Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdoświadczenia

Życie zwaliło mi się na głowę jak sufit (zdrada)

Polecane posty

Gość czekajac na rozum
no to rzeczywiscie chory czlowiek..... z nikim nie bedzie mogl stworzyc zwiazku, albo z podobna mu kobieta

Gość bezdoświadczenia
Także dziewczyny z Wrocławia (bo to jego rewir na podboje, tam się poznaliśmy) uważajcie, aby któraś z was nie podzieliła mojego losu.

Autorko nigdy nie ufaj facetowi choćby nie wiem jak dobry był dla Ciebie. Mówi sie o kobietach ze są kłamliwymi żmijami a tak naprawde nikt sie z podwójnym życiem nie potrafi kryc jak faceci. Wiem coś o tym...

Gość bezdoświadczenia
Może i to śmieszne dla ciebie, bo dla mnie nie. Może to sobie robić, ale nie raniąc innych. Po co to robi, nigdy się nie dowiem. W każdym razie w końcu nie zaprzecza. Uważam, że jest chory, nienormalny itd.

Gość qdnqd
Kochana zemsta, zemsta. Musisz to zrobić żeby gnój nie był bezkarny.

Gość bezdoświadczenia
Ale co ja mu mogę zrobić. Zresztą nie jestem mściwą kobietą...

Gość bezdoświadczenia
Poza tym nie zamierzam się zniżać do jego poziomu...

Gość damianooo
bez sensu jest placic za dziwki, jesli juz to zwykly romans lepszy

Gość bezdoświadczenia
A kto go tam wiem, co jeszcze robił. Wszystkiego nie wiem i pewnie się nie dowiem. Chociaż mama zawsze mi powtarzała, że kłamstwo wcześniej czy później wychodzi na jaw.

Gość qdnqd
Jak można zostawić takiego śmiecia bezkarnie? Ja bym wsadziłą jego zdjęcie z numerem telefonu na portlae gejowskie wszytskie. To na początek!!!

Gość bezdoświadczenia
Ale chyba lepiej dla mnie, aby więcej nie wiedziała. To do czego doszłam mi wystarczy, aby się trzymać od niego jak najdalej. Jak dla mnie jest albo chory albo głupi, chociaż na takiego nie wygląda!

Gość damianooo
jesli dobrze ukrywa sie romans to moze nigdy nie wyjsc na jaw, ja nawet kupilem oddzielny telefon

Pytasz po co to robił...bo faceci sa tak skonstuowani ze lubią zdobywac kobiety. Każdy tak ma nawet w myślach lubi sie ślinić na widok innej laski. Moim zdaniem troche ostrożności nigdy nie zaszkodzi. Może uwazasz ze nic złego nie zrobiłas aczkolwiek intuicja jest potrzebna w związku mogłas czasem podpatrzec co kombinuje ukrywając smsy.

Gość qdnqd
Autorko nie można takiego śmiecia pozostawić be z zemsty!!!!! NIe utniesz mu fiuta, ale możesz mu zniszczyć życie, zasłużył sobie, za zdradę!!!!

Gość bezdoświadczenia
Ta, a no ma moje zdjęcia w bieliźnie w telefonie i może zrobić to samo. Jak mi takie coś zrobi to zszarga mi opinię i nic z powrotem do pracy w zawodzie. Chcę go zmusić, aby usunął te zdjęcia dzisiaj. Nie wiem, czy to zrobi.

On Ci wyraznie dawał sygnały. Mój facet to rzuca swobodnie swoj telefon obok mnie czasem potrafi zapomniec go i zastawia w moim domu. Ale w koncu też jest facetem i zdazyło mi sie znalezc kilka niepokojących zachowan z jego strony. Skonczyło sie na płaczu i błaganiach. Wybaczyłam mu bo nie doszło do najgorszego.

Gość qdnqd
przeciez on nie będzie wiedział, że to Ty wsadziłaś jego zdjęcie!!! Wyprzesz się, tak jak on się wypierał.

Gość damianooo
odradzam bo to karalne

Gość qdnqd
Mówię Ci zrób to, wsadz jego zdjęcie, nr telefonu maila na wszytskie portale gejowskie z opisem jak to lubi ekserymentować itd. Zasłużył sobie na taką karę.

Gość qdnqd
Zasłużył na to, zrobisz to z jego kompa!!! W życiu nie pousuwa tego z wszytskich, a kara mu się należy za to co zrobił, nawet gorsza!!!

Gość damianooo
nie, zdrada nie jest karalna

Dla mnie jest jakby mój facet takie coś zrobił to bym go skutecznie ukarała...zreszta ja mysle że on dobrze sobie zdaje z tego sprawe bo juz kilka razy doświadczył tego.