Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ona całkiem zgłupiała?

teściowa chce wziąść pieniądze za wesele! czy ma rację?

Polecane posty

Gość wredniucha
nie jesteśmy tą samą osobą, ale miło mi , że są tu na wątku ludzie uczuleni na kłamczuchy

Gość ewelina___
No to skoro jesteś Autorko taka mądra, zaradna to świetnie dasz sobie radę z "wredną" teściową:D Nie wiem zupełnie, po co taka rezolutna młoda małżonka prosi o rady! Masz wspaniałego męża, piętro w domu jego rodziców i marzenie o przepisaniu całego domu na was:D Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Gość wredniucha
to nigdy nie będzie "wasz" dom - chyba, ze będziesz tak zaradna, że namówisz męża, żeby ci połowę notarialnie przepisał

Gość kkkk,,kk,,
czas płynie a złośliwców przybywa...dobranoc

Gość derottex
dom nie jest wasz nie rozumiesz tego ? dom nie jest twój niby taka dobrze wykształcona a nie pojmuje takiej prostej formy prawnej którą załapie każdy 16 latek

Gość ewelina___
Autorka to cwana, kuta na cztery nogi panna! Pewnie myśli, że teściowie na NIĄ dom przepiszą i już czuje się jak u siebie :D

Gość derottex
ten topik to wałkowanie wkoło tego samego ludzie tłumacza autorce a ta wkoło to samo wkoło to samo wkoło to samo nic polemika nie wnosi masło maślane masło maślane masło maślane

Gość derottex
ona skończyła studia z dwoma stypendiami i uważa , że dom JEST ICH potocznie możesz sobie tak mówić skoro jest zapis to notarialnie dom jest męża twój nigdy nie będzie nawet jeśli teściowie umrą , na co pewnie z dużą nadzieja liczysz

Gość ewelina___
Ja też mam takie samo wrażenie; pieniądze, pieniądze, dom na własność, teściowie przepiszą, to nasze, nasze, moje...... Dziewczyno, to jest żenujące:-0 Ile byś tak kasy nie władowała - to nie jest Twoje.

Gość a bo te wredoty
zazdroszcza,one maja niezaradnych,biednych ,smierdzacych facetow bez domu i oszczednosci,nosz kurwa,co to jest w tych czasach zaoszczedzic 100000 przez 6 lat?

Gość wredniucha
jakaś ty łaskawa - może teściowa jutro dostąpi zaszczytu rozmowy z tobą

Gość ewelina___
Ty i Twoja teściowa jesteście siebie warte- obie pazerne :D

Gość a bo te wredoty
pewnie same przed kompem po calych dniach siedza,bo ich nikt nie chce ;)

Gość wredniucha
synowie często szukają żon podobnych do matek

Gość ewelina___
Po rozmowie z Autorką na pewno w try miga przepisze na nich (na nią!) dom:D

Gość wredniucha
i jeszcze 15 tys ze swojej skarpetki wyciągnie dla synowej

Gość derottex
facet ma kase i własność i dwie baby żrą się o to

temat i podejście autorki tak absurdalne,że aż nie wiem czy to moze byc prawda :O Autorko, jesteś frajerką. Chciałaś niewiadomo co zwojowac, a jak dobrze pójdzie, pójdziesz tam skąd przyszłas w tym co masz na sobie :):). No ale trzeba miec jednak parę zwojów mózgowych, żeby pewne rzeczy przewidywac, do innych nie dopuścic, odpowiednio się zbezpieczyc na różne okoliczności... A teściowa- miodzio:D

temat i podejście autorki tak absurdalne,że aż nie wiem czy to moze byc prawda :O Autorko, jesteś frajerką. Chciałaś niewiadomo co zwojowac, a jak dobrze pójdzie, pójdziesz tam skąd przyszłas w tym co masz na sobie :):). No ale trzeba miec jednak parę zwojów mózgowych, żeby pewne rzeczy przewidywac, do innych nie dopuścic, odpowiednio się zbezpieczyc na różne okoliczności... A teściowa- miodzio:D

Gość ewelina___
Jak byś była taka zaradna to bys teraz nie skamlała o dom Twoich teściów:-0 Wolę swój kredyt na 15 lat niż takie żenujące akcje rodzinne.

Gość wredniucha
a ja mam super teściową! niedługo do mnie przyjedzie i zostaje na miesiąc, a ja nie mogę się już doczekać!

Gość derottex
ja też wole kredyt niz wsadzanie tyłka do domu teściowej najlepiej by było , gdyby za kilka lat mąz poznał inną kobietę , fajniejszą i ciebie autorko przegonił z domu nic ci się wówczas nie należy NIC nie masz żadnego prawa notarialnego

Gość NIE MA RACJI
JEŚLI CHCE "WIĄŚĆ"

Gość derottex
a teściowa jest bardzo cwana bo przepisała dom przed ślubem syna tak się robi żeby przyszła małżonka nie miała żadnych praw do nieruchomości a ta przyszła do domu i włożyła w remont 30 tys większej frajerki nie znam jak żyje ponad 30 lat mam kuzynkę na wsi , bez wykształcenia która też wyszła za mąż ale jak tesciowa nie zrobiła zapisu na nią to ona palcem nie tknęla w remont domu tylko zamieszkała z jej synem w wynajmowanym

Gość Kochanka Franka
Tak jak to jun wczesniej zauwazyl,im dalejw temat tym wieksze prostackie bydlo pisze.Nigdy nie bylam w takiej sytuacji jak autorka,ale ja rozumiem.Mloda,zakochana,planuja przyszlosc,jest mozliwosc zamieszkania w domu rodzinnym mega,ale jednak osobno,poprostu rewelacja. Mozliwosc wyremontowania sobie pietra wg wlasnego gustu-super.A tu sie okazuje w praniu ze osobno,nie znaczy po swojemu,maz jest doopa i dziewczynka budzi sie z reka w nocniku. Nigdy nie napisala ze dom jest ich i ze rosci sobie prawa do niego,oni poprostu zalozyli rodzine i ona ma prawo czuc sie gospodynia swojego pieterka.Przeciez nie wniosla tam walizek i nie powiedziala"od dzis tu Mieszkam" zostala zaproszona przez przyszla tesciowa i nikomu z was by nie przyszlo do glowy ze po slubie zacznie sie sajgon.Jestem ciekawa,ilu z was mieszka na swoim,pewnie wszyscy :D Autorko,jedyne Co. Moge ci poradzic,to pogadac z tesciowa sam na sam,bez mezusia,ktory ma kolek w doopie.Ty i tesciowa,jestes silna,tylko Mysle ze uczucie do meza,powstrzymuje Cie od tego, Co naprawde chciala bus powiedziec sesciowej.Badz stanowcza,nie wulgarna,powodzenia

Gość wredniucha
"Mloda,zakochana,planuja przyszlosc,jest mozliwosc zamieszkania w domu rodzinnym mega,ale jednak osobno,poprostu rewelacja. Mozliwosc wyremontowania sobie pietra wg wlasnego gustu-super.A tu sie okazuje w praniu ze osobno,nie znaczy po swojemu,maz jest doopa i dziewczynka budzi sie z reka w nocniku." plany możesz robić, ale w swojej nieruchomości - nie w cudzej, która nigdy twoja nie będzie ale mam nadzieję, że autorka,która twierdzi o sobie, że jest zaradna i ma pracowitego męża - odłoży w niedługim czasie gotóweczkę na spełnienie swoich marzeń w możliwość "dogadania się z teściową" wierzę jak w to, że w sobotę trafię szóstkę w lotto

Gość a bo te wredoty
Kochanka franka-Pod Twoim postem podpisuje sie "rekami i nogami" ;)

Gość jjjjjjak masz sie
jezu, jakie tu pustaki pisza. :o idiotki bez zycia majace jakies chore teorie i wciskajace je innym:) dziwnym trafem trzy nicki podbijaja ytemat autorce dowodzac jakie sa glupie:D bedziecie tu pisac do rana a autorka bedzie smiala sie wam w twarz. I widze ze jest zaradna kobietka i da sobie rade w zyciu:)