Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość dsdsd
dsdffsdsfd

Gość Jaaaaaa27777777
Tylko, że ja koleżanko się uczyłam języka w kraju. Mówisz, że do dupy?? To co jest nie tak? Jakoś z Niemcami się porozumiewam bez problemów.

Gość wantuback
keroli teraz będzie mnie ten niemiecki martwił uświadomiłaś mi, że od zawsze chciałam umieć mordować wyłącznie słowem Boze jaka Ty jestes glupia OHNE WORTE zegnam ludzie bo szkoda czasu i energii na debilow. juz nie bede pisac [czesc} bo tylko wstyd byc Polakiem.

Gość keroli
o nie, moja idolka mi powiedziała, że jestem głupia :( NIEE :((

Gość ottalotta
wdzieczni i zazdrosni! a tak serio wantuback, jestes bardzo zalosna przedstawicielką emigrantow polskich. uwazasz sie za lepsza od nas, to bardzo smutne, szczegolnie ze zupelnie nie pojmujesz dlaczego. co gorsza, leczysz kompleksy dlatego ze TAM jestes traktowana jako obywatel drugiej kategorii. wiem bo widzialam, nie tylko w Niemczech, niestety.

Gość wantuback
Jaaaaaa27777777 Tylko, że ja koleżanko się uczyłam języka w kraju. Mówisz, że do d**y?? To co jest nie tak? Jakoś z Niemcami się porozumiewam bez problemów. Niemcy do Auslenderow przyzwyczajeni. i kazdego potrafia zrozumiec, nawet najwiekszego glupca jak ty.

Gość prawie perfekcyjna
biedactwo pełne kompleksów , jak ty sie wśród tych Niemców odnajdziesz .... jakby co załóż topik - Niemcy mnie gnębią- zaraz przylecimy ,zeby cie wesprzeć :D

Gość wantuback
[zgłoś do usunięcia]ottalotta wdzieczni i zazdrosni! a tak serio wantuback, jestes bardzo zalosna przedstawicielką emigrantow polskich. uwazasz sie za lepsza od nas, to bardzo smutne, szczegolnie ze zupelnie nie pojmujesz dlaczego. co gorsza, leczysz kompleksy dlatego ze TAM jestes traktowana jako obywatel drugiej kategorii. wiem bo widzialam, nie tylko w Niemczech, niestety. NIE JESTEM EMIGRANTKA JESTEM SPAETAUSSIEDLER!

Gość wantuback
jakby co załóż topik - Niemcy mnie gnębią- zaraz przylecimy ,zeby cie wesprzeć MNIE NIEMCY NIE GNEBIA PRZECIWNIE MAM NIEMIECKIE IMIE I NAZWISKO ORAZ POCHODZENIE WIEC WIESZ..................gowno wiesz .

Gość Jaaaaaa27777777
To napisz, gdzie zrobiłam błąd. Ok zamiast jednego du miało być zu. Ty pewnie nawet takiego wyrażenia nie znasz, bo Twój niemiecki jest raczej takim z blokowiska i z poprawnością nie ma nic wspólnego.

Gość ottalotta
:) złote. juz nie trace wieczoru na ciebie, poczatkowo poprawilas mi nastrój, teraz jest mi smutno. troche mi ciebie szkoda nawet. dobranoc mile Panie, dziekuje za dyskusje

Gość prawie perfekcyjna
mozesz być i Szachem Iranu ale kompleksy i zahamowania wychodzą z ciebie w każdym zdaniu , ordynarne dowartościowywanie sie poprzez negację swojej narodowości i ludzi .... ech , no nędza umysłowa nie zna granic .

Gość prawie perfekcyjna
gnębią ,gnębią a ty pusta panienko myślisz ,ze udając Niemkę z dziada pradziada zyskujesz szacunek . A każdy rozsądny człowiek wie ,ze ten kto nie szanuje swoich przodków - sam nie wart szacunku.

Gość wantuback
Jaaaaaa27777777 To napisz, gdzie zrobiłam błąd. Ok zamiast jednego du miało być zu. Ty pewnie nawet takiego wyrażenia nie znasz, bo Twój niemiecki jest raczej takim z blokowiska i z poprawnością nie ma nic wspólnego. oczywiscie,. zgadzam sie z Toba wiec Cie poprawiac nie bede. moj niemeicki jest z blokowiska poniewaz moj Ojciec jest Niemcem ktory mnie sprowadzil do Niemiec w wieku 10 lat. dobra, dziekuje za konwersacje. nie chce mi sie juz gadac z Wami.

Gość ej..kobity, kobity...
Siadło sobie 16letnie (złe na cały świat) emo z Koziej Wólki na necie i wymyśliło prowokację z tyłka wziętą, żeby ludziom nawymyślać od tępaków. Co prawda nie potrafi "obsłużyć" się poprawnie nawet językiem polskim, ale nawymyślać innym może. A Wy to wszystko co ono pisze (a niewiele pisze prócz rzucania inwektywami) traktujecie serio i kłocicie się z nią o RACJĘ, dawanie tyłka, obywatelstwo itd :D. Po co karmicie trolla? Przecież ono tą prowokacją żyje, żegna się z Wami już co najmniej 3 stony wstecz i zawsze wraca (jak bumerang). Dajcie spokój, z idiotą się nie dyskutuje - sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem :D. Dobrej nocy.

Gość wantuback
powiem tylko tyle. 20 lat nie bylam w Polsce i teraz dopiero wiem dlaczego nie lubia Polakow na tym swiecie.... ide, pa 🖐️

Gość a my wiemy
czemu nie lubimy przyszywanych niemców. Prawdziwi - co innego. Kolorowych snów.

Gość prawie perfekcyjna
ja też iwem - przez takich jak ty ,a szczególnie przez kobiety takie j ka ty - rozbijaczki cudzych związków , przekonane o własnej cudowności i mąrości . Szkoda ,zę o wa cudowność i mądrość nie pozwoliła ci znaleźć mężczyzny . ale po lekturze twoich postów juz wiem dlaczego . teraz naprawdę sayonara .

Gość wantuback
mysle o moim turku

Gość wantuback
a my wiemy czemu nie lubimy przyszywanych niemców. Prawdziwi - co innego. Kolorowych snów. ciekawe ja nie jestem przyszywanym Niemcem. Moj tata jest Niemcem. kiedy mialam 10 lat umarla moja mama w PL i mialam isc do DD. wiec nie wiem w jaki sensie jestem przyszywanym Niemcem?

Gość Asddfggghjjjjggf1233
Dawno nie czytałam komentarzy tak beznadziennej panny.. ales ty glupia autorko, jaka niewychowana i prostacka... smutne ech.. niemka, tiaaa

Gość wantuback
Asddfggghjjjjggf1233 Dawno nie czytałam komentarzy tak beznadziennej panny.. ales ty glupia autorko, jaka niewychowana i prostacka... smutne ech.. niemka, tiaaa ty zazdroscisz czy co? to twoj jedyny argument ? Boze co za ludzie. dobra ide spac. Polacy to swinie i nic wiecej :-O

Gość Dawno nie czytałam tematu
na którym absolutnie 100% wypowiadających sie pogoniło autorkę jak burą sukę :) Naprawdę, tępa strzało, nie daje ci to nic do myślenia? :) A, tak - zazdrościmy, buahaha :D

Gość Dawno nie czytałam tematu
I też pamiętam z dzieciństwa, jak sie zdanie kończyło: "a co? zazdrościsz?" :) Tyle że wtedy jakieś 10-11 lat mieliśmy :) A tu stara, zakompeksiała dupa z wścieklizną macicy i jak dziecko się zachowuje :) Miałaś już kilka razy zabierać kredki i spadać :)

Gość ooo_o
Good morning :] Temat up. w, śniliśmy ci się? Zobacz, tak daleko spieprzyłaś od poniżania i wyśmiewania (wyjechałas z kraju), a tu nawet na internetowym forum nie potrafisz się skomunikować, w ŻADNYM języku. Zerowa inteligencja emocjonalna, poczucie niskiej wartości, kompleks Elektry, Edypa i kto wie, czy nie małego ptaszka :) Tirli, tirli...

Prxeczytalam wszystko i nigdy sie tak nie usmialam :D Od kilku stron stron autorka próbuje wmówić innym, ze są gorsi, bo nie znają niemieckiego. Kochanie. Ja mieszkam w Szwajcarii prawie dwa kara i niemiecki a także szwajcarski niemiecki (tu akurat dialekt z Zurychu) mam w małym palcu. Nie Ty jedna posługujesz sie językiem obcym. A jakie to te trzy pozostałe?? Ja mówię po angielsku, niemiecku, francusku i w dialekcie zuryskim. Czekam na Twoja listę języków. A co do Twohej sytuacji, naprawdę jesteś taka głupia?? Facet jakby chciał to by dawno tamta zostawił. Ale widocznie nie chce. A Cuebie urabia sobie tylko i wyłącznie do łóżka. Nawet jeśli!! Bo jak sama mówisz, jesteście tylko przyjaciółmi. Ja miałam 16 lat jak myślałam, ze wszyscy mi wszystkiego zazdroszczą ;-)

Gość wielke PHI!
Faceci to takie dziwne stworzonka, że jesli czegoś chcą to robią. Mimo, że "stara" partnerka" płacze, grozi samobójstwem albo odwrotnie - funduje najlepszy choćby seks, robi najlepsze jedzonko - odejdą. Jak tego chcą. Z mojego otoczenia znam takie przypadki. Byli w związkach, zakochali się w kimś innym - odeszli od razu. Choć był lament pod niebiosy. I wyzwanie tych, którzy widzą rzeczywistość z dystansu nie jest najlepszym sposobem udowodnienia swojej wyższości

a on i tak o mnie mysli caly czas ale jest z nia:P ale jestes zalosna;), neizla masz sam,oocene, ze sie zadawalasz ochlapami;)

Setunia przecież to nawet ochlapy nie są ;-) Tam nic nie ma :D autorka sobie ubzdurala coś i sie tego trzyma :D