Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdoświadczenia

Życie zwaliło mi się na głowę jak sufit (zdrada)

Polecane posty

Gość damianooo
moja zona poki co o niczym nie wie

Gość qdnqd
NIe no może z tym portalem to nie ma co, bo to niefajne. Ale apeluję żeby damianoo jako skończone bydle i scierwo, zdradzające żonę, nie wypowiadał się w tym temacie.

Gość damianooo
ograniczam spotkania z kochanka do 1 w tygodniu, uwazam zeby nie bylo zadnych sladow, umowilismy sie ze nie bedzie uzywala perfum jak przyjezdzam, kupilem drugi telefon, nie kontaktujemy sie w inny sposob, trzymam go w samochodzie

Gość ciekawska żabka z braniewa
Nareszcie dobre prowo, z niewielkimi tylko błędami. 8/10 Trzymaj tylko poziom i pamiętaj - nie przesadzaj ze szczegółami - to o tej panience roznegliżowanej w internecie omal cię nie wsypało. Zbyt dosadne, zbyt naciągane. Ale cała reszta - miodzio. :D :D :D

Gość Wyślij wypowiedźź
Ja jestem uczciwy ,i za tą uczciwość dostaje się po dupie ... taka prawda :D

Gość qdnqd
damioanoo jestes zwykłe bydle i ścierwo, jeśli szukasz to rozgrzeszenia to go nie dostaniesz, więc spadaj, bo nikt nie chce gadać z żywym gównem!!!!!

Gość bezdoświadczenia
Na razie powiedziałam w sklepie jednej plotkarze, co mi zrobił. Pytała, co tam u mnie? Odp., że uciekam do miasta z pracą, a ona na to, że jak to przecież on tutaj jest i czy razem wyjeżdżamy Odp., że nas już nie ma, bo K. prowadzi podwójne życie i poza życie prawie rodzinnym, uprawia seks za pieniądze ze studentkami w dużym mieście. W sklepie oczywiście było więcej osób. Babeczka stwierdziła, że bardzo jej przykro i kto by pomyślał. Nie wiem, czy to dobre, ale chociaż o komuś o tym powiedziała. Jest mi wstyd za niego, a nie powinno. Postaram się, aby wszyscy się o tym dowiedzieli. Taka moja mała zemsta. Zdjęć nie wstawię, bo to karalne jak już wcześniej ktoś napisał. Ze względu na zawód nie mogę sobie pozwolić na takie historii. Mogę to tylko nagłośnić dookoła i mam nadzieje, że nie będzie na tyle głupi, aby mi założyć sprawę za pomówienia, bo mówię prawdę.

Gość damianooo
uspokoj sie kobieto, nie szukam tu zadnego rozgrzeszenia

Gość ciekawska żabka z braniewa
Zagalopowalaś się. Robisz błędy. Paru nadal będzie łykało to prowo, ale parę osób się kapnie,że bujasz. Zmieniam ocenę prowokacji z 8/10 na 5/10.

Gość qdnqd
No dobra ale nie zaprzeczysz, że jesteś zwykłym gównem i ścierwem, bo niestety fakty pokazują,że jesteś zdrajcą i tym samym zerem. Zawsze się zastanawiam jak takie ścierwa rano w lustro patrzą?

Gość bezdoświadczenia
Nie masz wyrzutów sumienia, że zdradzasz?

Gość damianooo
nie, nie rzuce zony, taki uklad mi pasuje, a poza tym troche mnie nie stac na rozwod

Gość damianooo
na poczatku oczywiscie mialem wyrzuty sumienia, ale pozniej to ze sa 2 kobiety w moim zyciu stalo sie bardziej zwyczajne i spowszednialo

Gość kropencjaa
damiano- a powiedź mi: kochasz zone i tę drugą tez kochasz?

Gość bezdoświadczenia
Chciałabym, aby to była prowokacja... niestety nie jest.

Gość qdnqd
Ale nie odpowiedziałes na pytanie, jak będąc takim ścierwem możesz rano w lustro patrzeć??? Nie chce Ci się rzygać na swój widok??? Czy już w ogóle nie masz sumienia i zasad moralnych i jesteś zwykłym bydlęciem???

Gość damianooo
dziewczyna davidowa ona jest dyskretna i nie chce sie raczej ze mna wiazac na stale

Gość kropencjaa
ja pytam kulturalnie, bo mnie ciekawi bo mój niby tez tak ma a mi sie to w pale nie mieści

Gość damianooo
kropencja nie, kochanki nie kocham, to wylacznie odskocznia od malzenskiej rutyny

Gość bezdoświadczenia
Na razie nie chce Później może zechcieć a Ty nie będziesz chciał A to prowadzi do zemsty w postaci powiem Twojej żonie np.

Gość damianooo
qdnqd uspokoj sie, nie musisz obrazac

Gość qdnqd
No w sumie tak, on pewnie jest dumny z tego! Takie zero i bydle bez sumienia.