Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czemu faceci to takie pierdoły?

Polecane posty

Gość kafeobserwator
fiku nie dojrzała jeszcze do życia w związku bo wciąż jest tylko dziewczynką żyjącą dziewczecymi wyobrażeniami i fantazjami.

A już sądziłam, że w poradnictwo dla młodych panien się bawisz:P Fikuśna, to i płaską pewnie:P

Gość kafeobserwator
myślisz że Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych obejmuje także ochronę czarnych nicków? :)

Gość kafeobserwator
ehh szkoda, niedoskonale jest nasze prawo, parabanki, ambergold i jeszcze luka prawna w nickach :D fiku możesz mnie połączyć z którymś z moich czarnych nicków per facta concludentia :)

Gość kafeobserwator
a ja liczyłem na to że sama mnie zdemaskujesz, zwłaszcza że założyłaś/domyśliłaś się że pisze tu pod czarnym nickiem. Przecież wiesz kim jestem heh Droga Fiku :)

Gość kafeobserwator
tak to jest, człowiekowi nie chce się logować a jeszcze wymagają ujawniania się :D

a ja zgłaszam wniosek, zeby Fiku smęciła na jednym temacie, codziennie wklepując pytanie dnia, czy tam pytanie poranka, popołudnia, wieczoru aha, porada, zaczynaj pytania od dlaczego, nie od czemu

uderz w stół :D jak to szybko można kogoś wywołać tu :) no dobra drugi strzał ,samuel ?

Jest ktoś kto ma zwyczaj siedzieć w pomarańczy mimo, że nawet wpisał się na czarno w danym topiku:) Ale to jego sprawa. Ej, ktoś mi może tu wyjaśni. Dlatego czasem dodawanie postów z danego nicka jest zablokowane, ale nie wyświetla się nic o banie itp po prostu klikasz wyślij i nic się nie dzieje. A z drugiego moge pisać normalnie.

Gość 798101236xxxxxxxxxxx
fiku i jenny to fajne dziewczyny, czytam to forum i nie rozumiem czego od nich chcecie?!

Luska, aleś Ty mnie zaimponowala w tej chwyli :) Jedna Fiku, jeden temat i tylko jedno pytanie dziennie. Ja bym jeszcze wstawił takie małe ograniczenie, że temat dnia nie może się powtarzac częściej niż raz na tydzień

kulturka, mnei też ostatnio często blokują bez powodu i nie mogę wysłać postu a żadnego komunikatu nie ma propo tej sytuacji

Gość goingdownforher
f m faceci to pierdoły ? :O no wiesz - skoro tak myślisz tzn. ze za wysokie wymagania 🖐️ albo szukasz w tych niewłaściwych 😴 zadaj lepiej sobie pytanie, po co facetowi taka zgrzedliwa baba jak Ty ? najlepiej to zwalać wine na innych, a nie na siebie 😠

Gość Zboczony mąż
fiku swedzi cie pipka?:) Luska jestes jeszcze?:)

Gdy jeden jest np. zablokowany. Jak teraz. No i jako kobieta nie mogę się zdecydować który wolę:P

kulturko czy raczej krwawa wilczyco czy raczej kultura mam na drugie czy raczej ... po prostu boisz się że ci wytkną że masz więcej postów niż fikuśna :D

Niebieskooki Luska, aleś Ty mnie zaimponowala w tej chwyli Hamuj się niebieskooki z tymi komplementami ,Lucy jest zajęta ,to moja wirtualna żona jak byś nie wiedział.Tak więc Rączki przy sobie trzymaj ,tak bym widział