziecka, to jeszcze wizja do dupy mam odpowiedź na swoje pytanie :)

Gość yctvubinom
"a wiesz czemu? bo masz malego penisa i jak wiesz ze zadna cie nie zechce to po co ci szukac zonki?" oooo! kwintesencja poziomu współczesnych kobiet! brawo drogie panie! Moorland no trzeba mieć priorytety - dla autora są to mamusia i piffko. Tylko co autor zrobi jak koledzy przestaną wychodzić? ah, ależ Ty jesteś dosłowna. piffffko było tylko przykładem. a od mojej mamusi się odpie**ol :)

co autor zrobi jak sie wyprowadzi od mamusi? ale takim wyprowadzka z" mamusiowego" kurwidołka raczej nie na rękę no bo skąd byłoby na piwo? na wyjscia do klubu? taki jeden pracuje z drugim pewnie w jakiejś hurtowni zarabia 1500 zł to i ma na wyjścia i balangi do czasu,do czasu

własnie tak ma być ...z literówką

Gość vvv nnn
btw to moze Ty mizoginisto od wczorajszych "ważnych męskich spraw"? :)