Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yctvubinom

współczuję moim żonatym i zaręczonym kolegom!

Polecane posty

Gość no to tylko pozazdrośić
generalnie marna prowokacja a szkoda bo juz myślałem że sobie fajnie wieczorem podyskutuję a tu jak zwykle jak nie dzieciak to jakiś trzepak :P moze po wakacjach wrócą normalni? 🖐️

Gość vvv nnn
"nie martw się Istnieje też solidarność plemników " a gdzie ja się martwię?? ja Cię chwalę ze trochę biedakowi ulżyłeś ;-)

Gość yctvubinom
vvv nnn bardzo niskimi pobudkami się kierujesz. Twój poziom jest godny pożałowania.

Nie zanosi? Właśnie zanosi się i to bardzo! Będziesz stary, będziesz sam, matka umrze, nie będziesz miał nikogo poza kumplami. Ale kumpel to nie żona, nie mieszka z tobą... Ciągle unikasz tego co będzie za 40 lat! Stań prawdzie prosto w oczy, no i prawdziwe szczęscie to miłość, a nie walenie, dziwki i kumple

Gość yctvubinom
dobrze. na twoje potrzeby to może być prowokacja. wypierdalaj, skoro masz z tym problem :)

Gość yctvubinom
Nie zanosi? Właśnie zanosi się i to bardzo! Będziesz stary, będziesz sam, matka umrze, nie będziesz miał nikogo poza kumplami. Ale kumpel to nie żona, nie mieszka z tobą... Ciągle unikasz tego co będzie za 40 lat! Stań prawdzie prosto w oczy, no i prawdziwe szczęscie to miłość, a nie walenie, dzi**i i kumple za 40 lat będę zgrzybiałym starcem. prawdziwe szczęście to spełnienie w życiu, a ja się spełniam pomagając innym. jeżeli dla Ciebie wynikową szczęścia jest miłość, to Twoja sprawa.

Gość vvv nnn
"Twój poziom jest godny pożałowania." po prostu dostosowałam się do Twojego idiotycznego tematu bo jak inaczej nazwać takie idiotyzmy, jak publiczne współczucie kolegom z powodu ich bycia w zwiazku z kobietą? juz pomijajać wszystko inne każdy jest wolny i żyje jak chce, większość (zdecydowana) zgodnie z wykształconymi przez wieki tradycjami, które z kolei wygenerowały się takie a nie inne, bo widać tak najlepiej było dla naszej psychiki i biologii a skoro tobie nie wyszło w zyciu, to przynajmniej daj zyc innym a nie im współczuj na publicznym forum :)

Gość yctvubinom
dziewczyno, może według Ciebie to preludium do picia i walenia. czemuś tak się tego uczepiła?

Gość tymon0932
autorze obadaj www.mgtow.com :) trzeba byc szalonym zeby zadawac sie z kobietami po triumfie ogolnoswiatowego komunizmu ktory trwa juz 50 lat, facet jest tylko murzynem na plantacji.. lepiej inwestowac w siebie a nie w kobiety i odkladac na wlasna emeryture

Gość yctvubinom
vvv nnn słuchaj, kiedy czytam wpisy kobiet na tym forum, to dochodzę do wniosku, że one wszystkie są beznadziejne, płytkie i bezwartościowe- nie mówiąc o złośliwości i wrodzonej chęci wbicia szpili. jesteś kobietą, więc pewnie na to uwagi nie zwracasz. w samych Twoich postach aż kipi od jadu i złych emocji. nic Ci nie zrobiłem, nie obraziłem, a piszesz o mnie jak o czarcim pomiocie :D

Gość nie ma to jak
mizoginiści na kobiecym forum wylewający frustracje ,że ich żadna nie chce, widzę że następny przylazł :(

Gość yctvubinom
nie ma to jak mizoginiści na kobiecym forum wylewający frustracje ,że ich żadna nie chce, widzę że następny przylazł o, a ja widzę kolejną elokwentną, która nie wie o czym temat, ale musi swoje trzy grosze dołożyć ;] zaczynam coraz bardziej kobiet nie lubić :)

Gość vvv nnn
autor, dla jasności - pisze o Tobie jak o idiocie, nie jak o czarcim pomiocie a jadu we mnie nie ma ni grama, po prostu wnioskuję (przypominam schematy) i jeszcze raz - naprawę, bądź ze sobą bardziej szczery, co ci da to oszukiwanie siebie??

Gość tymon0932
my tylko mowimy prawde :) mieszkam w willi z rodzicami i odkladam forse, inwestuje w swoja przyszlosc i zadna pizda nie wkreci mnie na 40 letni kredyt u plantacji u zyda.. za seks na szczescie po seksualnej rewolucji nie musze placic..

Gość Drogi kolego.....
wkurzasz się jak ktoś przedstawia Ci swoją opinię, a czy przez chwilę pomyślaleś, że Twoim kolegom odpowiada taki układ. Może lubią zajmować się dziecmi, spędzać czas z żoną, mają satysfakcję z tego, że mogą zapewnić im byt. Pomyślałeś inteligencie, że gdyby nie chcieli nie brali by sobie dziewczyn, nie żeniliby się :O Nikt ich nie zmusza, tak samo jak Ciebie.. Nie wiem czy Ty sie zalisz czy chwalisz.. :O:O

Facet jest tylko Murzynem na plantacji? Kolejny czarnowidz- a kysz! Przecież człowiek był, jest i będzie mróweczką i to od niego zależy jaką mróweczką będzie

Gość vvv nnn
"kiedy czytam wpisy kobiet na tym forum, to dochodzę do wniosku, że one wszystkie są beznadziejne, płytkie i bezwartościowe" aha, i jeszcze radziłabym trochę zdrowego rozsądku i nie budowana swojego światopoglądu na bazie wpisów z tego forum. Tutaj jest specyficzna kumulacja, nie do końca reprezentatywna dla całej populacji

Gość yctvubinom
dobra, naprawdę spadam. zmęczył mnie ten temat. mam nadzieję, że kiedyś traficie na faceta podobnego do mnie i przekonacie się, że nie zmyślałem. Dobrej nocy!

Gość tymon0932
nie jestem tchórzem, po prostu nie mam mentalnosci niewolnika :) planuje wczesna emeryture i zycie pelne pasji :)

Gość nie ma to jak
ależ wiem i wyciągam wnioski z twoich wypocin. Piszesz, że masz 30 lat a pojęcia nie masz jak wygląda życie i na czym polegają relacje między kobietami i mężczyznami. Zawarcie związku dwojga ludzi nazywasz przymusem.... szkoda mi ciebie socjopato, rzeczywiście zostało ci chodzenie na dziwki i chlanie

Gość vvv nnn
dla ścisłości - maminsynek i egoista ale czego się spodziewać po generacji nic? :)

Gość tymon0932
Panienka Róża - nie potrafisz pojąc ze mezczyzni NIE BOJA sie samotnosci.. nie jestesmy kobietami, to one wariuja i kupuja sobie koty po 30tce.. to one puszczaja facetow z torbami i zabieraja majatki , jestescie pasozytami.. to my jestesmy budowniczymi i produkujemy wam dobrobyt..

Gość vvv nnn
"I znowu nieudacznik-prowokant tchórzy." jak się jest idiotą, to jedyne wyjście :)

Gość vvv nnn
"to my jestesmy budowniczymi i produkujemy wam dobrobyt.. " bo chcecie sie kobietom przypodobać, każdy normalny facet będzie się prężył przy atrakcyjnej dla niego kobiecie ale ty normalny nie jestes, wiec pewnie nie wiesz o co biega :)