Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Dziecko samo w bikini na ulicy bez opieki!!!!

Polecane posty

Dziś przeżyłam szok, idąc do lekarza mijałam dziewczynkę, myślę że do podstawówki już chodziła. dziecko szło sobie jak by nigdy nic chyba ze sklepu bo miała reklamówkę w różowych majtkach i topiku + klapki, noż kurwa jak tam można dziecko na ulice wypuścić roznegliżowane bez opieki i w ogóle jak można mi się to nie mieści w głowie. Potem wielkie zdziwienie że dziecko zostało zgwałcone i bóg wie co jeszcze, ale po tym co dziś widziałam to wcale się nie dziwie:-/ A co Wy o tym myślicie, może to ze mną jest coś nie tak że jestem tym aż tak oburzona i zszokowana :-/

Gość barbarrrrkkkkaaaaa
kobieto,puknij sie w leb...:O Jest lato,co zlego w tym ze dziecik sam poszedl do sklepu,w stroju plazowym...????sa wakacje...!!!!!

Czasami rodzice nie widzą tej delikatnej granicy jaką jest ICH postrzeganie swoich dzieci między postrzeganiem tych dzieci przez obce osoby.

Gość pedofile gwalcicieli nie
gwalca bo ktos byl skapo ubrany, tylko dlatego ze maja zwalona psychike

pedofile gwalcicieli nie ale taki strój i widok prawie nagiego dziecka mysle że ich jeszcze bardziej prowokuje :-/

Gość barbarrrrkkkkaaaaa
tak,dla mnie to norma-mieszkam w turystycznej miejscowosci i na rynkku,czy w sklepach jest mnustwo dzieciakow w strojach kapielowych-wlasnie w upaly w czasie wakacji....! Co w tym zlego kobieto...? Maja chodzic w golfach,zeby nikt ich nie zgwalcil...???Jak trafia na gwalciciela to chociaz bylyby poubierane od stop do glow to i tak ich zgwalci.... No zal poprostu ....:O

barbarrrrkkkkaaaaa ty mieszkasz w miejscowosci turystycznej wiec tam to zapewne normalne bo turysci pewnie jakas woda i td ale w centrum miasta???:-/ nieee jak dla mnie to nie normalne aby dziecko po miescie tak chodziło miedzy blokami zwłaszcza w takiej dzielnicy łodzi:-/