Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czemu faceci to takie pierdoły?

Polecane posty

Gość tako rzecze on...:
a dlaczego fikuśna jest taka przymitywna i ograniczona? Bo tylko prymitywna i ograniczona osoba może tak uogólniac i obrażać.

Gość kingwi
pierdoła jak sama nazwa wskazuje jest rodzaju ŻEŃSKIEGO :)

"Mądrala" da się podczepić i pod rodzaj żeński i męski, ale mówi się ten intelektualista, ten zwycięzca, i ten erudyta Oj, czego teraz w tej szkole uczą (oprócz chodzena w miniówkach oczywiście)

"jak sama nazwa wskazuje jest rodzaju ŻEŃSKIEGO 18:41 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu podobnie jak mądrala, intelektualista, zwycięzca, erudyta, ." ciekawe czyli ta zwycięzca, ta erudyta, ta intelektualista? ;-)

"podobnie jak mądrala, intelektualista, zwycięzca, erudyta, ..." Padłam, leżę i chyba tak szybko nie wstanę...

" dałam popis " może jest iskierka nadziei, ze to z niedoboru świeżego powietrza przed komputerem, a nie pure ignorance? ;-)

jak ty fiku skończyłaś pedagogike to już Cię nie chcę

Lucy, twoje dobre nadzieje chwytają mnie za serce, czasem trzeba jednak przyznać szczerze, że jest się analfabetą

Wiem, ze szkoda Blu, ale czasu szkoda jeszcze bardziej ;-) I tak wystarczająco często mam poczucie, że za mało efektywnie nim dysponuję

"Rozbawienie raczej" zbędne tłumaczenie, przecież to było podpuszczenie "Próbując bardzo szybko możesz zmienić pozycję i sama zostać ukarana." teraz to nie wiem - pocieszasz się, chwalisz, czy chcesz mi zaimponować, albo przed Fiku zaszpoanować? ;-)

Gość Luśka bumerang nawet
jak zniknie, to zawsze powróci

przewazie przyciagamy podobnych ludzi do siebie Fiku miku:P masz nikjak pierdola wlasnie ;)