Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Test 50 cio latka

Mam 50 lat i chce wiedziec

Polecane posty

Powiedział Duch - od 10 lat dzień w dzień na forum. :D Nasz przeuczciwy kryształ kafeteryjny dopiero odpalił kompa po powrocie z trzytygodniowego urlopu, kiedy to był odcięty od sieci . I - zaskakujące - zobaczył, że ktoś idealnie podrabiając jego styl i używając jego nicków mącił, lżył i łobuzował. To macka międzynarodowej żydokomuny, związanej z ruchem wolnomularskim uparła się, żeby zniszczyć naszą ostatnią ostoję prawości w postaci Ducha Cafe! :D:D:D:D:D Siedzę przy kompie, bo pracuję, a na forum jestem cały czas z doskoków mniejszych lub większych. :)

Ale bycie otyłym ma tez swoje zalety, nie trzeba sie spieszyć, mozna dużo jeść... ja dobiegam na 3 pietro zanim moja korpulentna koleżanka pokona parter, skoro moge sie spieszyc to sie spiesze i zupełnie nie wiem po co. Praca nie zając... I nie potrafie zjeśc trzech gołąbków, a tak je lubię :(

... Myślę, że jednak pozostanę na etapie obserwowania kota, który udaje, że zakopuje w podłodze żarcie i cieszenia się, że skończyły się moje problemy z żołądkiem. Się kłócicie. 😭

No właśnie ja powinnam się uczyć od ciebie. Ale po tym, co wczoraj na Zeta wypisywałeś to po prostu bez komentarza. :) http://www.voila.pl/316/3k7y5/?1 Nie pamiętasz dlaczego kontakt z Zetem się urwał? Teraz wymyślisz bajki na Oliviera. Naprawdę, Janusz. Ogarnij się, bo pewnego pięknego dnia źle się to dla ciebie skończy. Jesteś osobą psychiczną - jak można uśmiercić swoją żonę? :O Pytam cię od dawna a ty dalej nie udzieliłeś mi odpowiedzi. Jak można być takim skurrwielem, który na forum pisze ludziom, że jego żona zmarła i z samotności poszukuje dobrego burdelu? Jak można rozpowszechniać dane użytkowników, którzy nieświadomi ci zaufali? Jak można szantażować ludzi? Jak można być taką żmiją? Współczuje twojej rodzinie. To musi być straszny wstyd - bycie dzieckiem takiej kanalii. Ja wbiegam na 4 bez zadyszki kilka razy dziennie (mieszkam na czwartym). Wygrałam coś? 😴

No wygrałaś, zdrowie i dobrą kondycję. Mówiłas kiedyś, że zrzuciłas trochę kilogramów, się chwali. Żebys jeszcze troche mniej złosliwa była i nie proponowała innym odsysania tłuszczu, skoro sama miałas problem z tłuszczem, to byłoby już całkiem znosnie.

Gość Vercia jest zabawna
17:27 [zgłoś do usunięcia]vera lynn Tłusta locha ewentualnie mogła cię urodzić. Ale to pan tata knur wykarmił ukochanego syna nektarem bogów z jąder transportowanym przez śmieszną rurkę - prąciem zwaną. " ha ha ha ha ha

Droga Foxy, odpłacam tylko pięknym za nadobne. I przepraszam za swoje pyskówki z kiedyś.

Mówiłem Ci setki razy,ze nie jestem wielbłądem.Ktoś się podszył bo było w nicku 2 L.Długo będziesz nawijać to co Tobie sie podoba?? A co do Zeta rozwaliłaś Ty naszą znajomość,poza tym TY i tylko TY zniszczyłaś mój temat nauka w necie.Czy taka to jest chluba Twoja,że kilkanaście osób w ub r.odeszło z cafe.Z powodu Ciebie.I co powiesz ,ze konfabuluję??

Nie wiem, :D Ci, którzy byli tutaj w zeszłym roku są cały czas, no, SM zniknął, ale wróci. Rozwaliłam ci temat - och, to straszne. 😭 Usmażę się na piekielnym grillu obok Hitlera, Stalina i Mansona. 😭 :D:D:D Duszek niczym dobrze oszlifowany diament, odbijający samą istotę Dobra, Prawości, Wierności i Lojalności, wzór Czterech Cnó! Nieskalany po wsze czasy!...Pokolenia przeminą, narody przeminą, kontynenty na powrót w jeden się zjednoczą, słońce napuchnie i skarleje... a pamięć o Najświętszym Januszu od Prawdy trwać będzie. :D:D:D

No pyskowałaś, wymądrzałaś sie na tematy w których nie masz rozeznania. W gruncie rzeczy nic Ci nie zrobiłam, żeby wysłuchiwac jakichs idiotycznych komend w stylu "idz powychowuj dziecko, co z Ciebie za matka". Najwyżej miałam inne zdanie w jakiejs kwestii, do czego mam ustawowe prawo. Kafeteria jest wielka jak doopa, wszyscy sie tu zmieszczą mam nadzieje, że nie bede sie już potykac o podobne komentarze :)

A tak z innej beczki z ciekawości zapytam... ta wasza wojna wygląda jakby trwała od zarania dziejów. Chce Wam sie jeszcze? :)

Jemu od czasu do czasu się przypomni, ze ja, zła kobieta "rozwaliłam mu temat". :) I robi głupie akcje - wypomina mi to, ze ojciec zmarł za wcześnie i nie zdążył mnie zbić, że facet mnie rzuci, że jestem idiotką, ale generalnie tematem przewodnim jest to, ze przeze mnie ( polemizowałabym) usunięto jego temat - pierdyliard postów, bilion użytkowników, wszyscy jak rodzina i przyszłam ja i wszystko zepsułam. :D:D:D Przeze mnie ludzie odeszli z forum, niektórzy popełnili nawet samobójstwo. 😭 Wolę ten kawałek - http://www.youtube.com/watch?v=kA2IaG-15BQ

Foxy cóż moge poradzić jak dziewczę hoze zakochało sie w niespotkanym spokojnym facecie i gdzie jestem(a nawet gdzie mnie nie ma) tam jestem na jej ustach :D

Mój nick się wziął z pierwszego wersu "Very" Pink Floyd, piosenki pochodzącej z albumu "The wall", tępaku. :) A ty co? Ślunskie piosneczki preferujesz z tego co widziałam. Jest szał, jest smak, jest klasa. :classic_cool:

Niespotykanie spokojni ludzie nie wyzywają innych od kutasów, chujów, ..... , ..... (tych dwóch określeń nie pamiętam bowiem pochodzą ze śląsko-niemieckiego wieśniaczenia a ja jestem Polką). Spokojny człowiek dba o swoją rodzinę, szanuje żonę, zajmuje się wnukami. Nie pochlebiaj sobie. Co najwyżej jesteś znienawidzonym przez najbliższych zerem. :)

Haha, to i ja sie przyznam skąd mój nick. Wbrew przypuszczeniom, nie z papieru toaletowego ;) http://www.youtube.com/watch?v=c9RxK7W9kUY Co do waszej walki to przewiduje, że w niedalekiej przyszłości znudzicie się tym bezsensownym tłuczeniem po tyłkach i zostaniecie przyjaciółmi. Ponoc kto sie czubi, ten sie lubi, sprawdze na was czy przysłowie ma rację bytu.

Byda Broł Cie Na Hołdzie Śląska wersaja Będe Brał cie w aucie --hahahahahahhahahahahahhahahaha dzienks🌻 Vera Twoja nauka nie poszła w las ,w realu nie są mi potrzebne inwektywy aby wyartykułować swoje myśli.Tutaj bardzo rzadko nadużywam,lecz samego LUCYPERA byś ruszyła swoim zachowaniem.No cóż głupota tfu młodość musi sie wyszumieć:D

Ja przynajmniej nikogo nie uśmierciłam i nikogo nie szantażowałam. Na szczęście nie jesteś moim autorytetem, wieśniaku z żabią mordą. :)

Foxy z dziada pradziada czysty hanys:P:D Mameja masz rację:P Predzęj 100 wróbelków będzie mi skakać na końcu gwizdka aniżeli dojde do porozumienia z.......eeeeeeeeee..........trudno mi to wypowiedzieć.....z alternatywna mądrą verą:D

Gość a hadziaje?
dlaczego Zetu i nancjan to chadziaje?

A mógłbyś wytłumaczyć frazę, której wczoraj użyłeś próbując jak zwykle nieudolnie mnie obrazić. Chodzi mi o "negatywną charyzmę". :D:D:D Jak to zobaczyłam oplułam monitor, okno i cały świat. :D:D:D Takiej bzdury na forum nigdy nie grano. :D Ale z drugiej strony czego spodziewać się po wieśniaku ze Śląska, który większą część życia spędził w biedaszybie. :D