Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest wytłumaczcie mi

Czemu sporo kobiet uważa puszczanie się za szukanie jedynego?

Polecane posty

Gość ,mvn,
nie jestem kobieta , na co mam ci odpowiedziec ?

widac ze trafilismy na wrazliwy punkt bo juz stracila panowanie nad soba.. :)

Gość ,mvn,
dziwka bierze sa sex pieniadze , robi to dla kozysci a nie przyjemnosci - ogarniasz w ogole temat durnoto ?

Gość mvn - zgadzam sie z toba
jestes puszczalska i slaba w lozku hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D doprowadziles jakas kobiete 4 razy podczas jednego stosunku do orgazmu pochwowego??????? WATPIE! a taki mezczyzna to wlasnie dla mnie dobry kochanek :-) a jesli jestes kobieta : mialas kiedykolwiek chociaz jeden orgazm pochwowy , nie mowiac o 4 ????????? WATPIE!

nie stracilam panowania nad soba tylko pisze duzymi literami abys ty tepaku umial lepiej CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM!

Gość ,mvn,
zaraz zaraz !! orgazm kobiecy rodzi sie w głowie kobiety , z tej przyczyny mezczyzna kobiecie jest tylko potrzeby do tego niczym wibrator ! w kwsti technicznej ! wiec nie sadz kochanków dobrych czy złych po tym jaki orgazm kobieta potrafi przezyc ! bo zaraz napisze ci ze jezeli nie mialas orgazmu połaczonego z ejakulacją kobiecą , to znaczy ze mialas samych kiepskich kochanków :)

Gość ,mvn,
wszystko zostało juz napisane - dalsze pisanie czegokolwiek to woda na młyn i kilanie czyjegos ego :) pozdro wszystkim i zajebistego sexu .

mvn :-) z ejakulacja tez sie zdarzaja :-) a co do reszyt to sie z toba zgadzam tylko ze ja lubie wlasnie pochwowe i najlepiej 4, wtedy jestem zadowolona. ale nie bede wiecej pisac bo pewnie damazklasa juz sobie konia wali hahaaaaaaaaaaaaaaa :D

tez zycze zajebistego seksu frustraci :D🖐️ zegnam bo musze przygotowac dzisiejszy wieczor :-)

Gość ,mvn,
aha jeszcze jedno ....nawiazanie do owych 4 orgazmów ! Mój najsilniejszy orgazm jaki małem nie był z kobieta ktora była w łózku najlepsza ! tylko z ta , ktora mnie najbardziej podniecała , a w skład podniecenia faceta wchodzi wyglad kobiety jej budowa ciała zapach jej ciała mimika , gesty ubiór - bo facet to wzrokowiec owłosienie jej ciała w miejscach gdzie te wystepują - jedni to lubia inni nie . i to jakie dzwieki o jakim naterzeniu wydaje podczas to wszystko sprawia u mnie - jak silny mam orgazm i taka kobieta w łózku wcale swietna byc nie musi , wystarczy ze jest i pozwala sie w tancu prowadzic nie depczac przy tym po nogach z tej przyczyny u kobiet jest dokładnie tak samo ! za orgazmy nie odpowiada w całej okazałaosci technika pierdolenia , tylko cos wiecej

Gość ,mvn,
przykład ! jadac z kochanką nad morze na wakacje Ona nabrała ochoty na igraszki , te zas zaskutkowały kolokwialnie piszac grzebaniem moją reka i palcami w jej cipce i podczas tych zabaw ! doznała orgazmu tak silnego polaczonego z ejakulacją , ze szok - by ja do takiego stanu doprowadzic w łózku czekałem miesiace - tak ze widziecie , nawet paluszek potrafi zdziałac cuda , ale kobieta musi byc podniecona !

Girl -its unfair that if a guy fucks a different girl every week he's a legend but if a girl fucks just two guys in a year shes a slut. Boy respond :if akey opens lots of locks then its a master key but if a lock is opened by lots of keys then its a. Master lock .....to jest jakies glupie

Gość ,mvn,
a co podniecic potrafi kobiete ????:) to juz naprawde wyzsza szkoła jazdy w kwesti zgłebienia tematu .

mvn - zgadzam sie z toba w zupelnosci :-) a co do tematu to jak widac nie kazda kobieta sie puszcza aby znalezc jednego jedynego. a jesli tak, to kto jej broni? w koncu dopasowanie w lozku jest bardzo wazne i nie jedna para sie z tego powodu dobrala. lepiej tak niz pozniej zyc ze soba 20 lat i plakac po katach bo maz nie chce, zona nie chce..........

Gość no tak bo przecież seks jest
najważniejszy w życiu

Gość damazklasa
nie ma takiego czegos jak niedpoasowanie seksualne! wasza niewiedza jest porazajaca

Gość 123adam123
Szukanie faceta to jedno, a puszczanie się to drugie. Czasem udaje się to łączyć. Potem ślub i...zostaje już tylko puszczanie... ------------------------------------------------------------------------ Więcej o uczuciach i seksie w sondażach na www.podane.pl