Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yctvubinom

współczuję moim żonatym i zaręczonym kolegom!

Polecane posty

Gość vvv nnn
"popatrz sobie na zadluzenie USA spowodowane przez wyzwolenie kobiet " ale z ciebie idiot, no nie mogę :D zadłużenie to spowodowali pazerni finansiści, a nie kobiety zajęte prowadzeniem domów i wychowywaniem dzieci

Gość tymon0932
15 bilionów dolarów zadluzenia przez obsadzenie kobiet i dlugi na uczelniach zaciagniete przez kobiety.. wszyscy porzadni faceci spierdalaja z tamtąd i zabieraja majątki.. tak wyglada kraj rzadzony przez kobiety.. u Matki Rosji tez nie najlepiej.. faceci chleja bo maja dosc i ich populacja sie kurczy.. w 2050 roku ma byc juz tylko 70 mln rosjan.. niech zyja kobiety i wspaniale pomysly oby zylo sie lepiej ;)

Gość A ja jestem kobietą
Panienka Róża ciągle piszesz o chlaniu i dziwkarstwie. nudna się robisz... a może to jakieś podświadome pragnienia?

Kobieta to człowiek jak każdy inny i swoje prawa ma, mężczyzna nie może myśleć sobie, że jest jej panem, bo wtedy sobie pozwala na skok w bok Ach, po tych twoich wypocinach stanę się femme fatale- będę wyzwoloną lwicą salonową i tylko uwodziła... Ale żadnego ruchania!

Gość tymon0932
vvv nnn - w USA 50% malzenstw konczy sie rozwodem.. kraj opetala plaga samotnych matek..

Gość vvv nnn
a jeszcze a propos boomu po wojnie - USA się wzbogaciły na broni kryzys lat 20tych i 30 tych coś ci mówi, ptaszku? to jak to, wtedy też kobiety, potem juz nie, a potem znowu one? :)

Chlanie i dziwkarstwo to właśnie najgorsze co może się przydarzyć... Prędzej myślałam, że tymon mi wypomni, że cały czas pisze o tym, że wymyśla głupie teorie, aby osłonić swoją słabość

Gość vvv nnn
"w USA 50% malzenstw konczy sie rozwodem." napisałam już, ze większość z tych rozwodników wchodzi w ponowny związek MAŁŻEŃSKI. Nie potrafię teraz podac źródła, ale takie dane istnieją

Gość tymon0932
65 mln ludzi w USA ma jakas chorobe przenoszona droga plciowa.. nadal twierdzisz ze wyzwolenie kobiet to cos dobrego? to droga do samozaglady gatunku..

Gość A ja jestem kobietą
Panienka Róża Chlanie i dzi**arstwo to właśnie najgorsze co może się przydarzyć... Prędzej myślałam, że tymon mi wypomni, że cały czas pisze o tym, że wymyśla głupie teorie, aby osłonić swoją słabość trudno nie wypomnieć, skoro nawiązujesz do tego w co drugiej wypowiedzi... a ja uważam, że chłopcy postępują rozsądnie. wiązanie sie z kobietą nie ma sensu. widzę po swoich znajomych... kobiety przytłaczają, zabierają przestrzeń prywatną i mają ciągłe wymagania względem faceta. taka prawda

Gość vvv nnn
"Wszystkie kobiety są be... poza mamą. Dziwne to! Jedna, jedyna normalna kobieta?" wiesz, bycie maminsynkiem zobowiązuje, nawet za cenę bycia nieprzystosowanym mleczakiem :)

Owszem są kobiety głupie, nie zasługujące w zasadzie na nic. Ale są tacy sami mężczyźni- despoci i alkoholicy. Ich tymon się nie czepia? A co Tymon powie o mojej pisaninie kobiety "zniewolonej"?

Gość A ja jestem kobietą
vvv nnn tak bardzo Cię boli, że ktoś ma inne zdanie niż Ty?

Gość vvv nnn
" 65 mln ludzi w USA ma jakas chorobe przenoszona droga plciowa.. nadal twierdzisz ze wyzwolenie kobiet to cos dobrego? " taaa, kiedyś to nikt nie chorował na syfilis, normalnie wszyscy byli zdrowiuteńcy, dopiero wyzwolenie kobiet wszystko zmieniło i doprowadzi do zagłądy :) a ze populacja ziemi się w ciągu niedługiego okresu potroiła, to tak dla zmyłki :)

Gość vvv nnn
"ą kobiety głupie, nie zasługujące w zasadzie na nic. Ale są tacy sami mężczyźni- " ale maminsynek mięczak i frajer przecież tego nie zrozumie :) inna sprawa ze to w duzej mierze wina tych mamusiek, no ale dorosły czlowiek zawsze moze się zmienić

Gość tymon0932
Panienka Róża - w naszym uniwersum jest taka zasada ze kazda akcja ma swoja reakcje, nie dziw sie ze faceci zostaja alkoholikami i kochankami, skoro w domu maja piekło.. wiekszosc kobiet to zolzy, co gorsza same wzajemnie urzadzaja sobie pranie mozgu i jedna druga ciagnie na dno. sugeruja sie idiotycznymi serialami albo jedna podjudza druga.. jak mezczyzni sie spotykaja to rozmawiaja o problemach i szukaja rozwiazania.

Gość aż mi się nie chce
śmiać z wypocin Tymonka.W życiu może być różnie,również z kobietami,ale żeby nie mieć odrobiny honoru.

Gość tymon0932
wystarczy poczytac to forum, fascynacja jakimis zabobonami w stylu tarot, wrozki i inne pierdoly, w ten sposob kobiety podejmuja "Zyciowe decyzje",, wiekszosc rad na tym forum to bzdury od ktorych mi jezy sie wlos na karku ;)

Gość tymon0932
i znowu ataki ad hominem :D

Gość aż mi się nie chce
To Tymonek ma mózg wyprany przez media,ma żal do świata,że nie jest playboyem,wyklina więc babska.

Gość tymon0932
akurat na powodzenie nie narzekam..

Gość aż mi się nie chce
tak na pewno,hahahahahahahahahahahahahahahah

Gość qrfa
kobiety są be a faceci to dopiero cacy :)) Palant pisze ,że traktujemy facetów jak bankomaty a znam niejeden przypadek gdy kolesie pasożytowali latami na kobietach, albo "pragnęli" mieć dom,żonę i dziecko a jak to dziecko zrobili to dupa za pas i poszli w pizdu zapominając o zobowiązaniach...Dla nich ideał kobiety to babcia albo mamusia bo ich oszczędzały i niczego od nich nie oczekiwały . Chcieliby żeby każda inna kobieta napotkana na ich drodze była taka jak one :)). Niestety nie każda kobieta da z siebie zrobić służącą spełniającą zachcianki swEgo pana:))

Gość vvv nnn
"Dla nich ideał kobiety to babcia albo mamusia bo ich oszczędzały i niczego od nich nie oczekiwały ." bingo i tyle w temacie :)

Gość tymon0932
mnie chodzi tylko o gloszenie prawdy, a prawda jest taka ze malzenstwo w dzisiejszych czasach to zly pomysl.. konczacy sie alkoholizmem. faceci niesa juz autoryterami nawet we wlasnym domu przed rodzina. i nie moga nic z tym zrobic bo kobiety chroni prawo. nie mozecie wymagac od mezczyzny odpowiedzialnosci odbierajac mu prawa do wlasnego ostatecznego zdania. to sa rzady prawa i tak bylo kiedys i bylo dobrze. kobieta powinna sie podporzadkowac, wtedy jest zdrowa relacja.

Gość vvv nnn
"kobieta powinna sie podporzadkowac, wtedy jest zdrowa relacja." no jasne, niech pije, bije, molestuje - ma penisa, ma prawo :)

Gość tymon0932
vvv nnn - pija, bija i molestuja bandyci wychowani przez samotne matki..

Gość tymon0932
Panienka Róża - nie twierdze ze tylko kobiety sa winne, ale one sa bardziej podatne na rozne negatywne trendy.