Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pizzerinkaa

DUKAN PO RAZ KOLEJNY - KTOŚ ZE MNĄ? NIE MA NA CO CZEKAĆ!

Polecane posty

Gość poalalalal
same madrosci tu wyglosiłas heh

Gość wierka221
napiszcie jakis pzrykąłdowy dzien z 1 fazy -ataku co jadłyscie

proszę bardzo Śniadanie: ser biały z jajkiem gotowanym i jogurtem naturalnym, pieprz, sól, kawa, herbata II śniadanie: kilka plasterków szynki drobiowej z musztardą obiad: pierś z kurczaka z grilla z ogórkiem konserwowym lub bez podwieczorek: makrela kolacja: galaretka z kurczakiem (rosołek ugotowany na nóżce bez skóry) z żelatyną, do tego jajeczko i do ozdoby zielona pietruszka W międzyczasie 2 litry wody oraz herbatki np czerwona, zielona, owocowa zamiennie, na śniadanie, jajecznica smażona na teflonie bez tłuszczu na obiad pieczona ryba z piekarnika jako deserek można zrobić sernik na zimno z serka homo naturalnego i żelatyny z odrobiną olejku np pomarańczowego, albo jogurt ze słodzikiem (najpierw rozpuszczam kilka tableteczek w odrobinie wrzątku) i do tego cynamon Fajne są jogurty bałkańskie naturalne light Jest dużo stron z ciekawymi przepisami na dietę Dukana, np: dukanblox z kotem w kuchni

często robię sobie makrelę z serem białym 0% i jogurtem nat, do tego koncentrat pomidorowy, szczypiorek, przyprawy do smaku ale to raczej 2 faza ale w samych proteinach to jem

Gość wierka221
oo jak szybko - dziekuje ja bopje sie zakwaszenia organizmu ( i \potem problemow z nerkami ) i tak nie wiem czy zaczac czy nie mam z 5 kg nadwagi

Gość wierka221
Z7 KG _ POMYLILAM CYFERKI :) JESTES?

Gość wierka221
7 KG ZNOWU ZLE NAPISALAM , MAM 7 KG

na poczatek radzilabym przeczytac ksiazke, dukan wszystko tam wyjasnia. Ja wiem ze swojego doswiadczenia, ze dieta musi byc urozmaicona, 7 kg to nie tak duzo, zrob sobie 1 faze 4 dni, a pozniej 2/2, bedzie latwiej, w dniach pw jedz duzo warzyw i zawsze pij duzo wody i herbat owocowych, czewonych, zielonych, ziolowych - co tam lubisz ja wlasnie zjadlam szaszlyki z grilla. Piers z kurczaka pokroilam w mala kostke posypalam papryka slodka, pieprzem ziolowym i sol, dodalam troszke wody, wymieszalam, nadziewalam naprzemian z papryka czerwona i cebula, pycha, popilam litrem wody :)

Gość utrewaaera
Nie sluchaj jej to ona ksiazki nie czytala albo niedokladnie do 7 kg zrob 2 dni wystarvza

Gość utrewaaera
Nie warto przedluzac bo to nic nie da

Gość wierka221
zrobiłam test dukana bardzo dokładnie iw yszlo mi 2 dni 1 fazy i tyle zrobie

Ja jak byłam pierwszy raz zrobiłam 5 dni i też się nic nie stało. Jak zrobisz 2 dni to też będzie dobrze. Mimo wszystko wiadomości na temat diety zasięgnij z książki a nie tylko z internetu

Gość wierka221
no w ksiazce mam 2 dni

Gość wierka221
nie nie zavzelam

Gość wierkaja221
wogole nie planuje na razie nic!