Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yctvubinom

współczuję moim żonatym i zaręczonym kolegom!

Polecane posty

Gość yctvubinom
"raczej "niepokalanie". no raczej tak, ale jakie to ma dla ciebie znaczenie? takie, że jesteś niedokształcona, a mądrzysz się na forum :)

Ale z Ciebie (autorze) dzieciak. Obudzisz się za 30 lat (jak będziesz 40 latkiem) z ręką w gaciach, zwalisz sobie i będziesz łaził po pustym mieszkaniu. Już nie będziesz chodził na piwko codziennie, kumple będą mieli żony, dzieci, będą czerpać z nich radości, potem obudzisz się za 60 lat i będziesz sam, całkiem sam, kumple o tobie zapomną, a ty dalej będziesz konia walił i na dziwki chodził?

Z tym uczeniem się od rówieśników to bym nie przesadzała. Jest okres kiedy koledzy są ważni, ale z dobrym podejściem można to przeżyć.

Gość no to tylko pozazdrośić
wystarczy popatrzeć na dzisiejszą młodzież " to nie jest argument Równie dobrze możesz powiedzieć że rezygnujesz z dobrej wypłaty bo kasa robi z ludzi jeleni zrezygnujesz z wysokich zarobków? koleś weź sie postaraj trochę w tej dyskusji coś wnieść mądrego na razie sadzisz same farmazony

ponowie pytanie po raz trzeci co jest złego w posiadaniu córki lub syna? tylko zastanów się zanim znowu sypniesz jakąś głupotą prosze o sensowną i popartą argumentami wypowiedz

Gość yctvubinom
Ty nie jesteś lepszy. Ja wiem swoje, Ty swoje. O czym chcesz dyskutować?

Przecież to jakie jest dziecko zależy tylko i wyłącznie od rodziców, tylko od nich, bo przecież to oni wysyłają dzieci do dobrych szkół... Aha, a co będzie jak mama umrze?

Gość vvv nnn
"takie, że jesteś niedokształcona, a mądrzysz się na forum" to było przejęzyczenie, każdemu sie czasem zdarza, nie ciesz sie az tak :)

yctvubinom dotarło juz do ciebie że jestem facetem czy dalej z uporem maniaka będziesz pisał o mnie jako o kobicie?

O czym chcesz dyskutować? osłabiasz mnie :D

Gość yctvubinom
papa wszystkim! :D znudziliście mnie!

tak myślałem następny dzieciak który nie wyjechał w tym roku na kolonie :)

Gość vvv nnn
"czy dalej z uporem maniaka będziesz pisał o mnie jako o kobicie?" mógłbyś się zlitować przecież widać jak na dłoni ze ma zal do kobiet o to, ze go nie chcą. po to tu wszedł, po to założył kolejny temat, żeby sobie pod publikę napisać coś, co myśli że mu przyniesie ulgę, żeby sam pzred sobą się usprawiedliwić i mieć wymówkę a tak na marginesie jestem przekonana ze on sam nie wierzy w to co pisze. jak każdy normalny facet chciałby być kochany, i co juz jest sprawą wyłącznie instynktu - chciałby PRZEKAZAĆ DALEJ SWOJE GENY no a ze natura przeznaczyła je do wyeliminowania, bo przetrwać mają tylko najlepiej przystosowani to juz inna sprawa :)

czyli powiadasz żeby mu już nie przeszkadzać w wieczornym trzepaniu? ;)

Zwiał idiota... Za 20 lat będzie zgorzkniałym młodym starcem, matka umrze, kumple zainteresują się żonami, dziećmi, a on będzie sam, będzie pił, będzie walił konia... Ale co to daje? Iluzję szczęścia, którego nigdy nie zdoła zaznać... "Bo cóż piękniejszego, cóż w życiu milszego jak móc przytulić się? Bo jednak mimo wszystko miłość to cały świat"

Gość vvv nnn
"czyli powiadasz żeby mu już nie przeszkadzać w wieczornym trzepaniu? " w sumie to też ale na początku chodziło mi o to, ze mógłbyś już zostać dla biedaka kobietą, w końcu to by bya krótka akcja w typie "poszukiwany poszukiwana" "dziewczyna i chłopak" itp ;-) "mimo wszystko miłość to cały świat"" miłość to moze nie wszystko, ale z pewnością największa siła napędowa naszych działań

w sumie gościa mi żal bądź co bądź ma tego penisa w spodniach :P ale jednak za mało zwojów w głowie by być za nim :P

Gość yctvubinom
dobra, jeszcze się włączę :D rozśmieszyła mnie Panienka Róża, chyba naczytała się za dużo powieści wiktoriańskich. a reszta także jest zabawna. samych prowokatorów się doszukują i trzepaczy z gimnazjum. czyli według was mój temat był przekrętem, bo tak naprawdę szukam kobiety i mam już dość walenia pod .jpg?

Gość yctvubinom
dlaczego będę? a może już jestem nikim?

Gość vvv nnn
"w sumie gościa mi żal " no, teraz jesteś baba, co to z uwagi na instynkt macierzyński żaluje pokrzywdzonych itd ... więc właśnie mu pomogłeś, well done ;-)

Gość vvv nnn
"dlaczego będę? a może już jestem nikim?' ojej, aż taki niedobry dla siebie nie musisz być po prostu więcej szczerości z samym sobą, a wszystko się ułoży :)

yctvubinom to jest proste twój temat jest przekretem bo nie umiesz obronić swojego zdania chciałes coś tam sobie sprowokowac nawet udawałeś dyskutanta ale za szybko wymiękłeś stawiam krzynkę browca że masz nie więcej niż 22 lata zarabiasz marną kasę i mieszkasz z mamą ;) Lubisz piątkowo sobotnie wypady z kumplami i jedziesz na ręcznym (czasami i 2 razy dziennie) :D

Gość yctvubinom
Teraz masz szansę to zmienić. Dlaczego będziesz nikim? To takie proste... Kim Ty będziesz? Ochlejusem, trzepaczem i dzi**arzem- czyli nikim haha, znasz takie brzydkie słowa z przedwojennych powieści? :) kochana, gdybym miał być ochlejusem, trzepaczem i dziwkarzem- to już bym był. mam 30 lat i nie zanosi się, abym wpadł w alkoholizm, trzepał przed obcymi kobietami na przystankach i korzystał z usług prostytutek.

no, teraz jesteś baba, co to z uwagi na instynkt macierzyński żaluje pokrzywdzonych itd ... więc właśnie mu pomogłeś, well done nie martw się Istnieje też solidarność plemników :P

Gość yctvubinom
stawiam krzynkę browca że masz nie więcej niż 22 lata zarabiasz marną kasę i mieszkasz z mamą Lubisz piątkowo sobotnie wypady z kumplami i jedziesz na ręcznym (czasami i 2 razy dziennie) nic się nie zgadza. -10 do zdolności dedukcyjnych. swoją drogą masz kobiecą mentalność...

Gość vvv nnn
"mam 30 lat i nie zanosi się, abym wpadł w alkoholizm, trzepał przed obcymi kobietami na przystankach i korzystał z usług prostytutek. " 30 lat i już się skreśliłeś? nie panikuj, podobno niektórzy tracą prawicowo i po 30 tce :)

Gość yctvubinom
Nie, nie. Ale autor podał takie cechy, że takim właśnie zostanie. No i co innego jak chce się zostać wiecznym kawalerem. jakie cechy w takim razie podał autor? :)