Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yctvubinom

współczuję moim żonatym i zaręczonym kolegom!

Polecane posty

Gość yctvubinom
"no tak, nie dość że kasy nie ma na spędzanie czasu z kobietą i wychowanie dziecka, to jeszcze wizja do d**y" haha, jakie to szczęście, że wybrałem samotną drogę! jesteś żenująca. zapewne uważasz, że Twoja ocena jest słuszna i jedyna?

ale czy ja coś mówię o twojej mamusi? Jest przecież dla ciebie priorytetem, nie? :)

Gość yctvubinom
"co autor zrobi jak sie wyprowadzi od mamusi? ale takim wyprowadzka z" mamusiowego" k**widołka raczej nie na rękę no bo skąd byłoby na piwo? na wyjscia do klubu? taki jeden pracuje z drugim pewnie w jakiejś hurtowni zarabia 1500 zł to i ma na wyjścia i balangi do czasu,do czasu " a kto CI dziecinko powiedział, że mieszkam u mamusi i zarabiam 1500 zł? :D

Gość vvv nnn
"co to za chory przymus, żeby się wiązać? zupełnie tego nie pojmuję. " kurde, chyba te płytkie istoty naprawdę nie widzą, że istnieje coś takiego jak miłość ....

Gość yctvubinom
Rozmowa z kobietami jest bardzo zabawna ;] nie znają człowieka, a już oceniają i dorabiają swoje teorie. a potem się jeszcze przekrzykują i obrażają, bo są pewne, że to co wcześniej powiedziały, jest świętością!

Gość vvv nnn
"zapewne uważasz, że Twoja ocena jest słuszna i jedyna?" nie tak skrajnie, ale znam schematy myślenia ludzi. Wszyscy myślimy i reagujemy podobnie,. Ty tu wypisujesz farmazony na zasadzie wyparcia rzeczywistości, która jest fakt że i tak nie masz szans wejść w normalny, wartościowy związek

Gość no to tylko pozazdrośić
wydają masę pieniędzy na dziecko i wspólne utrzymanie - deklarują życie w związku, a związek z natury rzeczy ogranicza. - nigdy nie znajdę osoby, która mi będzie odpowiadała pod każdym względem. poza tym po świecie chodzi tyle śmiecia, że nawet nie chcę się w nim babrać i szukać tej właściwej. - ludzie kierują się tylko względami wizualnymi- nic więcej się dla nich nie liczy. nie chce mi się dalej pisać." kontrargumenty wydajesz w chuj siana na kumpli a alko wiec tez tracisz kasę - związek ogranicza? a kumple sterują tobą - nigdy nie znajdziesz osoby która ci odpowiada? nie znajdziesz to oczywiste,jesli by tak było jak chcesz to świat byłby perfekcyjny czytaj idealny czyli związek byłby nudny idąc dalej mdły...zdrowy normalny człowiek nie oczekuje idealnego zwiazku bo zdaje sobie sprawe z tego że to utopia -ludzie nie kierują sie tylko wzrokiem ...PAMIETAJ MAJA TEZ UCZUCIA o których widzę masz nikłe pojęcie jedziemy dalej dzieciaku?

dorabiają swoje teorie" jak na razie to ty zaczałeś tworzyć chore teorie vide twój post

Gość Ja jestem normalnym chłopakiem
i chciałbym założyć rodzinę ale nie spełniam finansowych i fizycznych wymagań kobiet bo nie jestem jakimś modelem mam raczej przeciętną , normalną urodę.

Gość vvv nnn
"zanim coś napiszesz, wczytaj się w moje wcześniejsze posty" tak, to pan wczorajszy mizoginista znowu zajmują cie te" ważkie męskie sprawy" w postaci wyrzekania na kobiety na forum, czyli jesteś konsekwentny :)

a kto CI dziecinko powiedział, że mieszkam u mamusi i zarabiam 1500 zł? widać i słychać :)

Gość yctvubinom
wydajesz w ch*j siana na kumpli a alko wiec tez tracisz kasę - związek ogranicza? a kumple sterują tobą - nigdy nie znajdziesz osoby która ci odpowiada? nie znajdziesz to oczywiste,jesli by tak było jak chcesz to świat byłby perfekcyjny czytaj idealny czyli związek byłby nudny idąc dalej mdły...zdrowy normalny człowiek nie oczekuje idealnego zwiazku bo zdaje sobie sprawe z tego że to utopia -ludzie nie kierują sie tylko wzrokiem ...PAMIETAJ MAJA TEZ UCZUCIA o których widzę masz nikłe pojęcie jedziemy dalej dzieciaku? - nie wydaję mnóstwa siana na alko i kumpli. - niby dlaczego kumple mną sterują? - tak, tak. poszukam w takim razie dziewczyny, która mi nie odpowiada pod żadnym względem- przynajmniej będzie zabawa! a ja widzę, że masz nikłe pojęcie o psychologii.

Gość vvv nnn
"nie spełniam finansowych i fizycznych wymagań kobiet" każda potwora ... tylko nie bądź mięczakiem i się nie usprawiedliwiaj w ten sposób swojego nieudacznictwa i lenistwa

dzieciaku no dajesz,dajesz 1:0 dla mnie Teraz 2 pytanie: co jest niefajnego w posiadaniu rodziny? czyli np potomstwa?

Gość powodzenia :)))))))
a nie wszyscy koledzy są pieprznięci i nie wszyscy pójdą za babami! pić zawsze będzie z kim. no to się koleś zdziwisz :)

Gość yctvubinom
vvv nnn "zanim coś napiszesz, wczytaj się w moje wcześniejsze posty" tak, to pan wczorajszy mizoginista znowu zajmują cie te" ważkie męskie sprawy" w postaci wyrzekania na kobiety na forum, czyli jesteś konsekwentny nie wiem, o kim mówisz, ale widzę, że jesteś stałą bywalczynią forum. 20:28 [zgłoś do usunięcia] no to tylko pozazdrośić a kto CI dziecinko powiedział, że mieszkam u mamusi i zarabiam 1500 zł? widać i słychać słychać? :D widzę, że masz założoną kamerkę szpiegowską :D Boże, jak kobiety szybko wydają osądy :D

Rozumiem, że masz jakieś bardzo kosztowne hobby, bo inaczej sobie tymi pieniędzmi chyba trumnę wyłożysz ;)

Gość vvv nnn
"co jest niefajnego w posiadaniu rodziny? czyli np potomstwa?" tak przy okazji, czy twoja mamusia mizoginisto nieskalanie cie poczęła? czy jednak z jakiegoś związku się wziąłeś? :)

Gość yctvubinom
"Rozumiem, że masz jakieś bardzo kosztowne hobby, bo inaczej sobie tymi pieniędzmi chyba trumnę wyłożysz " tak, moim kosztowym hobby jest finansowanie leczenia pewnej bliskiej osoby :)

nie wydaję mnóstwa siana na alko i kumpli. - niby dlaczego kumple mną sterują? - tak, tak. poszukam w takim razie dziewczyny, która mi nie odpowiada pod żadnym względem- przynajmniej będzie zabawa! to jest standard u takich dyskutantów jak ty teraz bedzie zamiast dyskusji polemika ale skąd wiesz,ale jak to? ale kto ci tak powiedział? Takie pytania zadają ludzie którzy nie mają nic na swoją obronę Dyskusja polega za zbiajaniu argumentów umiesz sie wybronić?

Gość vvv nnn
"nie wiem, o kim mówisz, ale widzę, że jesteś stałą bywalczynią forum." moze nie wiesz, może wiesz ja myślę że wiesz :)

Gość yctvubinom
vvv nnn "co jest niefajnego w posiadaniu rodziny? czyli np potomstwa?" tak przy okazji, czy twoja mamusia mizoginisto nieskalanie cie poczęła? czy jednak z jakiegoś związku się wziąłeś? raczej "niepokalanie". mało prowakcyjne pytanie, próbuj dalej.

słychać? widzę, że masz założoną kamerkę szpiegowską Boże, jak kobiety szybko wydają osądy" panie dzieciak jestem facetem :)

Gość vvv nnn
"teraz bedzie zamiast dyskusji polemika ale skąd wiesz,ale jak to? ale kto ci tak powiedział?" dokładnie, kolejny schemat

Gość yctvubinom
"nie wydaję mnóstwa siana na alko i kumpli. - niby dlaczego kumple mną sterują? - tak, tak. poszukam w takim razie dziewczyny, która mi nie odpowiada pod żadnym względem- przynajmniej będzie zabawa! to jest standard u takich dyskutantów jak ty teraz bedzie zamiast dyskusji polemika ale skąd wiesz,ale jak to? ale kto ci tak powiedział? Takie pytania zadają ludzie którzy nie mają nic na swoją obronę Dyskusja polega za zbiajaniu argumentów umiesz sie wybronić? " dobrze, zgodnie z życzeniem zbijam argumenty: kumple mną nie sterują, bo nie mają ku temu żadnego powodu. na resztę pytań odpowiedziałem dobrze, Pani Psycholog? :)

ponowie pytanie co jest złego w posiadaniu córki lub syna?

No i chociaż za to masz plusa, ale nie masz co współczuć innym, oni sami sobie wybrali taki los ;)

Gość vvv nnn
"raczej "niepokalanie". no raczej tak, ale jakie to ma dla ciebie znaczenie? :)

Gość yctvubinom
no to tylko pozazdrośić ponowie pytanie co jest złego w posiadaniu córki lub syna? wystarczy popatrzeć na dzisiejszą młodzież :) świat schodzi na psy, a ja nie chcę dołożyć swojej cegiełki do upadku. i nie pieprz głupot, że "jak sobie wychowasz, tak będziesz mieć", bo dzisiejsze dzieci uczą się od rówieśników i po kilku latach zapominają o naukach rodziców.