Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

lejla83

ciucholandy Radom

Polecane posty

przeprowadzi艂am si臋 nie dawno do Radomia i poszukuje jakich艣 fajnych ciucholandk贸w tutaj. zorientowa艂am si臋 narazie 偶e jest tutaj Bigastyl i Image - te s膮 fajne. ale czy jest gdzie艣 co艣 wi臋cej fajnego? wie kto艣 co艣 w tym temacie??? jest kto艣 z Radomia tutaj w og贸le?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tak,ale nie kupuje w ciuchola
ndach, nie z powodu bogactwa, tylko si臋 brzydze Par臋 razy co艣 tam kupi艂am ale pozniej nie mog艂am w tym chodzic,wi臋c da艂am spok贸j

Udost臋pnij ten post

no to szkoda 偶e mi nie pomo偶esz. ja si臋 nie brzydz臋 tam kupowac i nosi膰 tych ubra艅. za to pr臋dzej ju偶 mam problem z kupowaniem w galerii bo w tamtym roku albo dwa lata temu po takiej wyciecze po galerii wyl膮dowa艂am u lekarza z jakims paskudnym uczuleniem czy nawet grzybic膮 sk贸ry :o nie wiedzia艂am od czego to ale mnie lekarz zapyta艂 czy robi艂am zakupy ostatnio, m贸wi臋 偶e tak, mia艂am wielki rajd po sklepach i mierzy艂am mase ciuch贸w, no i mi zosta艂a "pami膮tka" po kim艣 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dcvfvf
ta ktora nie chdozi po ciucholandach a czy zdajesz sobie z tego sprawe ze nim kupisz bluzeczke czy spodenki to setki osob to wpierw przymeirzy? tego sie nie brzydzisz?? ohyda!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sorki,nie zamierzalam byc
zarozumiala i masz racj臋 r贸偶ni ludzie mierz膮 ubrania i wsz臋dzie mo偶na. cos "z艂apa膰" ;)

Udost臋pnij ten post

by艂am w radomiu u kole偶anki i w pobli偶u dworca bodaj偶e by艂o kilka ciucholand贸w z odzie偶膮 ze szwecji - naprawd臋 fajne jako艣ciowo, ceny te偶 nie dramatyczne. poza tym do w贸lki kosowskiej masz rzut beretem, stamt膮d te偶 niedrogie ubrania mo偶esz sobie sprowadzi膰, ale nowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niunia1412
Witam wszystkich. Odno艣nie ciucholand贸w w Radomiu chcia艂abym co艣 od siebie doda膰. Moja przygoda zacz臋艂a si臋 bardzo dawno temu jeszcze w szkole podstawowej- co by艂o to dla mnie kar膮 bo jak kto艣 pami臋ta te sklepy z tamtych czas贸w wie o co mi chodzi, a偶 po studia kiedy ja dojrza艂am a razem ze mn膮 ciucholandy :) Na chwil臋 obecn膮 jest kilka sklep贸w do kt贸rych warto zajrze膰 chocia偶 to jest moje osobiste zdanie wi臋c potraktujcie to jako ma艂膮 podpowied藕 :) Zaczynamy: 1)Biga na S艂owackiego 100- na dzie艅 dzisiejszy najcz臋艣ciej odwiedzany przeze mnie sklep, powierzchnia do艣膰 du偶a, jest waga i wycena. Dla u艂atwienia napisz臋 system sprzeda偶y- waga 17zl/kg ciuchy, 12zl/kg inne typu po艣ciel itd. Wycena bez zmian, co mnie denerwuje, poniewa偶 jak ka偶dy cz艂owiek lubi臋 przeceny :) Czasami robi膮 wyprzeda偶e- og贸lnie bez zmian. Polecam ich stron臋, wtedy wiecie kiedy szykuje si臋 promocja. 2)Biga nr 2 na Kusoci艅skiego (jako艣 tak)- ta sama firma, mniejsza powierzchnia. By艂am tam raz kilka dni po otwarciu i strasznie zrazi艂am si臋 chaosem jaki tam panowa艂 :( Chyba by艂a jaka艣 promocja z butami i one le偶a艂y pod wieszakami a ludzie pchali si臋 niemi艂osiernie i to chyba najbardziej mnie denerwowa艂o, ale mo偶e jest teraz lepiej. 3) Trafika na Malczewskiego (dok艂adny adres na necie)- hmm... towar niez艂y ale chodz臋 tam na promocje czy to waga czy wycena. 4)Trafika "na g贸rce" kiedy艣 by艂y tam pawilony obok Kili艅skiego albo to ta sama ulica... nie wiem....- tam s膮 3 sklepy- waga, wycena i dzieci臋ce- na wycen臋 lubi臋 chodzi膰 kiedy jest obni偶ka na 50%, wtedy da co艣 si臋 dobrego upolowa膰. Je艣li chodzi o wag臋, by艂am raz na dostawie nowego towaru i nie zawiod艂am si臋. Mo偶na kupi膰 ciekawe ciuchy ale to kwestia szcz臋艣cia i szybko艣ci :) W trafikach waga w dni dostawy to 25zl/kg a p贸藕niej spada co kilka z艂otych. 5)Trafika na 呕eromskiego (pocz膮tek mo偶e 10 albo 11, nie wiem)- te偶 jest waga i wycena. Kilka razy kupi艂am tam ciuszki. 6) Szwajcarski ciucholand na Traugutta inaczej "na dworcu"- cz臋sto tam zagl膮dam, jednak trzeba uwa偶a膰. Waga jest do艣膰 niemiecka... nudna i stara, za to jak przejdzie si臋 na wycen臋 to inny 艣wiat, kolorowe ubrania i w lepszej jako艣ci- logika w ko艅cu wycena :) Je艣li chodzi o system sprzeda偶y na wadze to pon-pt- 9.90 przez ok 4 godz p贸藕niej jest godzina przerwy, dok艂adanie towaru i cena 19,90 do zamkni臋cia sklepu.Soboty nie pami臋tam. Nie wiem jak jest z wycen膮. Taka ciekawostka- kieruj膮c si臋 na Berliny-Pra偶mowskiego w kierunku dworca PKP czy PKS znajdziesz jeszcze 2 ciucholandy. Pierwszy poznasz po budynku tam jest redakcja "Gazety Anonse" a sklep znajduj臋 si臋 na 1 pi臋trze. Kawa艂ek dalej jest drugi, trzeba zej艣膰 schodami w d贸艂... a jeszcze troszk臋 dalej kieruj膮c si臋 do ronda patrz膮c na lewo masz kolejny ciucholand :) 7)Szwajcarski Ciucholand na 呕eromskiego- dwa oddzielne sklepy, je艣li chodzi o wag臋 to nie ma tego systemu sprzeda偶y co na Traugutta. 8)Friko na Kelles-Krauza- pi臋trowy, angielska odzie偶. Raz si臋 uda raz nie :) Og贸lnie polecam. Nie wiem jak jest z systemem, dawno tam nie by艂am. Oczywi艣cie ka偶da z nas ma sw贸j niepowtarzalny styl i gust, tak偶e wyrazi艂am swoj膮 obiektywn膮 opinie, kto b臋dzie chcia艂 skorzysta膰 to skorzysta. Jednak wiele zale偶y od szcz臋艣cia. Ostatnio przechodz膮c obok ciucholandu ( ten kt贸ry ma schodki w d贸艂) znalaz艂am prost膮, eleganck膮 艂adn膮 sukienk臋 satynow膮 czarn膮 z falban膮 na udzie i dekolt "woda"... by艂 to czas wyprzeda偶y wi臋c kupi艂am za 3 zl... do艣膰 niska cena a frajda ogromna :) To s膮 sklepy kt贸re g艂贸wnie odwiedzam w zale偶no艣ci ile mam czasu. Oczywi艣cie Radom a偶 tonie od sklep贸w z u偶ywan膮 odzie偶膮 i jest ich ca艂a masa, czy mniejsze czy wi臋ksze, ale 偶eby odwiedzi膰 je wszystkie to nie wiem w jakim czasie mo偶na to zrobi膰 :) Mo偶e przez przyzwyczajenie chodz臋 do tych samych ale ch臋tnie odwiedz臋 jaki艣 nowy sklep, jednak nic nie s艂ysz臋 aby co艣 nowego rusza艂o. Lejla83 mam nadziej臋, 偶e chocia偶 troch臋 pomog艂am :) A mo偶e kt贸ra艣 z Was ma inny sklep, kt贸ry warto odwiedzi膰? Czekam na odpowiedzi i ewe komentarze. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izabelllllaaaa
a czy kto艣 wie gdzie przenie艣li ciucholand, kt贸ry by艂 naprzeciwko dworca PKS ko艂o budynku Anonse?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamson
tez w艂a艣nie jestem ciekawa, zacz臋li rozkopywa膰 pod biedronk臋 i znikn膮艂, a 偶e dawno tam nie by艂am to nie wiem czy by艂a jaka艣 informacja czy przeniesiony czy likwidacja, jak to艣 ma jakie艣 info to b臋d臋 wdzi臋czna bo tam cude艅ka mo偶na by艂o kupi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hdmi
slyszalam ze fajne rzeczy mozna kupic w nowym ciucholandzie nad biedronka na okulickiego, ale jak tam poszlam to nic nie bylo ciekawego i bylo drogo wiec nie wiem, moze zle trafilam. a tenm ciucholand z okolic dworca pks negdzie nie zostal przeniesiony, zlikwidowany jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamson
hdmi a jeszcze jakie艣 inne polecasz? tego naprzeciwko dworca na prawd臋 szkoda.

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich bardzo serdecznie :) Ostatni raz napisa艂am post na prze艂omie sierpie艅/wrzesie艅 2012, od tego czasu troch臋 si臋 zmieni艂o i moje upodobania :) Chcia艂abym sprostowa膰 niekt贸re moje opisy. 1) Biga na S艂owackiego- po wprowadzeniu odzie偶y wiosna-lato podnie艣li koszt za kg, aktualnie wynosi 17 b膮d藕 20z艂/kg. Zlikwidowano opcj臋 12z艂/kg za po艣ciel, domowe itd. Widocznie Radom szuka oszcz臋dno艣ci, poniewa偶 wchodz膮c na ich stron臋 g艂贸wnie Radom nie ma 偶adnych wystawek i promocji :/ Nie wiem, odnosz臋 wra偶enie, 偶e waga troszk臋 popsu艂a si臋, ja rozumiem, 偶e to jest du偶a powierzchnia i nie czarujmy si臋, pewnie sprowadzaj膮 nie sort albo ta艅szy sort, dlatego te ubrania ju偶 nie powalaj膮, nie licz膮c pierwszych 2 tygodni po wprowadzeniu odzie偶y wiosna/lato. Teraz w og贸le nie odwiedzam tego sklepu. Mo偶e macie inne zdanie ale ja b臋d膮c tam i ogl膮daj膮c sp贸dnice to powinnam przyprowadzi膰 ze sob膮 babcie a nie m艂od膮 kobiet臋, poza tym strasznie ciasno wieszaj膮 ubrania, nie wiem jaki jest w tym cel, szkoda, mo偶e si臋 poprawi膮? 2) Biga na Kusoci艅skiego- r贸wnie偶 nie odwiedzam, mam wra偶enie, 偶e na wadze jest wi臋cej ubra艅 m臋skich ni偶 damskich. 3) Krokodyl czy Aligator? :)- w ostatnim po艣cie nic nie pisa艂am o tym sklepie, jednak znajduje si臋 bardzo blisko przy Biga na Kusoci艅skiego. Gdyby kt贸ra艣 nie wiedzia艂a, Mi臋dzy Galeri膮 S艂oneczn膮 a pasa偶ami m in z Tesco czy Rossmannem jest ulica, idziemy wzd艂u偶 mijaj膮c basem i chyba LO Konopnickiej i dochodzimy do ronda, skr臋camy w prawo i idziemy p贸ki nie zobaczymy Biga, a za ni膮 w odst臋pie kilkunastu metr贸w jest ten Krokodyl albo Aligator :) Wracaj膮c do tego sklepu... rzadko jestem w tej okolicy, wi臋c nie mam wielu okazji kupi膰 jakiego艣 ciuszka, jednak z braku laku wola艂abym pojecha膰 w druga stron臋 ni偶 tam by膰. Wchodz膮c do sklepu JA jestem z miejsca mierzona wzrokiem i traktowana jako potencjalna z艂odziejka, strasznie ale prawdziwe :/ Przyje偶d偶aj膮c na ciuchy ubieram si臋 wygodnie i prosto, poniewa偶 przyje偶d偶am z zamiarem sp臋dzenia praktycznie 5-7 godzin na sklepach, wi臋c nie mog臋 pozwoli膰 sobie na kozaczki na szpileczkach tylko musz臋 mie膰 wygodne buty, poniewa偶 g艂ownie chodz臋 a nie je偶d偶臋 autobusami, w taki spos贸b odkrywa si臋 nowe ciucholandy, chyba, 偶e kto艣 jedzie przez ca艂e osiedle wtedy nie ma mocnych :) Reasumuj膮c... sklep nie powala mnie, obs艂uga mnie strasznie dra偶ni, a nie daj Bo偶e jak odk艂adam koszyk i chc臋 wyj艣膰 bez niczego, ja nigdy nie us艂ysza艂am "do widzenia" mimo i偶 ja zawsze tak m贸wi臋 oraz nie by艂o 偶adnych klient贸w przy kasie. Nie wypowiadam si臋 o ciuchach, bo czasami s膮 艣wietne a czasami w dniu dostawy samo dno. Mimo wszystko jestem na NIE :) 4) Szwajcarskie ciucholandy- raczej nie mam du偶o do powiedzenia, ostatnio nie bywa艂am tam. 5) Sklep w budynku Gazety Anonse- rzeczywi艣cie ostatnio zauwa偶y艂am, 偶e brak szyldu, my艣la艂am, 偶e zosta艂 przeniesiony ale skoro m贸wicie, 偶e zamkni臋ty to szkoda. By艂am tam mo偶e 2-3 razy, kilka ciuszk贸w kupi艂am i by艂o dobrze. 6) Sklep pod "star膮 Biedronk膮", obok by艂ego sklepu nr 5, schodzi si臋 schodami w d贸艂- w sumie by艂am w Radomiu w pi膮tek i odwiedzi艂am go. Ciuszki po 2z艂/szt, kurtki 50% i chyba buty by艂y po 50% ceny ale nie jestem pewna. Z ciuszk贸w kupi艂am 2 bluzki folk z odkrytymi suwakami na tyle, do艣膰 ciekawie wygl膮daj膮, zap艂aci艂am 2x2z艂 a na metkach by艂a cena 12z艂/szt, wi臋c chyba nie藕le? :) Na manekinie znalaz艂am koszul臋 satynow膮 / delikatny fio艂ek / z Zary ale niteczki "wysz艂y".. szkoda. Chcia艂am jeszcze napisa膰 o sklepie o kt贸rym ostatnio wspomina艂am, mijaj膮c sklep pod "star膮 Biedronk膮" kierujemy si臋 do ronda i skr臋camy w lewo, kiedy艣 by艂 sklep motoryzacyjny, p贸藕niej z ciuchami / zreszt膮 szyldy z tych 2 sklep贸w nadal s膮 na witrynach /, niestety z tego co pami臋tam mo偶e ok miesi膮ca temu zosta艂 zamkni臋ty. Podoba艂 mi si臋 ten sklep, buty co prawda mia艂 do艣膰 stare ale czasem mo偶na by艂o znale藕膰 jak膮艣 pere艂k臋, p贸藕niej okaza艂o si臋, 偶e b臋dzie likwidowany i miesi膮c b膮d藕 2 miesi膮ce by艂a wyprzeda偶 wszystko po 1z艂. Ale za to chc臋 sprostowa膰 informacj臋 o Friko na Kelles-Krauza. 7) Sklep Vega na Kelles-Krauza- tam znajdowa艂o si臋 Friko, zajmowali parter i 1 pi臋tro. Teraz parter jest pusty ale na 1 pi臋trze znajduje si臋 nowy sklep Vega b膮d藕 Vega II. By艂am tam ju偶 3 razy, je偶eli kt贸ra艣 z was jeszcze tam nie by艂a, ch臋tnie podziel臋 si臋 moimi wra偶eniami. Sklep czynny jest z tego co pami臋tam dopiero od 10.00 do 18.00, wchodzi si臋 drzwiami w rogu i idzie na pi臋tro, pomieszczenie jest podzielone na 2 cz臋艣ci: waga i wycena, z tego co pyta艂am si臋, s膮 nowi i nie zamierzaj膮 wprowadza膰 偶adnych promocji, dlatego codziennie waga wynosi 18z艂/kg i dok艂adaj膮 w ci膮gu dnia...hm... odczucia p贸艂 na p贸艂, mniejsza powierzchnia jak w Biga na S艂owackiego wi臋c ciuszki s膮 delikatnie lepsze, ale to zale偶y od gustu i okazji. Za pierwszym razem kupi艂am za ca艂e 2,10z艂 now膮 z metkami bluzk臋 gorsetow膮 z szyfonowymi r臋kawami i dekoltem.. wow.. drugim razem nic nie kupi艂am, a ostatnio kupi艂am czarn膮 sukienk臋 Asos, kt贸r膮 dosta艂a moja kole偶anka :) Tak偶e wszystko zale偶y od wszystkiego :) Co dzia艂a na plus, maja tam ciuchy ca艂o roczne a do tego na wadze jest wyb贸r but贸w, 60% szpilki ale to ju偶 same ocenicie :) Maj膮c sta艂膮 cen臋, sklep dok艂ada codziennie ciuchy mi臋dzy 10 a 11, ciuchy wyje偶d偶aj膮 na takim czym艣, nie wiem jak to okre艣li膰 ale one nie s膮 uk艂adane i wieszane w konkretnych miejscach typu bluzka do bluzek tylko ta dzienn膮 porcja wisi sobie razem i czeka a偶 kto艣 kupi :) Na wycenie ostatnio by艂a jeszcze promocja na kurtki zimowe, jak kto woli... Je偶eli chodzi o Trafiki, zdania nie zmieni艂am, na chwil臋 obecn膮 te sklepy najcz臋艣ciej odwiedzam :) Jedna zabawna rzecz o kt贸rej ch臋tnie opowiem... nie jest tajemnic膮, 偶e towar z wyceny w r贸偶nych wielko艣ciach trafia na wag臋 po ok 2 tygodniach. Kiedy艣 b臋d膮c we wtorek w Trafice na 呕eromskiego znalaz艂am na wycenie bia艂e szpilki z czarn膮 oblam贸wk膮 GEOX za 35z艂, a to by艂 dzie艅 kiedy waga wynosi 8z艂/kg a wycena 30% upustu. Spodoba艂y mi si臋 te szpilki zw艂aszcza, 偶e wygl膮da艂y jakby kto艣 za艂o偶y艂 je g贸ra 2 razy, jednak cena c贸偶... nie by艂am finansowo przygotowana na taki zakup:/ Z b贸lem serca opu艣ci艂am sklep a偶.... po pewnym czasie mo偶e 2 tygodnie p贸藕niej znalaz艂am je w tym samym sklepie na 呕eromskiego w ten sam dzie艅, czyli we wtorek na wadze i zap艂aci艂am ca艂e 3,50z艂... i to ja rozumiem :D Chcia艂abym napisa膰 co艣 jeszcze o Trafice na Okulickiego ale zanim dojdziemy do tego sklepu mijamy po drodze a偶 3 ale uwa偶ajcie nie b臋dzie tak r贸偶owo jak JA widz膮c je widzia艂am.... Od ronda b臋d膮c na 1 przestanku / jad膮c od Malczewskiego, Reja/Wolno艣膰 / po lewej stronie mamy.... 8) Sklep Image- by艂am raz, ceny mnie powali艂y i szybko wysz艂am :/ Maj膮 z tego co dowiedzia艂am si臋, przeceny sezonowe. Na drugim przestanku, ju偶 tym w艂a艣ciwym, po prawej stronie jest sklep z odzie偶膮 u偶ywan膮 bez nazwy, jest waga / b臋d膮c we wtorek nic kompletnie ciekawego nie znalaz艂am / i wycena / troch臋 droga, znalaz艂am co prawda bia艂膮 koronkow膮 sukienk臋 z H&M jednak w cenie ok 50zl i delikatnie zniszczon膮, wi臋c wg mnie cena odbiega艂a od jako艣ci towaru a marka H&M? C贸偶 偶yjemy w takich czasach w kt贸rych w wi臋kszo艣ci sklep贸w jest marka H&M. Po lewej stronie jest pi臋trowy budynek, parter Biedronka a na pi臋trze Trafika ale zanim wejdziemy, spr贸bujmy odwiedzi膰 jeszcze jeden sklep kt贸ry jest za tym budynkiem, nie spos贸b go nie zobaczy膰. 9) Chyba bez nazwy sklep albo po prostu Odzie偶 u偶ywana- by艂am raz, nic ciekawego, szkoda, raczej ju偶 nie wst膮pi臋 :/ I tak z 4 sklep贸w zrobi艂 si臋 1, kt贸ry ja ch臋tnie odwiedzam. 10) Trafika na Okulickiego- ma艂a podpowied藕- taki sam system sprzeda偶y jak na 呕eromskiego, czyli wtorek waga-8z艂/kg i wycena 30% rabatu. W tamtym tygodniu by艂am we wtorek oraz czwartek, czyli 25z艂/kg i wycena 50% rabatu i dlatego odwiedzi艂am Trafik臋 w czwartek dla wyceny, poniewa偶 mia艂am ju偶 upatrzon膮 jedn膮 rzecz ale niestety ju偶 jej nie by艂o :/ Do HDMI- kiedy by艂a艣 w tej Trafice? Szkoda, 偶e nie znalaz艂a艣 nic interesuj膮cego dla siebie ale g艂owa do g贸ry IM warto da膰 szans臋 ;) I pami臋taj, 偶e czasami jak jeste艣 w dniu dostawy te偶 mo偶esz wyj艣膰 z pustymi r臋kami, niestety tak bywa. Ja kiedy艣 odwiedzi艂am Trafik臋 na "g贸rce" w dniu dostawy ok 10-11 przed po艂udniem i nie by艂o nic, zupe艂nie NIC co chcia艂abym kupi膰 :/ Wracaj膮c do Trafiki na "g贸rce". Kilka tygodni temu od Trafiki id膮c przy pawilonach jest skrzy偶owanie i po prawej stronie zosta艂 otworzony nowy SH, nie pami臋tam nazwy, sklepik znajduje si臋 na osobnej dzia艂ce i przy niej jest rozsuwana brama. By艂am tam raz, kilka dni po otwarciu, towar dobry, troch臋 drogi chod藕 wkurzy艂o mnie, 偶e policzyli 艂adn膮 sum臋 za bluzk臋 Atmosphere z plamami jakie艣 30-35z艂... no ludzie :) Czekam a偶 b臋d膮 tam promocje, ale us艂ysza艂am, 偶e w og贸le nie b臋dzie promocji bo to taki butik i nie zamierzaj膮 z niego robi膰 zwyk艂ego sklepu... krzy偶 na drog臋.. ja poczekam ja mam czas :) Chocia偶 jestem troch臋 zawiedziona, zawsze chodz臋 do tych samych sklep贸w, wiem co mog臋 dosta膰, brakuje mi nowo艣ci, rozumiem, 偶e ka偶dy kto otwiera nowy SH chce wybi膰 si臋 i utrze膰 nosa konkurencji, ale to MY-Klientki decydujemy kto wygra a kto przegra. Rozumiem, 偶e s膮 osoby kt贸re brzydz膮 si臋 Ciucholand贸w, ok niech kupuj膮 w Galerii S艂onecznej, s膮 osoby kt贸re kupuj膮 na ciuchach ale na przecenach ale s膮 te偶 osoby, kt贸re kupuj膮 tylko na wadze albo waga z wycen膮. W moim przypadku odpada Galeria ale to inna bajka i nie czas ani miejsce na takie pogaduszki. Chodzi mi o to, 偶e kto艣 kto otwiera nowy sklep oczywi艣cie MUSI kupi膰 dobry towar aby zach臋ci膰 klient贸w, ale musi uwa偶a膰 na wycen臋, poniewa偶 klientki przyzwyczajone do jednych sklep贸w kiedy wiedz膮, 偶e w poniedzia艂ek jest drogo w 艣rod臋 taniej a w sobot臋 najtaniej, maj膮 ju偶 wyrobione przyzwyczajenia i trudno je przekierunkowa膰 na inny tok my艣lenia, tu troch臋 m贸wi臋 o sobie :) Ceny cenami, a ludzie wiedz膮 swoje i chc膮 przede wszystkim wyj艣膰 na swoje. Utar艂o si臋, 偶e Ciucholandy to raj dla biedoty, to bardzo krzywdz膮ca opinia i c贸偶 ka偶dy kto tak m贸wi powinien zastanowi膰 si臋 i przej艣膰 po kilku sklepach to za g艂ow臋 mo偶e si臋 z艂apa膰 jak teraz Ciucholand mo偶e wygl膮da膰 :P Ufff.... jako艣 przebrn臋艂am przez m贸j monolog, mam nadziej臋, 偶e nikogo nie obrazi艂am, nie zanudzi艂am a za to zainteresowa艂am i mo偶e nawet rozbawi艂am... taki by艂 plan :D Je偶eli kto艣 ma pytania b膮d藕 w膮tpliwo艣ci ch臋tnie mog臋 doradzi膰 oraz je偶eli ja b臋d臋 mia艂a pytania, mam nadziej臋, 偶e za pomoc膮 tego forum uzyskam odpowied藕 od Was :) Najprawdopodobniej we wtorek ruszam na Ciucholandowy Haul

Udost臋pnij ten post

******* Chyba napisa艂am za d艂ugi post i uci臋艂o fragment, wklejam doko艅czenie :) ******************************************************************* Chodzi mi o to, 偶e kto艣 kto otwiera nowy sklep oczywi艣cie MUSI kupi膰 dobry towar aby zach臋ci膰 klient贸w, ale musi uwa偶a膰 na wycen臋, poniewa偶 klientki przyzwyczajone do jednych sklep贸w kiedy wiedz膮, 偶e w poniedzia艂ek jest drogo w 艣rod臋 taniej a w sobot臋 najtaniej, maj膮 ju偶 wyrobione przyzwyczajenia i trudno je przekierunkowa膰 na inny tok my艣lenia, tu troch臋 m贸wi臋 o sobie :) Ceny cenami, a ludzie widz膮 swoje i chc膮 przede wszystkim wyj艣膰 na swoje. Utar艂o si臋, 偶e Ciucholandy to raj dla biedoty, to bardzo krzywdz膮ca opinia i c贸偶 ka偶dy kto tak m贸wi powinien zastanowi膰 si臋 i przej艣膰 po kilku sklepach to za g艂ow臋 mo偶e si臋 z艂apa膰 jak teraz Ciucholand mo偶e wygl膮da膰 :P Ufff.... jako艣 przebrn臋艂am przez m贸j monolog, mam nadziej臋, 偶e nikogo nie obrazi艂am, nie zanudzi艂am a za to zainteresowa艂am i mo偶e nawet rozbawi艂am... taki by艂 plan :D Je偶eli kto艣 ma pytania b膮d藕 w膮tpliwo艣ci ch臋tnie mog臋 doradzi膰 oraz je偶eli ja b臋d臋 mi艂a pytania, mam nadziej臋, 偶e za pomoc膮 tego forum uzyskam odpowied藕 od Was :) Najprawdopodobniej we wtorek ruszam na Ciucholandowy Haul

Udost臋pnij ten post

Je偶eli odkryj臋 co艣 nowego b膮d藕 interesuj膮cego ch臋tnie podziel臋 si臋 z Wami. Pozdrawiam Was bardzo gor膮co i przepraszam za usterki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalu艅ka
Witam!jak dla mnie najlepszym ciucho jest BIGA na Kusoci艅skiego.Babeczki kt贸re tam pracuj膮 s膮 super!a jak obs艂uga jest mi艂a to i zakupy s膮 super.bywam tam do艣膰 regularnie ceny s膮 przyst臋pne a ciuchy fajne.oczywi艣cie minusem jest brak wyprzeda偶y. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamson
A kto艣 co艣 wie o ciucholandzie na Witolda czy gdzie艣 w pobli偶u? Chyba od strony 偶eromskiego jak si臋 wchodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamson
A kto艣 co艣 wie o ciucholandzie na Witolda czy gdzie艣 w pobli偶u? Chyba od strony 偶eromskiego jak si臋 wchodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamson

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamson

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lola1982
Hey bardzo fajny ciucholand dzieciecy otworzyli na Michalowie.przystanek przed koncowy. Ga艂ganek.smieszna nazwa.super tzeczy plus zabawki wozki rowery spacerowki foteliki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majkagur
No tez slyszalam ze super.rzeczy wogole nie zniszczone

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na dworcu jest ok :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam jako艣 od niedawno otworzyli sklep z odzie偶膮 z usa,anglii wed艂ug mnie co ja lubi臋 chodzi膰 po takich sklepach zaskoczy艂y mnie tam ceny s膮 mega tanie rzeczy zar贸wno na wag臋 jak i wycena i przede wszystkim mo偶na znale藕膰 naprawd臋 艣liczne pere艂ki. ten nowy sklep znajduje si臋 id膮c od malczewskiego w stron臋 wernera zaraz za 艣wiat艂ami jakie艣 50 metr贸w zaraz za przystankiem, jestem tam sta艂膮 bywalczyni膮 bo za ka偶dym razem wyszukam sobie co艣 niesamowitego. jak pami臋tam to w 艣rod臋 i w pi膮tki w tym ekskluzywnym sklepie jest odzie偶 na wag臋 po 2 z艂 za sztuk臋, cz臋sto informacj臋 na temat promocji w sklepie wyszykuj臋 na ich stronie na facebooku maj膮 sw贸j fanpage https://www.facebook.com/EkskluzywnaOdziezUzywanaZnanychFirmZUsaAnglii , czy kt贸ra艣 z was tam by艂a, je艣li tak to co s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matiowca
gdzie s膮 te wszystkie fajne sklepy o kt贸rych piszecie? dajcie konkretne namiary bo jestem tu nowa :) dzisiaj chcia艂abym i艣膰 poszpera膰 gdzie艣 ale kompletnie nie wiem gdzie si臋 ruszy膰 w Radomiu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobry jest na 艣l膮skiej za stokrotk膮 i chyba jeden z najta艅szych ciucholand贸w w radomiu, np kupi艂am jak now膮 bejsbol贸wk臋 za 6.50 a czasami jest p贸艂 ceny a nawet po 1 z艂 wyprzeda偶e tylko nw w jakie dni bo nie sprawdza艂am. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jakis facet
NIE POLECAM CIUCHOLANDU W "STOKROTCE" WSZECHOBECNY BRUD I SMR脫D...... I CIEKAWI MNIE CZY TE UBRANIA TAM S膭 DEZYNFEKOWANE ? Pytam jednocze艣nie szefostwa Ciucholandu w "Stokrotce " czy wie , 偶e panie s膮 brudasami ,偶e nie mo偶na oddycha膰 b臋d膮c w 艣rodku bo tumany zwini臋tego kurzu walaj膮 si臋 pod nogami, a wa膰panny tylko stoj膮 i rozprawiaj膮 o swoim 偶yciu , nie zwracaj膮 uwagi na wygl膮d sklepu , na czysto艣膰 , na pytania klient贸w ,koszmarny brud i smr贸d . Na dodatek czy szefostwo wie , by膰 mo偶e nie , NIE WBIJAJ膭 DO KASY FISKALNEJ PRZEBIEGU TRANSAKCJI KLIENT NIE OTRZYMUJE PARAGONU ZA ZAKUP DANEGO TOWARU !!!!!!! Je偶eli to si臋 nie zmieni podam to do wy偶szych instytucji ,bo nikt mi 艂aski przecie偶 nie robi ,偶e ja tam mog艂em co艣 kupi膰. Radzi艂bym zmieni膰 personel tak jak w ciucholandzie przy Dworcu Tam panie mi艂e uprzejme informuj膮 klienta gdzie co jest i wiecznie uk艂adaj膮ce ciuchy na wieszakach ,oraz sprz膮taj膮ce ,ma艂o na dodatek nawet tam od艣wie偶a si臋 powietrze od艣wie偶aczem w spray .

Udost臋pnij ten post

akurat mieszkam niedaleko tego ciucholandu za stokrotk膮 na 艣l膮skiej co im trzeba przyznac to personel maj膮 GORZEJ NI呕 FATALNY ale ceny przyzwoite i mo偶na co艣 fajnego znale藕膰 dzi艣 si臋 akurat tam wybieram.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bywalczyni w ciuszkach Irma
Tak masz racj臋 ,ceny s膮 przyzwoite,ale tylko niestety ceny ,ca艂a reszta to zgroza i nad膮sane jakies baby z 艂aski odpowiadaj膮ce i rzeczywi艣cie jeszcze nigdy nie dosta艂am paragonu wszystko idzie na lewo chyba bo nie wbijaj膮 do kasy.Pozdrawiam was bo ja tez uwielbiam ciuszki ale tu nie lubi臋 przyje偶d偶a膰 ,by艂am tylko 3 razy i na tym koniec bo mo偶na si臋 jakiego艣 "grzybka" nabawi膰 z tego kurzu i brudu. Pozdrawiam sta艂e bywalczynie .

Udost臋pnij ten post

wczoraj by艂am pierwszy raz w tym nowym ciucholandzie na s艂owackiego nad t膮 nowa biedronk膮 je艣li kt贸ra艣 tam jeszcze nie by艂a to KONIECZNIE trzeba tam i艣膰 najlepszy ciucholand w jakim by艂am ceny ok a towar naprawd臋 rewelacja aha, od razu m贸wi臋, trzeba z p贸艂 dnia tam sp臋dzi膰 偶eby wszystko obejrze膰 tyle tam tego jest ale naprawd臋 WARTO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jakis facet
Jakis facet NIE POLECAM CIUCHOLANDU W "STOKROTCE" WSZECHOBECNY BRUD I SMR脫D...... I CIEKAWI MNIE CZY TE UBRANIA TAM S膭 DEZYNFEKOWANE ? Pytam jednocze艣nie szefostwa Ciucholandu w "Stokrotce " czy wie , 偶e panie s膮 brudasami ,偶e nie mo偶na oddycha膰 b臋d膮c w 艣rodku bo tumany zwini臋tego kurzu walaj膮 si臋 pod nogami, a wa膰panny tylko stoj膮 i rozprawiaj膮 o swoim 偶yciu , nie zwracaj膮 uwagi na wygl膮d sklepu , na czysto艣膰 , na pytania klient贸w ,koszmarny brud i smr贸d . Na dodatek czy szefostwo wie , by膰 mo偶e nie , NIE WBIJAJ膭 DO KASY FISKALNEJ PRZEBIEGU TRANSAKCJI KLIENT NIE OTRZYMUJE PARAGONU ZA ZAKUP DANEGO TOWARU !!!!!!! Je偶eli to si臋 nie zmieni podam to do wy偶szych instytucji ,bo nikt mi 艂aski przecie偶 nie robi ,偶e ja tam mog艂em co艣 kupi膰. Radzi艂bym zmieni膰 personel tak jak w ciucholandzie przy Dworcu Tam panie mi艂e uprzejme informuj膮 klienta gdzie co jest i wiecznie uk艂adaj膮ce ciuchy na wieszakach ,oraz sprz膮taj膮ce ,ma艂o na dodatek nawet tam od艣wie偶a si臋 powietrze od艣wie偶aczem w spray .

Udost臋pnij ten post