Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czemu faceci to takie pierdoły?

Polecane posty

Gość tajemniczy wielbiciel FM
przyciągasz, przyciągasz, tylko czemu ciągle wszystko psujesz?

Jak to dlaczego psuje? Bo to pierdoła, nawet w konkursie na największą pierdołę fikuśna zajmuje tylko 2 miejsce bo taka z niej pierdoła:P ;)

oj Luska bez przesady:) ale FM jest infantylna wszyscy faceci sa b, sa be bo jej nie chca ale ona po prostu chyba nie daje sie polubic chyba wlasnie czyms ich musi odpychac FM mysle ze jeszcze dojrzejesz do posiadania fajnego faceta:) poza tym pamietaj, że najpirw trzeba się przyjrzec sobie a potem zaczac wymgac od innych na miare siebie

FM konkretny facet potrzbuje konkretnej kobity a Ty moim zdanim sama nie wiesz czego chcesz

doprawdy? jeszcze nie słyszałam żeby facet szukał kobiety, która zapewni mu poczuci bezpieczeństwa, która bedzie rządzić nim, itp. kobiety i faceci mają inne oczekiwania względem partnera

jeszcze nie słyszałam żeby facet szukał kobiety, która zapewni mu poczuci bezpieczeństwa, która bedzie rządzić nim, itp. nie jesy powiedziane z konkretna kobieta to taka co spelnia e sam funkcje c konkretny facet wiec iku nie upraszczaj myslalam ze zaczaisz

kobiety i faceci mają inne oczekiwania względem partnera dokladne i dlatgo konkretny fact i konkretna kobieta to dwa rozne pojecia , tzn maja inne desygnaty :P

setuniu, fajnie że uswiadamiasz mnei w oczekiwaniach facetów, jako stara panna masz w tej kwesti szeroką wiedzę :)

Gość kafeobserwator
a ja mam pytanie fundamentalne do fiku i świata: czemu fiku to taka pierdoła wiecznie psiocąca na facetów i na to że jest sama bo nikt jej nie chce?

FM jaks nienowocesna jests:) to ze nei mam jeszcze mezanie znaczy ze jestem sama;) nie badz taka zlosliwa, chce Cie troche sprowadzic na ziemie! ie martw sie ja w sumie moze kiedys bylam taka jak Ty, chciala bardzo kogos poznac;0 ale takich tematow nie zaklaalam:D za to np namietnie pisalam z pewnym facetem na kafe i po roku sie spotkalismy;p no ale nie wyszlo;0 i w sumie od tamtej pory zazelam ostro randkowac, bo jakos wczesniej mnie zwiazki nie interesowaly;) nie bede sie na ten temat rozpisywac ale do zego zmierzam? ysle ze w koncu trafilam na swoja druga polowe:) wiec cierpilwosci! tez w koncu go poznasz:)

Gość kafeobserwator
aha, to ja już wolę bezdomną i bezrobotną Owcę :D

kafeobserwator aha, to ja już wolę bezdomną i bezrobotną Owcę no ona jest fantastyczna!:D

FM no ja chcialam Cie podniesc na duchu;) a to nei polega na samym glaskaiu;)

Jak ją tak pokrzywdzicie to będzie miała twardszą dupę na przyszłość:D Setunia, a dla mnie masz jakieś złote rady?:D