Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrrbarrra

kiedy sie skończą te piekelne upały????????!!!!!

Polecane posty

Gość weź nie sap kobieto
ludzie to mają problemy, kobieto, ciesz się, że jesteś w ciąży, nie umrzesz od upału, w domu siedzi to jej się nudzi i stęka na kaffe, no dajcie spokój, cieszcie się ostatnimi dniami lata, jak zacznie padać, będziecie sapać, że pada i że taka nieznośna pogoda, ogarnijcie się

Temperatura jest cudowna :) Miła odmiana po tygodniach mrozów- 15 stopni w słoncu.. A nie sorry.. Jakim słoncu, przecież całe dnie były pochmurne :o

Gość weź nie sap kobieto
koniec lata jak są upały to się zabiera dzieci nad wodę, niech się wyszaleją, a nie w domu kisić

Gość macz ....koko
siedza na tych zwolnieniach i im zle jeszce marudza bo pogoda nie taka z tym bebzonem do roboty idz to ci pzrejdzie jak ci zle

Gość anette111111
też nie chcę upałów bo muszę chodzić do pracy:-(

Gość konieclata
Lato to nie tylko wakacje i wyjazdy z dziećmi nad wodę. Niektórzy pracują, podróżują komunikacją miejską, rzygają na widok słońca i ciągle czekają na chwile wytchnienia, kiedy temperatura spada do normalnej wysokości 20- 25 stopni.

w pracy przynajmniej jest klima ;) ja też nie lubię takiego gorąca mimo że w ciąży nie jestem i marudzę :P więc rozumiem autorko, współczuje i głowa do góry upały u nas nie trwają wiecznie :)