Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie pierwszej wizyty

pierwsza wizyta u psychiatry

Polecane posty

Gość PRZESTAŃ się durniu
podszywać, naśmiewanie się z chorych osób świadczy o twoim debiliżmie i zacofaniu .

Gość są leki po których natychmiast
poczujesz się odprężony/a i spokojny, więc nie smutaj na zapas

zreszta co mi po jednym weekendzie skoro ludzie mowia ze najgorsze sa 2 pierwsze TYGODNIE albo i nawet miesiac... zreszta jak nawet zobacze ze zle sie po tym czuje, to co? przestane brac, to po cholere to w ogole kupowac i dupe sobie zawracac :(

chce sie leczyc! dlatego chce isc do psychiatry! ale po prostu nie potrafie sobie wyobrazic ze bede sie leczyla a jednoczesnie bede musiala chodzic do pracy ktora poglebia u mnie stany depresyjne i mysli samobojcze bo jestem juz wypalona, po co takie leczenie? :O

Gość rervfedvfrvdfveffevr
weź się do roboty to nie będziesz miała czasu wypisywać głupot

kurwa pierdole w takim razie, ide po prostu skocze z mostu, czuje sie jak w jakiejs pierdolonej pulapce, sytuacji bez wyjscia, kurwa 😡 nie mam szans w tym momencie na zmiane roboty a kurwa w tej po prostu umieram i kurwa nawet nie ma wyjscia z sytuacji :O zalosc. ide skoczyc, narazie 🖐️

Gość nbvcxlll
przestańcie straszyć kurfa tego człowieka, a nigdy nie miałam żadnych skutków ubocznych Brałam Pramolan i Afobam prze 8 lat z przerwami, nawet piłam alkohol Nie kazdy ma skutki uboczne

Gość jak będzie przystojny
ale Afobam to bardziej na wyciszczenie, niż na depresje

Gość whedif
leki, leki, leki, a nerwicę się leczy psychoterapią przede wszystkim. narkomany jedne (albo wy albo ci wasi lekarze) :-P

Gość nbvcxlll
po co rozmawiasz z tymi kretynami na kafe, to gorsi kretyni od Ciebie ? jeszcze tego nie zauważyłaś ? Tu się nie rozmawia na takie powazne tematy

Gość nbvcxlll
Afobam, uzywa się dorażnie w atakach paniki i leków, nie ucz mnie

Gość ale ŚWINIE z was
zdołowaliście chorą kobietę nie wstyd wam tłumoki, zera ?

no właśnie musze ciebie nauczyć, bo żaden porządny lekarz nie przepisze na depresje Afobamu :D:D

i nie porównuj kochana skutków ubocznych po zażyciu Afobamu a skutków ubocznych np. po zazyciu Seroxatu :)

Gość pocałuj mnie w dupę ......
i zawołaj kuku !

cały czas słyszę szepty

a w zasadzie różnie osoby reagują na leki, niektórzy nawet po witaminie C dostają wysypki :D

witamine C stosowałam aby zapobiegać cionży

Moja siorka całe życie siedziała w psychiatrykach, a teraz studiuje psychologię. Była dzieckiem, więc nie ma żółtych papierów i może studiować. Najlepszy na całym świecie mówią, że jest 1. Prozac 2. i Zoloft. To najnowsze leki i najmniej skutków ubocznych mają. Powodują wydzielanie serotoniny - ormonu szczęścia. Jesteś jak na haju. Najlepiej poprosić o te 2 naraz. Siedziała 5 lat w psychiatrykach i się na tych lekach wyleczyła, teraz ma rodzinę, studiuje i jest szczęśliwa.

Gość feefef
prozacu ponoc nie ma , wycofany. Ja dostałam cital na nerwice i depresje to co przezylam w 4 dniu (bo dopeiro wtedy odczulam skutek uboczny) dostalam jak nigdy w zyciu ogromnego ataku paniki, wzywalam pogotowie, poza tym cisnienie szlo mi w górę.....rzucilam tym w pizdu i tak sie mecze juz kolejne 3 lata i nie wiem co z soba [poczac bo boje sie znowu zaczac łykać świństwa

Gość karllaaaa
ja mam pierwszą wizyte u psychiatry za tydzień. Teraz jestem na zwolnieniu ktore otrzymalam od internisty, ale stwierdzil ze powinnam sie wybrac wlasnie do psychiatry. Jest to spowodowane pracą...a dokladnie problemem z szefem.Teraz internista przepisał mi na noc Imovane, w ciagu dnia biore Xanax.. Jest to dla mnie zupelnie nowa sytuacja i bardzo sie boje co bedzie dalej..

Gość saddiqu 33
obecnie leki nie otepiaja, sa naprawde dobrej generacji siostra pracuje w tej branzy z lekarzami wiec wie