Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem naiwną idiotką

Całkowicie zgłupiałam - dlużej juz nie mogę czekac!

Polecane posty

Juz poruszałam ten temat ale znow musze sie wyzalic! Podam zarys sytuacji. Poznalam przez net cudzoziemca, w ciagu kilku miesiecy przeprowadzilismy kilka dluzszych rozmow (godzina lub wiecej na skypie ). Od poczatku wydal mi sie miły ale nie traktowalam go powaznie. W pewnym momencie poczulam z nim bliskosc - wydawalo mi sie, ze rozumiemy sie bez słow. Wszystko sie zmienilo gdy nagle poruszyl watki seksualne - nie chcialam tego ale robił to tak dyplomatycznie i delikatnie - że mu uległam - mysląc naiwnie, ze porusza te kwestie bo czuje coś do mnie głębszego niz tylko pociag seksualny. Ostatnim razem wydarzyło się coś jeszcze z jego strony (nie bede podawac szczegołów). Zrobił coś, co uswiadomiło mi, ze traktuje mnie tylko w jeden sposob (oczywiscie nadal był przy tym uroczy). Mam tego wszystkiego dosc, kompletnie sie pogubilam, nie wiem na czym stoje (własciwie to wiem, ale nadal jestem naiwna), przez tą znajomosc nie mogę normalnie funkcjonowac - bo w kółko o nim mysle - wiem to chore. Od miesiaca chce z nim porozmawiac ale ciagle nie ma okazji i dopiero za około miesiac bede miec prawdopodobnie sposobnośc. Chciałam mu delikatnie zasugerowac, ze traktowalam go powaznie a on tylko sie zabawił. Chce to wszystko wyjaśnic, i wiedziec jaki ma do mnie stosunek, poznac jego oczekiwania i wreszcie zamnkąc temat! Ale perspektywa kolejnego miesiaca mnie zabije a i tak czuje, ze to bedzie koniec znajomosci. Dlaczego mnie to spotkalo, w dodatku bede musiala się skompromitowac wyznajac mu to wszystko. NIENAWIDZE FACETOW Z NETU!!!! Po co oni zaczynają to wszystko, zeby robic nadzieje a potem sie ulotnic! to chamskie zachowanie!

niech mnie ktos pocieszy albo da kopa...cokolwiek!

Gość 22 lata czuje koniec swiata
moj sposób na takich typów opisalam w moim topicu :D ale miałam gorzej, bo się przespałam z tym, co chciał tylko seksu :o a ja się zakochałam

Gość Całkowicie zgłupiałam!!!
hmm...no fakt, masz gorzej. ale nie zmienia to faktu ze nadal cierpie - ogłupieje zaraz. Zastanawiam, sie czy po prostu mu tego wszystkiego nie napisac i wyslac wczesniej wiadomosc. Ale tak bardzo chcialam zobaczyc jego reakcje i uslyszec co powie. Nie wiem, juz co zrobic, przeciez ja zycie marnuje myślac nieustannie o nim!!!

Gość juhizufucftud
Ale po co???? Zrobisz jak chcesz,on sobie z tego i tak nic nie zrobi.Poznal laske na czacie pobajerowal i cial amore pomidore.Podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie,to jest tylko internet.A faceci niestety lubia pisac bajki ;) ile on ma lat? skad jest? widzialas go na zywo czy tylko zdjecie?