Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plajta na całego

Kto z was miał swój BIZNES i musiał go zamknąć??PLAJTA...

Polecane posty

a prowadzisz biznes także w sieci ??Ja ostatnio przed wyjazdem na urlop sam kupiwałem 3 pary japonek poprzez znany serwis aukcyjny a żona tez jakieś tam klapki i japonki zamawiała.

Gość plajta na całego
Nie prowadzę e-sklepu, sama nigdy nie kupuję butów przez neta. owszem japonki mozna kupić ale czułenka, kozaki??? Przeciez byta trzeba przymierzyć, zobaczyć czy wygodny, czy dobrze trzyma sie na nodze czy nie ciśnie. Moim zdaniem taki sklep interenetowy to nie dla branzy obuwniczej

Tak i nie,Zgodze się z Toba że nie powinno sie kupować każdego rodzaju butów przez sieć, ale pomyśl że np jesteś z pomorza a pewnej Pani ze śląska wpadły w oko bytu z Twojego sklepu i co ?? bedzie jechać pół kraju aby przyjechac do Twojego sklepu ?na aukcjach internetowych zawsze jest mozliwośc wymiany z tym nigdy nie bylo problemu( jeżeli chodzi o rozmiar)wydaje mi się że powinnaś spróbowac zamiast się zastanawiac czy warto otworzyć taki biznas w sieci.

Gość plajta na całego
Zasatawialam się nad takim sklepem, nawet sledziłam sprzedaz sklepów z mojego miasta w necie ale sprzedaż nie była zachęcająca. Mam do was pytanie, bo zastanawiam się czy nie zmienić lokalu bo być może w tym jest cały szkopuł? Zwolnił się parę dni temu lokal na przeciwko dużego sklepu obuiwniczego, lokal jest zuepłnie na przeciwko, dosłownie 5 kroków. Jednak jest jeden wielki szkopuł bo ten lokal to niski parter, jakby przerobione mieszkanie. Nie ma witryny, jest okno. Lokal fajny bo 2 pomieszczenia i czynsz nie wielki bo 1500 zł. Konkrencja na przeciwko to moim zdaniem akurat jest na plus bo jesli wejda klienci do tego sklepu to i zaglądną do mojego, ale ten brak wystawki i wejście od klatki schodowej????:-(

Gość plajta na całego
W tym lokaku wczesneij miescił się ciucholand a ostatnio sklep z upominkami i niestety ani jeden ani drugi nie przetrwał.

Gość bhamber
To już lepiej poszukaj lokalu obok jakiegoś Lidla albo Biedronki. Serio piszę. Lepiej na tym wyjdziesz.

Gość plajta na całego
zartujesz?:-) Powiedz mi kto mysli o zakupie butów kiedy idzie kupic chleb i wędlinę?Nie sądze że to dobry pomysł:-P

Gość plajta na całego
Poradzi mi ktoś?:-)