Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość wantuback
a moje IP mozesz sobie sprawdzac do smierci pizdo glupia ty :D VIEL SPASS!

Gość ale jaja...
zapraszamy na fora niemieckie- tam na pewno chętnie cie wysłuchaja:-)

Gość ottalotta
ja nie zakladam o moim facecie watkow na forum i nie robie z niego obiektu dyskusji, pewnie dlatego nikt mnie o to nie pyta:) a ja jestem ciekawa, po prostu czym przekonal do siebie taka wspaniala, atrakcyjną, nieomylna , lepsza od innych i pewna siebie kobiete:)

Gość wantuback
Ich verabschiede mich ihr dummen Puten. Ein Segen Gottes ist das fuer mich nicht mehr in Polen leben zu muessen Solche schlechten und asozialen Menschen gibt es wohl nur in Polen. Asoziales, neidisches Nuttenpack. Ich wette die verstehen nicht mal was ich hier schreibe. no i co? translator nie umie przetlumaczyc ?????? och :-(

Gość chybazazdrosnaotak
a wiecie co ? pomijajac poziom wpisow autorki, prawie kazde zdanie konczy sie tekstem " zazdroscisz??". Hmmm no i w sumie nie wiem zbytnio czego zazdroscic ? Autorka postu by mogla nam wytlumaczyc czego mamy zazdroscic? Bo troche przeczytalam topik i jakos nie widze zadnego powodu dla ktorego bym miala Pani zazdroscic. Przypomina mi sie za to moja kuzynka, ktora bedac w wieku takim 10-14 lat majac wielkie kompleksy na moim punkcie jak sie zawsze jej cos spytalam to mowila " a co zazdroscisz"? I o co bym sie nie spytala czy ma katar/sraczke/nowego chlopaka/ 5 z religii zawsze na koncu odpowiedzi bylo " zazdroscisz". Wiec to chyba taka gowniarska proba leczenia kompleksow. Tylko ze kuzynka miala wteyd wiek max gimnazjalny a nie jak autorka opisu dama z klasa i studiami wyzszymi za graniac :-)))

Gość wantuback
dobra zegnam cipy glupie wy. zal mi was. :-O dopiero widze jakie mam szczescie w zyciu, ze nie musze zyc w PL z takimi sukami. Auf Wiedersehen 🖐️

Gość ale jaja...
w psychologii to się nazywa przeniesienie. Autorka nawet nie zdaje sobie sprawy, ile o sobie juz napisała mysląc, że pisze o innych.

Gość prawie perfekcyjna
dama z klasą i studiami - ale bez tytułu :) o nieszczęscie :D

Gość chybazazdrosnaotak
no furne suki my bo zajetym psom nie dajemy :-)

Gość ottalotta
dama z klasa, po studiach, piekna i nieomylna. tak atrakcyjna zewnetrznie i wewnetrznie ze zamiast znalezc sobie faceta, beznadziejnie czeka na czlowieka, ktory jest dupa wolowa z odzysku:) alez jestem zazdrosna!

Gość wantuback
dziwne ze zadna z was ani jednego poprawnego zdania po niemiecku do mnie nie napisala???????????? dziwne co???????????? jutro pojde Ojcu mojemu nogi calowac ze mnie z Polski wywiozl. jestescie takie glupie i obrzydliwe ze sie w glowie nie miesci.

Gość ale jaja...
ona twierdzi, że z nim nie spała. I pewnie tak jest- dzieki temu czuje się lepsza od jego partnerki.To że nie spała akurat ok ale cała reszta motywowania siebie- tragedia.

Gość prawie perfekcyjna
całe szczęście ,ze w realu nie znam nikogo takiego , o tak niskim mniemaniu o sobie , o takich potrzebach konfabulacji . tak po prawdzie - biedna jest . Bo ta bieda duchowa i umyślowa wychodzi z każdego zdania , ta pycha i brak oszacowania właściwie sytuacji przyczyni ise do klęski - dobrze jeśli tylko uczuciowej i i tylko jej . Gorzej jeśli wejdzie w związek tego gościa i jego kobiety , może nawet żony .

Gość ottalotta
nie zapomnij pochwalic sie ojcu, ze: 1. rozbijasz zwiazek 2. szydzisz z Polek 3. zamiast slow wylewasz ekstrementy

Gość chybazazdrosnaotak
Te gwiazda co sie tak na ten niemeicki napalilas ? Powiedz mi prosze kobieto czego my tak CI mamy zazdroscic.? Rzucasz miesem na pawo i lewo jaka Ty zajebista jestes, no ale chwalisz sie czy sie zalisz ? Czemu tak probujesz sie dowartosciowac ?

Gość ale jaja...
ale osoby tutaj nie twierdziły, ze znaja niemiecki:-) Nie mieszkają w niemczech, pewnie znają angielski jak większość- to ty autorko szczycisz się znajomością tego języka( i dobrze że znasz) ale przez to, że się tak tym niemieckim zaslaniasz wygląda na to ze masz potworne kompleksy. I przyznaj, że nie idzie Ci prowadzenie dyskusji na w miarę średnim poziomie- reagujesz agresją i na dodatek uzywasz niewybrednych słów w kółko tych samych tak jakbys miała ubogie słowinictwo. Obrażajac zas partnerke swojego znajomego wystawiasz dodatkowe świadectwo sobie. Jedynym twoim atutem wobec niej jest młodośc a ona przeminie. I co dalej?

Gość prawie perfekcyjna
a j ak ty jesteś autorko ? wulgarna i rozpustna ,bo mimo , że rzekomo z chłopem nie spałaś ot pożądasz kogoś kto jest w związku . Jesteś niemoralna i niewychowana , brak ci podstawowej kultury w argumentacji o merytoryce tychże argumentów nie wspomnę . Masz się za lepsza od tej kobiety - na j akaiej podstawie ?

Gość wantuback
zegnam Was. Boze co za ludzie. :-O powtarzam nikt z Was nie potrafil mi poprawnie odpisac po niemiecku nawet jednym zdaniem :-O Boze co za szok :-O ide stad 🖐️ co za ludzie :-O dobrze ze wyjechalam :-O

Gość prawie perfekcyjna
bardzo dobrze ,ze wyjechałaś - dobrze dla nas :)

Gość ale jaja...
na podstawie komplementów tego faceta. To oczywiste. A facet zawsze mówi to , co chce usłyszeć kobieta gdy chce osiagnąc cel. A może nawet autorka nadinterpretuje jego słowa. Przeprowadzi się w jego okolice to czar prysnie- facet pewnie sie przerazi . A może i nie- moze i będą razem. I wtedy dopiero przekona się on, z jakim problemem ma do czynienia jak autorka pokaże mu prawdziwe oblicze.

Gość chybazazdrosnaotak
Jesli chodzi o mnie to myslalam,ze autorka topiku chcialas sobie pobudowac ego tymi farmazonami a wyszlo tak ,ze ja sie podbudowalam,ze taka kretynka nie ejstem. Niby dwie osoby po studiach a taka roznica ... :-)))))

Gość wantuback
dobrze dla mnie a ja Was w dupie mam :-) ulzylo teraz tepe krowy????????? wystarczy mi ze zadna z was nie potrafila mi jednym zdaniem po niemiecku odpisac :-O Boze jakie to zalosne :-O brak slow :-O

Gość ale jaja...
dobrze że wyjechałaś ale want to back. co?

Gość prawie perfekcyjna
ona ma takie studia jak ja 180 wzrostu :)

Gość prawie perfekcyjna
żadnego nie znam i żyję :)

Gość chybazazdrosnaotak
a Ty bys mi japonskim potrafila odpisac? boze skad sie takie tepe dzidy biora.

Gość ottalotta
ona ma studia i turka ktory na nia czeka. do tego zna jezyk kraju w ktorym mieszka! cud nie kobieta! alez jestem zazdrosna!

Gość prawie perfekcyjna
no tylko tyle ,ze j a żadnych chłopów nikomu odbijać n ie zamierzam to po co mi 3 a nawet jeden język ?:D