Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepłodna

nie mogę zajść w ciąże

Polecane posty

Gość Niepłodna

Mam tarczyce już w normie. lecze wczesne stadium Zespół wielotorbielowatych jajników. nie moge zajsc w ciąże jakies witaminy ? jakies testy na płodność? pomozcie

Mi pomoglo B6 z magnezem - uregulowalo cykle i zaszlam. Poza tym slyszalam o wiesiolku, ziolach i innych cudach, ale u mnie nie zadzialaly.

Gość to chyba dobrze
że nie możesz, skoro ma Ci ciążyć

Gość kkkk,,kk,,
nie proś o pomoc na tym forum, bo to moze zostać niewłasciwie zrozumiane...

Gość Buhahahahaha
To chyba dobrze, ze nie mozesz skoro ma ci ciazyc.

Gość Niepłodna
moze znajdzie sie ktos kto napisze... mądrze... i wskaze droge.. jaka isc by miec dzidziusia

Gość omgggggggggg
zrób sobie hormony : tsh, lh, fsh, prolaktyne, choć na mnonitoringi cyklu czy wogóle masz owulacje trzeba sprawdzić, mąż mógłby zbadać nasionka .... troche tego jest , powodzenia życze :)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooo
masz nadwage? bierzesz jakieś leki stymulujące?? ja mam tą samą chorobę i zaszłam w ciążę po dość dużym schudnięciu, to poprawiło wydolnośc moich jajników. poza tym dobry lekarz to podstawa, nie ma co się załamywać z tą chorobą można mieć dziecko!!

Gość anielka233
Ja słyszałam o takich testerach na ślinę. Afrodyta bodajże. Poczytaj sobie w necie

Gość dziwna89
biore glukofasz bromergon i witamine d3 500 waze 80kg a w ciaze zajsc nie moge przytylam 11 kg przez ostatni miesiac nie wiem czemu nagle...

Musisz iść do dobrego lekarza, który ustawi Ci leczenie. Przy PCOS musisz brać leki stymulujące owulację, monitoring itp. Życzę powodzenia i wytrwałości.

jestem podobnego zdania, że nie ma się tu co zasatanawiać tylko iść do lekarza. Jak już masz zrobione badania tym lepiej, ale jak się wybierzesze do Invimedu to ci dokładnie powiedzą, jakie jeszcze będą potrzebne i jakie są metody leczenia.