Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yctvubinom

współczuję moim żonatym i zaręczonym kolegom!

Polecane posty

Gość tymon0932
milosc to wymysl disnejowskich bajek :D jak podoba mi sie jakas kobieta i czuje do jej miete to oznacza ze jest dopasowanie DNA i bylaby dobra partnerka do rozplodu.. to jest ta wasza "milosc",. problem w tym ze teraz sa prezerwatywy i wazekotomia i moge ciupciac ile chce bez bycia chlopcem na posylki :D..

Gość vvv nnn
"wystarczy spojrzec na Kanade, Ameryke i Anglie " nie zapomnij też kierować się sytuacją, która zapanuje w przyszłej kolonii na Marsie, to juz za 10 lat!

Gość vvv nnn
"problem w tym ze teraz sa prezerwatywy i wazekotomia i moge ciupciac ile chce bez bycia chlopcem na posylki " biedny twoj tatus ze tak wczesnie sie urodzil, nie zalapal sie na wazektomie, i synek debilek mu sie trafił :)

Gość tymon0932
szukam dziewczyny fajnej - masz racje :) tych dobrych uzywaja jako bankomaty :) nie szanuja ich i graja udaja ze kochaja hehe ;) a dzieciaki plodza z bandytami..

Gość vvv nnn
"kochacie tych którzy was olewają a nie kochacie tych którym zależy." powiedział co wiedział a prosiłam, żebyś nie dokładał

MĘŻCZYZNA, KTÓRY NIENAWIDZI KOBIET! Tytuł nowej mojej nowej książki... Ale dzieciak... Powiedz jeszcze, że wydłużyłeś sobie penisa, sie wysterylizowałeś i pracujesz u ojca, a przypomni mi się pewna osoba...

Gość tymon0932
vvv nnn - zauwazylem jedna rzecz, gdy kobiecie koncza sie argumenty zaczyna ciskac atakami ad hominem wymierzonymi w oponenta.. niestety na mnie to nie dziala :D

Gość tymon0932
ale ja wcale nie nienawidze kobiet.. kocham moja matke, kochalem moja babke.. po prostu pisze tutaj prawde o waszej naturze.. :) nie zycze wam zle.. nie wszystkie kobiety sa wyrachowane do takiego stopnia.. ale wiekszosc jest juz przeprogramowana przez tv.. nic sie nieda z tym zrobic.. mojej babki nie wskrzesze. i nie nie mam wazekotomi i nie powiekszalem penisa..

To nie tak z tobą źle. Ale zauważ, nie napisałeś: kiedy głupiej kończą... tylko kiedy kobiecie... I walisz mnóstwo głupot o kobietach. Ja nie puszczam się z każdym, telewizję mam jedynie jedynkę, kino Polska i tvp kultura. Nic poza tym nie oglądam- tylko teatr, w iluzjonie i stare porządne filmy

Gość agata---------
ja osobicie wroze ci trojke dzieci:) nie bez powodu zakladasz taki topic;P

Gość tymon0932
Panienka Róża - dobra ale popatrz, mam 28 lat i przypuscmy ze chcialbym zwiazac sie z dziewczyna, te w moim wieku sa po przejsciach i zdesperowane, zuzyte, moze maja jakies choroby weneryczne, albo sa juz po slubie lub rozwodach.. te w wieku 18-23 maja siano w glowie i mozgi zmasakrowane feministyczna propaganda.. wole dupczyc bez zobowiazan. nic nie zyskuje wpuszczajac kobiete do mojego zycia !

Gość tymon0932
Na wychowanie dziecka do 20 roku życia potrzeba dziś 190 tys. zł czyli musialbym wydac polowe swoich oszczednosci i drugie tyle na kobiete.. a i tak niemam gwarancji ze bedzie mi wierna.. glupia inwestycja sluzaca tylko urzedasom, ktorzy zeruja na ludzkich slabosciach..

Ja jestem w Twoim wieku, jestem sama, ale w moim życiu był już mężczyzna, wielka miłość przerwana przez moją potworną głupotę. Brzydka i głupia nie jestem, dobrze zarabiam, o chorobach wenerycznych jedynie słyszałam... I znam mnóstwo mi podobnych, które nigdy nie były w związku...

Gość tymon0932
raczej realista.. probuje przezyc w pojebanym swiecie w ktorym mezczyzni sa traktowani jako obywatele drugiej kategorii..

Gość tymon0932
Panienka Róża - wyzwolenie kobiet dalo kobietom za duza wladze.. ktorej nie potrafia kontrolowac.. kobiety sa nastawione biologicznie na branie i otrzymywanie.. brak wladzy mezczyzny nad kobieta jako autorytetu prowadzi do niewolnictwa..

Gość tymon0932
Są.. inaczej gatunek ludzki by nie przezyl.. zobacz sobie na problem otylosci w krajach zachodu, kobiety nie potrafia sie kontrolowac i zabieraja facetow razem na dno..

Gość vvv nnn
" brak wladzy mezczyzny nad kobieta jako autorytetu prowadzi do niewolnictwa.." tutaj tak ptaszków boli, że po tysiącach lat ciągłego ograniczenia wolności kobiet, nie ma już przyzwolenia publicznego na "bycie górą" tylko z uwagi na bycie samcem to taka filozofia moralność Kalego trochę - kobieta zniewolona dobrze mężczyzna. który musi się wykazać męskością i zaradnoćią, bo sam penis to za mało - źle :)

Gość tymon0932
wiem duzo bo duzo czytam, pozatym widzialem takie sytuacje w zyciu i jestem dobrym sluchaczem i analitykiem.. w internecie tez mozna poczytac mase artykulów o dzisiejszych kobietach.. prostytutki? nie skorzystalbym nawet jakbys mi zaplacila..

Gość tymon0932
vvv nnn - a dziwisz sie ze mlodzi rezygnuja z maleznstw? skoro mieli darmowe orgie na studiach to po co maja podpisywac jakies drakonskie umowy? pozatym pamietaj ze feministki postawily znak rownosci miedzy mezczyznami i kobietami.. niemozesz wymagac od mezczyzny odpowiedzialnosci niedajac mu wczesniej autorytetu.. tylko idiota albo desperat poszedlby na taki uklad

Gość tymon0932
vvv nnn - pozatym popatrz sobie na zadluzenie USA spowodowane przez wyzwolenie kobiet ;) do 1950 ten kraj to byla potęga.. teraz to panstwo policyjne, brawo kobiety!

Głupoty piszesz na usprawiedliwienie swojej słabości, ot co. Kobieta to nie cecha To teraz ja! Buuuu! Wszyscy faceci to świnie. Tylko chleją i chodzą na dziwki. Nic nie robią, a ich największym zmartwieniem jest za mały penis. Kobiety są traktowane jak służące- wypierz, ugotuj, pozamiataj... Kobieta musi być kucharką, sprzątaczką, praczką i kurtyzaną. A te świnie nic nie robią, podniecają się głupkowatą piłką nożną. Są grubi, podli, szukają okazji do zdrady, nie myją się, są niekulturalni, żrą jak krowy w oborze... Za grosz elokwencji, klasy, tylko na redtube wchodzą i szukają okazji do wydupczenia! Dzieci mogłyby z głodu umrzeć, a tem tylko je molestuje i jak każdy mężczyzna myśli tylko o seksie! Miło?

Gość vvv nnn
ptaszku, naczytałeś sie za dużo w Ameryce - naocznie sprawdzone, niejednokrotnie - życie rodzinne kwitnie, dzieci sa tam najważniejsze, niemal wszyscy, którzy się rozwodzą wchodzą po tej rzekomej traumie życia z kobietą w kolejny związek małżeński (czytałam jakieś dane w książkowej publikacji) otwórz oczy i rozejrzyj się wokół ile kobiet staje się męczennicami, mimo że mamy XXI wiek trwają przy alkoholiku, despocie czy zdrajcy to gdzie te feministki, które zdominowały męski ród?

Gość A ja jestem kobietą
i rozumiem postawę dzisiejszych mężczyzn. niestety, kobiety nie zasługują na to, aby je dobrze traktować. większość patrzy tylko na kasę i wygląd. nie dostrzegają miłych, dobrych chłopców, bo mają przed oczami jakieś swoje ideały. ja również zdecydowałam się "kroczyć samotną drogą". wiem, zaraz napiszecie, że jestem grubym pasztetem i stąd moja decyzja. może jestem? w sumie nic mnie to nie obchodzi.