Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiara2313

Mój facet ze mną jest ale nie kocha mnie???

Polecane posty

Gość Kiara2313

Witam!!! Jestem tutaj nowa i nie wiem czy był już taki temat. Mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie. Nie wiem od czego zacząć. Więc tak, mam faceta który ma 33 lat, poznałam go w internecie , jesteśmy razem od 8 miesięcy. Jest nam bardzo dobrze, mieszkamy razem. Nie zawsze jest różowo, czasem są kłótnie, sprzeczki ale szybko jest zgoda. On miał w życiu mało kobiet i jego związki długo nie trwały. W zasadzie to ze mną jest najdłużej i jestem pierwsza dziewczyną, z którą zamieszkał. Na początku związku mówił, że mnie kocha potem, że nie jest pewny tego co do mnie czuję. Bo nigdy nie był zakochany i nie wie co to znaczy kochać. A teraz jak się go pytam czy mnie kocha to odpowiada tak, a jak pytam, żeby mi powiedział, że mnie kocha to jest mu bardzo trudno wypowiedzieć. Nie rozumiem tego w ogóle, jest taka huśtawka jego kochania mówi tak ale nie umie tego powiedzieć. Widzę, że mu na mnie zależy, pokazuję to a jak z nim zerwałam- bo już dość miałam tego- to miał szczere łzy i mówił, że mu na mnie zależy, pokazuje mi to. Powiedzcie co ja mam robić, kocham go bardzo i mi zależy. Ale jak można kochać kogoś wiedząc, że on mnie nie, ale chcę być ze mną???? Może za szybko tego chcę. Nie wiem już, pogubiłam się.

Gość onawi
nie tortuj go ciagle pytaniami czy cie kocha.....nie stwarzaj klotni,badz zadbana i nawet jak jeszcze cie nie kocha (8 miesiecy to malo) to z czasem ci pokocha......

Gość lips90
moze za czesto go pytasz zy ie kocha?A moze on nie umie mowic o uczuciach bo w jego domu sie o tym nie mowilo?Bo gdyby faktycznie Cie nie kochal to mysle ze by powiedzial,a juz napewno by z Toba nie zamieszkal

Gość dzika kokoszka
jesteś dorosłą kobietą z rozumkiem infantylnej nastolatki! Lepiej żeby tego nigdy nie mówił a na każdym kroku pokazywał Ci jak jesteś dla niego ważna, niż gdyby miał mówić Ci o miłości co 5 minut, ale nic by z tego nie wynikało. Wielu facetów nie potrafi mówić o uczuciach. Znam facetów którzy raz powiedzieli że kochają i póki nie odwołają tych słów to tak jest

facet, który ma 33 lata i żadnego związku dłuższego niż 8 m-cy, nie jest normalny i do związków cię nie nadaje. i nie, nie kocha cię. mówił to, żeby cię pieprzyć.

Gość Utknęły Segddyx
Nie słuchaj tego kogoś o przezwisku zaba czy cos To kretyn(ka) Jak można głosić tak Zjebane teorie?? :o