Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ona całkiem zgłupiała?

teściowa chce wziąść pieniądze za wesele! czy ma rację?

Polecane posty

Gość hmmmm,chyba nie ale
Jasne ze autorka da rade sobie w zyciu,a na te wredne malpy co pluja jadem szkoda klawiatury ;) Autorka przespi sie z tym problemem,troche ochlonie i jutro na zimno wszystko tesciowej powie ;) takie emocje pod ktorymi dzisiaj byla nic dobrego niestety nie przyniosa,najlepiej na chlodno i stanowczo ;) 3 mam kciuki autorko,zajrze tutaj jutro,daj znac jak sie ma sprawa.

Gość Kochanka Franka
Szkoda dziewczyny,szkoda ich wspolnego zycia.Przeciez to Pierwsze dni malzenstwa,powinny byc cudowne.Wreszcie razem,pierwsze przypalone i przesolone obiady,ale jak smakuja! To czas na uczeenie sie jak to jest byc razem 24 h,te zgrzyty,niedociagniecia zarazem wielka milosc.Zycze im szybkiego rozwiazania problemow

Gość hmmmm,chyba nie ale
Kochanka franka masz racje,jakie to byly piekne dni -po slubie wspolnego mieszkania,nie zazdroszcze autorce sytuacji,ale sprawa jest do rozwiazania ;) Moze obie panie musza sie poprostu dotrzec ;)

Gość Kochanka Franka
Ps; wredota pewnie spi w kuchni mamuni na zapiecku.:D Ci Co najbardziej szczekaja maja najbardziej przej....bane Ten kto zadowolony z zycia,bedzie radzi drugiemu dobrze.Frustrat i niedolega zyciowy wykopie kolejny dolek saperka,spoci sie namacha,byle innemu dogrysc. Autorko,siuraj na to cieplym moczem i jeszcze raz powodzenia

Gość Kochanka Franka
Hmmmmm Pakistan nasze wspolne mieszkanie,2dni po naszym poznaniu sie.Przyszedl ze szczoteczka do zebow i jun nie wyszedl.Prowaszilismy 2 domy ze wzgledu na wykonywana prace,mimo ze mieszkalismy w tym samym miescie.Tydzien tu,Tydzien tam.To bydlo zycie,ciagle na walizkach,podkradanie sobie samochodow rano.Kto Pierwszy,ten lepsza bryka jedzie do pracy.Lisciki milosne, potem pies ktory wszystko 45 kg spiacy z nami w lozku,sex na passie awaryjnym na autostradzie,tak ma wygladac poczatek malzenstwa ;)

Gość Kochanka Franka
Sordo za myllenie slow,I pod jeszcze sie nie nauczyl polskiego *

Gość nic dodac nic ujac,fajnie
opisalas poczatki malzenstwa ;) tylko pozazdroscic.Ja niestety gniezdze sie z facetem na SWOICH 40m i jest mi powoli ciasno,co czasem odbija sie na naszym zwiazku :(

Gość a ja mysle ze autorka
mogla miec te 2 tys. podczas studiow dziennych,szczegolnie ze nie ukonczyla ich az tak dawno temu. Ja od pierwszego roku pracowalam (a mowimy o 1999 roku) i dostawalam 600 zl za opieke nad starsza osoba, stypendium socjalne i naukowe tez(z tym ze to drugie jak sie udalo wyciagnac srednia).

Gość wredniucha
tak, oczywiście, macie dziewczynki rację - strasznie zazdrościmy autorce, ale to tak strasznie zazdrościmy, że nam zwieracze popuszczały - a jest czego zazdrościć - autorka kątem u teściów i maż ciotowaty maminsynuś - no po prostu pękam z zazdrości!

Gość juhizufucftud
wredniucha mialas spac na piecyku mamusi ;)aaaaaaaaa ty stara sfrustrowana baba jestes,faceta nie masz i kazdej innej zazdroscisz.

Gość wredniucha
faktposiadania faceta jest dla ciebie aż taka wartością, że jego brak wydaje ci się obrazą dla kobiety?

Zabierz kase na swoje własne konto, wynajmij mieszkanie, a tej jędzy powiedz zeby zwróiła Ci kase za remont JEJ DOMU.

Gość Kochanka Franka
Wiesz,Casema lepsza 40m niz 100.Czasem ludziom sie wydaje ze to naprawi malzenstwo.Rozumiem ze przestrzen potrzebna,bo sa dzieci,pies kot i 5 swinek morskich juten zolwia trzeba odebrac.Ale wiesz Co.? Fajnie czasem poklocic sie z mezen.Podniesc sobie i jemu cisnienie.Poto jest malzenstwo,kochac sie,ale Walek zawsze pod reka :) Dam ci dobra rade,zebyna chwile uwolnic sie od meza i dzieci.......wez gazete i zamknij sie w kiblu. NIEZATRUDNIONYM wstep wzbroniony

Gość stare prukwy zamknac sie
ale tu przyglupy wypisuja, pasuje mi tu na jakies podeszle czterdziechy, wlaza w dupe autorce postu, broniac jej glupote a zarazem staja po stronie starej glupiej babay, stary starego poprze. Dobrze, ze to tylko to stare pokolenie ma takie zacofane podejscie do swiata, tak samo jak posiadanie faceta dla starych pierdol jest cnota, stare picze tkwicie z tymi pierdzielami nawet ich nie kochajac bo boicie sie zostac same haha co taka stara blyrwa teraz sama zrobi? gowno. i te wasz wspominki pierwszych dni malzenstwa, ale tepaki tu to troche nie pasuje, jakbyscie nie zauwazyly autorka mieszka ze stara francą co wklada morde wszedzie gdzie popadnie i raczej mloda para nie ma czegos takiego jak intymnosc

Gość Kochanka Franka
Wredota. Piec stygnie,Zaraz mateczka pierzyne zabierze i bedziesz musicals spac z baranami. Barany- cieple przyjazne zwierzeta,maja slodkie mordki i mowia beeeeee Inna odmiana baranow- wredota

Gość Kochanka Franka
Widzisz PRUKWO ty jednak gooowno wiesz o zyciu,albo Nigdy nie zaznalas zycia.Mnie Cie. Nie zal.Albo dorosniesz,albo zmadrzejesz,albo,nie ma szans dla ciebie.

Gość derottex
kochanka franka ty to jesteś własnie taka prukwa co dla chłopa da sie pociąć ,nie pilnuje swoich interesów tylko miłościa i dawaniem doopy żyje wal się pierdzieinięta głupia babo slogany typu - zakochana , cieszy się itd w twoim przypadku powiedzenie głupia baba sprawdza się chlop nie powinien byc dla kobiety alfa i omega , mieszka u niego , jej nic nie jest , dała forsę i ma się cieszyć bo miłość póżniej takie babsztyle jak ty w wieku 40 lat sa przeganiane przez faceta bo znajdują sobie młodsze do poruchania i juz starej tępej zakochanej nie potrzebują i taka kretynka kończy, dzieci , brak własnego mieszkania i płacz że mąż już nie kocha tępa ruro !

Gość stare prukwy zamknac sie
kochanka franka kurwa stara jestes a na prawde pierdolisz gorzej niz pietnastolatka. Zacznijmy od tego ze autorka watku klamie. Studiowala 2 kierunki i pracowala w tym czasie i dostawala 1300? ciekawe bo ja tyle dostawalam za caly tydzien pracy. Ona dost. jeszcze stypendium wiec miala 2000. Najpierw pisze, ze byli razem 6 lat, po 2,5 sie oswiadczyl czyli na odkladanie kasy miala3,5 lat, ale autorka pisze ze odkladala 5-6 hmm. Mowi tez ze nie rosci sobie praw do domu, a ja widzialam jak pisala "NASZ DOM".

Gość debilizm debili
autorka i tesciowa sa pierdolniete i tyle. I na chuj bly ci 2 kierunki jak i tak tepa jestes. Zamiast remont i wesele mialabys juz swoje ale bylas taka glupia, ze myslalas ze jak wyremontujesz chate to bedzie twoja haha

Gość jknbgh
dobrze, że ty masz co robić

Gość ale zenada
hhahaha autorka watku po 2 kierunkach studiow a nie umie poprawnie slowa napisac tragedia!!! tak tak WZIAC pani magister

Gość pipsko s.a
Jan Tornister rucha pania magister

Gość jabol korporejszyn
a gnij se z tymi staruchami ty wywloko tepa!!!!!!! ruchac sie nie moze bo stara ja podgladuje kurwa debilizm ludzki nie zna granic. Kurwa mloda para wprowadza sie i ma noc poslubna...z tesciami i oddaje...pieniadze uzbierane na wlasnym weselu kurwa hahaha absurd debilizm i cwelostwo

Gość jknbgh
to rozumiem, że jak para młoda wychodzi z kościoła, to teściowie powinni im wszystko oddać, przepisać i szykować się już na cmentarz - żeby im nie przeszkadzać, tak?

Gość Kochanka Franka
Mialam race,im dalen w temat,wieksze bydlo sie oddzywa.Z zazdrosna prymitywna gading nie rozmawiam. trudno wam zyczyc doberej nocy i tak was zolc zezre

Gość jknbgh
ty, kochanka- nie jarzę o co ci chodzi?

Gość mnie najbardziej rozwaliło
że teściowa wymaga abyście jej dali 15 000 zł za UWAGA trud w wychowaniu syna :D Macierzyństwo jako transakcja no ciekawe podejście. Zapytaj się teściowej czy matce swojej zapłaciła już rekompensatę za trudy w wychowaniu jej samej. A tak w ogóle to jak pokusiłaś się na pięterko u teściowej to teraz płacz i załamuj ręce. Albo się wyprowadź. Głupote żeście zrobili że w ogóle od niej braliście kase na ślub. Widać było przecież już na początku że baba się wtrąca we wszystko. Jak się widzi takie rzeczy to się człowiek wycofuje a nie brnie dalej w inne zobowiązania jak mieszkanie u teściów. Wyprowadźcie się stamtąd jak najszybciej i nie oglądajcie się na kasę którą wyłożyliście na wyszykowanie tego piętra od zera. Teściowej żadnej kasy nie dawaj. Powiedz jej że się wyprowadzacie, a ta "rekompensata" za wesele i za "wychowanie syna" to zawiera się już w tym co żeście zainwestowali w pięterko i niej w domu. A na reszte życia to niczego już od niej nie chcecie. I niech ci nie będzie żal tej kasy włożonej w pięterko bo tych nerwów które ci tesciowa starga przez kolejne lata mieszkania u niej to za żadne pieniądze nie odkupisz potem, a radość z mieszkania jak najdalej od teściowej jest bezcenna.

Gość .mhjdfklf;qe
a gdzie autorka wspomniała ze ma dwa kierunki studiów? :D

Gość wredniucha
23:37 [zgłoś do usunięcia] czy ona całkiem zgłupiała? derrotex ty naprawde jestes głupsza niż ustawa przewiduje w czym problem pracować na studiach dziennych? pracowałam na czarno nie wiem czy wspominałam, z reszta jak 3/4 studnetów. na socjalne sie załapałam a naukowe od 4,0. wiec o co chodzi? i czemu sie tlumacze? drobne nieporozumienie - autorka twierdzi, że pobierała dwa stypendia (nie, że studiowała na dwóch kierunkach) miała stypendium socjalne, naukowe i pensję na czarno - mogła więc utrzymując jeszcze matkę - odkładać gruba kasę na remonty i wesele

Gość ale gapa
A wyjście z sytuacji jest takie proste..........