Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czemu faceci to takie pierdoły?

Polecane posty

Gość windows 3.11 to było
tylko takie bajeranckie rozszerzenie dosa na 3 dyskietkach hd i się nie zawieszało :P. Wtedy jeszcze microsoft robił dobre rzeczy

Gość a ja pamiętam komputery
386 z dyskiem twardym 120 MB. To była normalnie high-tech maszyna w tamtych czasach. Projektowanie w CADzie i gierki w stylu alley cat, prince of persia czy blockout 3d :classic_cool:🖐️

Gość Waldek Męczyptak
A ja powiem że wszystkie kobiety to pierdoły. Żadna mnie nie podrywa

Gość największa pierdoła to fiuku m
miuku. taki żenski prawiczek nieudacznik. daltego iągle z nimi siedzi na kafe.

fiku mikuuu i tak lina pęknie pod mym cięzarem Czyli fikuśna jesteś GRUBA !! pod szczupłą laską lina nie pęknie nie ma takiej opcji ,to nie możliwe :D No chyba że jest to przenośnia i nie należy tego brać dosłownie :O

Gość gość urodzinowy 28
fiku, o chuj ci chodzi. schudnij troche a problemy same sie rozwiaza a faceci staną sie super

fiku mikuuu oczywiscie że jestem gruba! piękne i szczupłe mają facetów, nei czytałeś nigdy na kafe fikuu nie musiałem tego czytać bo ...sam to pisałem ;)

fiku mikuuu zatem mimo podeszłego wieku mało wiesz o życiu Taaa oszukuj się dalej ,jeśli byś zrobiła tak jak Ci już nie raz radziłem, to dawno już byś była wyhaczona i może byś zadawała na forum pytania w rodzaju "Dlaczego mnie zostawił i wykorzystał przystojny brunet " :P

Gość fiku to jednak najgłupsza
bladzia na kafe albo projekt modesratorek

Gość Wielki Elektronik
jeśli jesteś nieśmiała, to co się dziwisz, nawet jeśli ktoś starał się nawiązać z Tobą kontakt to ty go zlewałaś z powodu własnej nieśmiałości

Gość Nakolanaapotem
1. Czemu kobiety to takie pierdoły? 2. Czemu jedynie dupa i uroda jest ich jedynym atutem? 3. Czemu chcą aby się o nie starać samemu nic nie dając? 4. Czemu są zdradliwe i lubią się ku**ic? Zadowolona? Dla Ciebie dziewczynko to każdy kto nie jestem Twoim sługusem i nie chcę się tobą zajmować jest "pierdołą" :D

"połowę studiów przechodziłam* w miniówce i d**a" no słoneczko, biorąc pod uwagę widzę nt. twojego wykształcenia to powiem ci, że nie dziwię się :D *poprawiłem literóweczkę 👄

Pedagogika ?? to feministyczny kierunek ,dobry jak się poluje na laski ,facetów to są tam chyba śladowe ilości ? :( A ta\ Twoja mini fikuu to taka do kolanek ? :D