Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romberto legion

mam 196 cm, jestem za wysoki, dziewczyny mnie nie chcą

Polecane posty

Gość romberto legion

pisze się tu i ówdzie że facet musi być wysoki, bo kurdupla to laski nie chcą itp. ja mam 196 cm i raczej mi to nie przysparza wielbicielek nie dziwie im się skoro w rozmowie muszą zadzierać wysoko głowę... więc paradoksalnie, ale lepiej być niskim niż wysokim

Gość ale co ty wypisujesz chłopie
ja mam 172 cm wzrostu i marze o takim wysokim facecie .... zeby mogła założyc szpilki dla kazdej wysokiej dziewczyny jestes marzeniem ..

Gość 175
Ja mam 175 cm, więc facet odpowiedniego wzrostu to taki powyżej 190 cm, głupoty wypisujesz chłopaku

Musisz byc albo strasznie brzydki albo strasznie głupi. Nie zwalaj wszystkiego na wzrost frajerze

Gość romberto legion
z wyglądu jestem normalny, krótko ścięty z pełnym uzębieniem. żaden ze mnie Ridż Forester ale brzydcy mogą mi zazdrościć twarzy.

Gość 3221312
ten temat to prowo jakiegos kurdupla :O Mój facet ma 194 cm i kocham go m.in za ten wzrost. Gdyby nie był taki wysoki, raczej nie zwróciłabym na niego uwagi. Koleżanki mi zazdroszczą, niejedna przyznała, że taki wysoki facet to marzenie każdej kobiety i czasami źle się czują ze swoimi 170-paroma cm facetami

Gość hendaleko
moj brat ma 196 cm i na roku wszystkie laski się w nim kochają i 90 % obraca się za nim na ulicach lub zaczepia prosząc o numer telefonu

Gość biczessss
a rozumu zero!

Gość Pomarańczowa Wariatka
To chyba prowokacja :D Ja mam 157cm i uwielbiam wysokich.. Chociaż moj chlopak ma "tylko" 182cm. Ale gdyby był jeszcze wyższy, to nie byłby problem :D A dla mojej koleżanki, która ma 172 byłbyś marzeniem, bo ona (jak i ja) zawsze poznawałyśmy głównie niskich... od wielkiego dzwony jakiś średniak 185cm własnie. Mało jest wysokich facetów.

Gość avp2
Ja tam widze to samo co kolega . Tu niby pisza tyle że wysoki wysoki a u mnie na studiach najwieksze powodzenie maja typki po 175-180 cm i laski krzycza że to ciacha. Wiec nie wiem jak to jest

Co ty bredzisz chłopie? Ja mam 192cm i nie mam problemów powodzeniem. Cztery cm nie powinny robić różnicy (przynajmniej nie w tym wymiarze) więc to nie wzrost jest Twoim problemem. Poszukaj przyczyny gdzie indziej

avp2 Ja pisze tylko za siebie :) Dla mnie najsexowniejsi są faceci >180cm. 180cm to jest dolna granica. Niestety tu gdzie mieszkam jakoś wiekszość facetów z ledwoscia ma 185 cm i to są naprawde totalne wyjątki. A 190 to już chyba igła w stogu siana :o.... 99% moich kumpli to 172-175cm - wiec taki troche lipny wzrost dla mnie. W całym moim dotychczasowym zyciu podobał mi sie JEDEN chłopak poniżej 180cm ;)

Gość cyvgbuhnjm
a ja mam faceta 202 cm. sama mierzę 165 cm. tak sobie myślę, że musimy wyglądać komicznie na ulicy- ja mała i pulchna jak kulka, a on wysoki i szczupły.

Jak przy swoim wzroście ważysz 50kg to czego oczekujesz? Idź na siłownię, wykształcą Ci się mięśnie, to zaraz zobaczysz różnicę.

Przy 50 kg to ona by byla bardzo szczupła ;P Ja mam 157 i waże 47 kg i nosze XS/34.. A niektore XS nawet za duże na mnie ;x

Gość tak wszystkie tylko wysokich t
Ylko że wlasnie jechalem samochodem do chaty i na mniej wiecej 10 par 8 było takich że koles byl różny z laska lub nizszy tylko 2 byly takie że koles byl z 15 cm wyzszy. I te laski to nie byly jakies pasztety. I nie mowcie mi że maja ich z braku laku bo jakby tak chcialy to spokojnie mialyby wyzszego bo tu pelno takich samotnych chodzi

Mialo być rownych nie roznych

Często jest tak, ze wysocy nie chcą dużo niższej dziewczyny. Też się z tym spotkałam - np. jeden z moich kumpli akurat jest dość wysoki (nie wiem dokladnie ile ma) i on nie lubi niskich dziewczyn, bo za duza różnica wzrostu. To masz odpowiedz, czemu mało jest par z różnicą wzrostu wieksza niż 15 cm. Ten kumpel mówi otwarcie ze bierze pod uwage laski powyzej 170cm, wiec mnie to już by nie chciał, bo za niska jestem i moze do klaty mu siegam :D Mojemu chłopakowi na szczescie moj wzrost nie przeszkadza, nawet uważa, że to zaleta, to taka mała i lekka jestem.

Gość masz po prostu swira na punkci
e wzrostu i tyle. Dobrze że sa laski dla ktorych liczy się oprocz tego budowa ciala i ryj. Dzięki temu mam branie mimo iż mam "tylko" 176. Jak tak czytam kafe to aż nie chce mi się wierzyc że zawsze mialem takie powodzenie skoro tu takie rzeczy się czyta.

Do pomaranczowa- ale to nie byly pary gdzie oboje mieli po 180 albo 185 tylko takie pary okolo 170-175 cm

Co za głupoty ktoś tu piepszy że mało jest wysokich facetów!!! CAŁA MASA jest wysokich, nawet takich powyżej 190 cm!!! Niskich jest bardzo mało, a takich 165 - 169 cm nie ma prawie w ogóle. Ja mam 169 i uważam że jestem na dzisiejsze czasy w możliwie najgorszej sytuacji jeśli chodzi o wzrost u faceta!! 190 i 2 metry to wzrost jaki ma coraz więcej młodych facetów, a autor wyszukuje sobie problem tam gdzie go NIE MA !!! 🖐️

Gość do kurdu bydzia
Masz racje powiedzialbym nawet że teraz wieksza perelka jest taki facet 175 cm niż jakis 190 ktorych jest multum

Dużo lepiej być za wysokim niż za niskim. Kiedyś trochę się spotykałam ze 197 cm osobnikiem i jakoś nie było z jego wzrostem problemu

mój mąż ma 200cm:) ja tez jestem wysoka wiec moge zakładac buty na obcasach ;)

I tak nadal uważam, ze niski facet jest w gorszej sytuacji.