Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Test 50 cio latka

Mam 50 lat i chce wiedziec

Polecane posty

Wiem, że pomarańczka tylko docina, ale...Bo mię życie już parę razy w dup#&173ę kopnęło i nauczyłam się cenić pewne rzeczy, to dlatego. 😠

Bez głupich uwag do mojej osoby.Czy Ty masz taką przyjemność bez przerwy mnie nadmieniając?Teraz wszedłem w temat oślico porąbana.:(Pozdrawiam deko 50 podpuszcza Cię te 25 letnie dziecko.:(

Gość 50-cio latek
Vera napisz... slaw45ek@o2.pl czekam...

Gość Deka ma 17 lat a jest
Nie docinam ani żartuję. Naprawdę podziwiam Twój polot i finezję

No jasne, dopiero wszedł! :D Siedzi tutaj i podszywa się pod kogo może, pisze pod czarnymi nickami, ale jego przecież nie ma. :D:D:D I gdzie go niby podpuszczam? :D Nigdzie nie napiszę, ale bardzo mi miło za zaproszenie. Proponuję Dekę - jest ciut młodsza ode mnie. :D 🖐️

Gość kizior syberyjski
Nie chcę Ci, Deko, prawić komplementów, ale nie chodzi tu o życiowe przejścia. Są ludzie, którzy glupi się rodzą i głupi umierają. Pomimo tego, że życie ich ciężko doświadcza, nie potrafią z tego wyciągnąć żadnych wniosków. Po prostu mądrość przychodzi do jednych wcześniej, do innych później, a do niektórych nigdy. Maja po 50 i więcej lat, domagają się szacunku dla swojego wieku, a myśla i zachowują się jak gimnazjaliści.

Vero, ustąpiłabym Ci miejsca w metrze, tak ustąpię Ci miejsca tutaj. :classic_cool:🖐️

Gość Deka ma 17 lat a jest
8.08.2012] 17:32 [zgłoś do usunięcia]Dek@ Dek@tlen.pl'; Vero, ustąpiłabym Ci miejsca w metrze, tak ustąpię Ci miejsca tutaj świetna riposta :classic_cool:

kizior syberyjski O! To moje słowa i zaprzeczenie teorii niezapisanej karty, której to teorii serdecznie nie znoszę.

Gość 50-cio latek
kur...wa ale tu pojebani ludzie sa...

Gość 50-cio latek
No właśnie, Deka jest młodsza i tam na pewno ciaśniejsza. Deka, napisz do mnie.

Zamknij już ten żabi ryj, Janusz. :D jakżeś taki hop do przodu to idź na operację plastyczną mordy. :D A dla żony odsysanie tłuszczu zewsząd. :D

Poruczniku, ty też chyba tutaj jesteś, wnosząc po ostatniej pomarańczce. Wszyscy tu są.

boshe majac25 lat i być taka yebniętą toż ewenement.Jakaś niedoruchana jesteś jak od rana tkwisz tutaj :D Nie potrafisz sobą zainteresować w realu bo za dużo kg na sobie masz.:D Czas najwyższy sie odchudzić i grube dupsko zerwać z tego kompa :D

Gość Corra
Widzę, że podszywacz nadal grasuje.:-) Co za tępak. 50-latku, podziwiam cierpliwość.:-)))) I zaraz pewnie gówniarz napisze coś "za mnie". No cóż choroba psychiczna nie wybiera. Miłego:-)

Odsysanie tłuszczu... jestem przeciw! Niech grubasy zostana grube, bede miała mniejszą konkurencję ;)