Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość ottalotta
nie czaje ukladu Przyjaciel zwierza sie ze ma nieudany zwiazek, przemyca teksty o uczuciu do Ciebie, mimo to przez 2 lata nie moze podjac decyzji o odejsciu .. straszliwy samarytanin albo dupa wolowa, albo kretacz a ty to łykasz jak geś. ty twierdzisz ze nie czekasz i na nic nie liczysz, a przy pierwszej okazji lecisz jak na skrzydlach, nie czekasz ale zyczysz sobie zeby sie rozstali. nie czekasz, ale od dwoch lat dajesz sie wciagac w ta gre.. no i jestes bardzo infantylna jak na 30latkę, do tego słownictwo jak z rynsztoka- cos mi sie wydaje ze masz duzo mniej lat:) podobnie jak twoj "przyjaciel" tez ma pewnie sporo po 40tce..

Gość wantuback
czy ja mowilam ze mam magistra czy inzyniera? Poniformuj sie troche bo tepa jestes jak but.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Po tym ostatnim wpisie to juz nawet ja widze ze tu sie za duzo rzeczy kupy nie trzyma. Obstawiam ze prawda jest na pewno taka ze jestes 30+ i nie masz meza. To chyba podstawowa sprawa. Reszta wynika wlasnie z tego. No nic. Tez chetnie poczytam co jeszcze napiszesz. Zaznaczam topik.

Gość ooo_o
A ja w domu, ale mam wolne. I co będzie dalej? Wiesz, to się nazywa "urojenia" :))) I można leczyć, ale czy cię stać...?

Gość ottalotta
wlasnie, rynsztokowe słownictwo i infantylnosc sugeruje ze masz nascie lat i romans z 40 letnim zonatym facetem:)

Gość ottalotta
wlasnie, rynsztokowe słownictwo i infantylnosc sugeruje ze masz nascie lat i romans z 40 letnim zonatym facetem:)

Gość iwonkaaaa
Skoro do Ciebie podobno bajeruje to nic dziwnego,że mówi Ci ,że im się nie układa. a teraz pomyśl logicznie, skoro nie jest z nią szczęśliwy to czemu młody facet miałby tkwić w takim związku? Gdyby było tak jak mówisz dawno by ją zostawił a nie utrzymywał. Został z nią bo ona go prosiła? haha jasne . Powtarzam jeszcze raz gdyby było mu z nią źle to by odszedł od niej bez względu na to czy ułoży mu się z Tobą czy nie. Poza tym pisałaś,że sytuacja miała miejsce wcześniej (2 lata temu, tak?) miał do Ciebie odejść a został bo zaczęła mu dawać częściej dupy. To chyba samo w sobie świadczy jak mu na Tobie zależało. Prrzykre naprawdę, ja bym nie chciała mieć faceta który bajerował do mnie jak jeszcze był w związku za pare lat byś miała to samo.

Gość wantuback
amelia zaznaczaj sobie co chcesz :-) mam cie w d..........nie mieszkam w PL i tu normalka 30+ nie miec meza czy zony bo ludzie duzo dluzej sie ucza:-) wierzyc mi nie musisz bo po co? chcialm sie jedynie podzielic moja radoscia a jak bedzie to zobaczymy jeszcze :-) ja go chce i bede go miec a ty mozesz wiesz posiedziec i poplakac z zazdrosci :D

Gość ottalotta
chcialm sie jedynie podzielic moja radoscia a jak bedzie to zobaczymy jeszcze ja go chce i bede go miec a ty mozesz wiesz posiedziec i poplakac z zazdrosci.... przeciez nie czekasz:D

Gość Zuzanna Amelia & 21
To ze go chcesz to widac na kilometr. Tak bardzo go chcesz , ze bloto z rynsztoka bylabys w stanie wychleptac aby go tylko miec. To Polak czy Niemiec ?

Gość ooo_o
Aż się komp zawiesił :))) przepraszam: zaniósł ze śmiechu. Więcej, jeszcze!!!

Gość wantuback
Prrzykre naprawdę, ja bym nie chciała mieć faceta który bajerował do mnie jak jeszcze był w związku za pare lat byś miała to samo. wiesz gdyby nie to, ze ja nie chcialam 1,5 roku temu sie przepowadzac do jego miasta to prawdopodobnie bylibysmy juz dawno razem :-) tylko ze ja sobie odpuscilam bo wiedzialam ze to wszystko kwestia czasu az bedzie mial jej dosc. :-) rozumiesz? juz wtedy mowil mi, ze chce abym sie przeprowadzila oraz ze chce od niej odejsc, ze moze mi od razu znalezc prace, mieszkanie TYLKO JA NIE CHCIALAM. przeprowadzil rozmowe z nia a ona podobno na kolanach blagala i plakal ze sie zmieni itp itd. jak pisalam, nawet jej o mnie opowiedzial ;-) a ze "przypadkiem" niby tutaj pracy znalezc nie moge wiec poprosilam go o pmoc jako przyjaciolka ;-)

Gość ottalotta
no tak... stukneła 30tka wiec juz chcesz... hormony to piekna rzecz:)

no i tak bardzo chciał, że aż go dupą i zupą zatrzymała. Cóż za niezwykle wartościowy mężczyzna :D

Gość iwonkaaaa
żałosna jesteś ! Gdyby było mu znią źle to by ją zostawił a nie zachowywał się jak cipa.

Gość prawie perfekcyjna
ujak to nie m ieszkasz w Polsce ? :) a czyj to wpis ? 16:20 [zgłoś do usunięcia]wantuback Zuzanna twoje pytania nie maja nic do rzeczy. i nie mowimy o moim powrocie do Polski bo ja do Polski wracac nie musze. Mieszkam tu juz 20 lat wiec wiesz...nie widzialam jej i nie mam zamiaru bo niby po co?

Gość Zuzanna Amelia & 21
Wyglada na to ze ten facet dobrze cie obliczyl. Obstawiam ze jest starszy od ciebie. Nie napisalas czy to Polak czy Niemiec.

Gość wantuback
nie o to chodzi ze juz chce bo 30 stka. O to chodzi ze wlasnie wtedy mi sie to wszystko wydawalo pochopne a wiec odpuscilam sobie. nawet prze jakis czas kontaktu nie mielismy ,to on zaczal prosic o kontakt o rozmowy itd. nie pytam sie o zwiazek, wiem ze ma jeszcze bardziej dosc jej niz wtedy ;-) bo cos tam wspominal tyle ze ja nie reaguje na ten temat.

Gość ottalotta
niezwykły samarytanin/wielka dupa wołowa/niezły kanciarz kazdy facet w zwiazku, ktory szuka na boku podaje mniej wiecej te same powody do rozstania.. stara, brzydka, leniwa kobieta, bez pracy, zaniedbana do tego brak seksu- ciekawe co go jednak przy niej zatrzymało.. nie wierze ze tylko dobrosc serca. szczerze watpie tez zeby czekał na twoja decyzję. zwykły tchórz albo niezly sciemniacz i tyle

Gość wantuback
prawie perfekcyjna ujak to nie m ieszkasz w Polsce ? a czyj to wpis ? 16:20 [zgłoś do usunięcia]wantuback Zuzanna twoje pytania nie maja nic do rzeczy. i nie mowimy o moim powrocie do Polski bo ja do Polski wracac nie musze. Mieszkam tu juz 20 lat wiec wiesz...nie widzialam jej i nie mam zamiaru bo niby po co? o co kaman :-O pisze ze nie wracam do PL bo od 20 lat mieszkam w DE :-O TU znaczy w DE :-O ty tepa jestes czy co?

Gość prawie perfekcyjna
a ja obstawiam ,ze ot jkaas babka podobna do mnie czyli siedząca w pracy - wypisuje te głupoty - zęby czas szybciej zleciał :) ale popracuj nad szczegółami bajkopisarko :)

Gość wantuback
Amelia a co to ma do rzeczy czy Niemiec czy Polak ? :-)

Gość Autorka nie jest młoda!
Wręcz przeciwnie - to klasyczny syndrom starej niedługo, zdesperowanej doopy z pierwszą młodością dawno minioną z wiatrem, która czuje parcie na macicę i pierwsze zmarchy ogląda w lustrze :) Klasyczna wścieklizna cipy pani 30 + z nieuporządkowanym życiem uczuciowym :) Autorko, spiesz się spiesz, łap tego Niemca, bo ci gotów zwiać z furkotem :D Idiotka :)

Gość prawie perfekcyjna
ja do Polski wracać nie muszę . Mieszkam tu ----- czyli gdize ? w Polsce . jakie ty te studia skończyłaś - filozofię pedikiuru ?:D

Gość wantuback
prawie perfekcyjna ale o co kaman? jakie szczegoly? co nie mozezs uwirzyc ze facet moze byc ze starsza baba czy co? moj brat ma 33 lata jego partnerka 40 i co z tego? to nie jest Polska :-O

Gość prawie perfekcyjna
albo mozę twoje studia to " wyprowadzanie psów " ale j ka tytułu nie masz ..... :D

Gość Autorka nie jest młoda!
Dziewczę po prostu ze wszystkim jest zapóźnione i teraz pianę z wysiłku toczy, żeby w tym wyścigu zdążyć :) Ze studiami się spóźniła, z życiem uczuciowym się spóźniła, a tu zegar bije i dupsko coraz starsze :) Więc sobie przygruchała na odległość kolejnego debila też z kryzysem wieku średniego i przy jego kobiecie próbuje udawać młodą, jakby 18 lat miała. Niestety nie masz, żałosna prostaczko, osiemnastka dawno bye bye, pogódź się z tym :P

Gość wantuback
prawie pefekcyjna naucz sie czytac ze zrozumieniem. ktos sie pytal czy mieszkam w DE i czy chce wracac do PL. napisalam ze do PL wracac nie musze bo mieszkam TU (W DE ) od 20 lat. jestes glupia czy co?

Gość prawie perfekcyjna
gówno prawda :) ale pisz dale - przede mną jeszcze godzina w pracy :D

Gość ottalotta
tu jest tak miło ze az mi zal ze za 10 min wychodze do domu:)