Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamaneSerce22

Rozstanie,powrót znowu rozstanie,zdrady,imprezy

Polecane posty

Gość dkfsifoj
NIeeee! Jaka moralność? On jej nie miał, a ja mam mieć? Bliscy jakby się dowiedzieli co on wyprawia, hmm.. chyba by im się w głowie nie mieściło, że tak można.. Jego bliscy, jeśli ich w ogóle ma (no, ale ktoś go musiał spłodzić) niech cierpią. Stworzyli potwora od podstaw, więc nie żal mi ich. Dla mnie nie ma już innego ratunku, tylko chęć zemsty. Zwisa mi reszta.

Gość zlamaneSerce22
Najlepsza zemsta dla nich jest chyba nasza radosc i szczescie z druga osoba.. Tylko wiem jak trudne jest to do realizacji.. sama placze i nie potrafie sie pozbieerac

Gość dkfsifoj
Po co? żeby ta kanalia mnie całe życie śledziła i mi dupę obrabiała na forach. Nie uwolnię się od maniaka w żaden inny sposób. Zamiast tego czego chciał, dostanie co innego w zamian, a ja spokojnie zasnę na pryczy. Wielka mi filozofa.

Gość dkfsifoj
co za cisza! przed burzą?

Gość gigi gigi
same sobie bierzecie na głowę takie strupy, a potem wielki płacz! - przecież to wy tworzycie takie potwory - na wszystko takiemu pozwalacie, tolerujecie kłamstwo i zdrady, trzymacie gęby na kłódkę kiedy chlają i nie wracają na noc - a potem płacz i wielkie zdziwienie - a potem tak samo wychowujecie synów, na takich samych gnojów!

Gość zlamaneSerce22
Milosc bywa slepa.. W moim przypadku wracalam do niego kilka razy. Teraz chce to wreszcie zakonczyc ale nie widze sposobu

Gość gigi gigi
studentki, prawniczki, wykształcone kobiety XXI-go wieku - a zachowujecie się jak najniższego sortu prostytutki co stoją po krzakach zakochane w swoim alfonsie, który zabiera wam wszystko i daje po twarzy, żeby wam pokazać jak bardzo was nie szanuje!

Gość gigi gigi
i chciałam jeszcze tylko zauważyć - że to nie jest miłość - to tylko ułomność twojego charakteru, zwykły psychiczny defekt, uzależnienie i bardzo niska ocena własnej osobowości

Gość dkfsifoj
sam się przyczepiłeś jak rzep do psiego ogona! już dawno bym zapomniała, to nie kurwa...a porównanie do alfonsa, skoro się tak czujesz :D

Gość zlamaneSerce22
Chyba do niego wroce.. :( Nie moge spac jesc nie moge sie uczyc.. Nie wiem jak sobie z tym poradzic..Nie potrafie :(

Gość marta18_25
nie rob tego! po co? zeby potem znowu cierpiec? Żałosne... wiesz ze zle robisz, ale robisz to dalej!