Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smekta400

40 plus...i sami lub samotni a w związku , są?

Polecane posty

Zobaczcie Foxy Lady, mała bajerka i już truchleje. Dodam tylko że dobrze trafiłeś Zboczony maz, to nie userka z tych porpierdułek I przydało by się Jej oderwać od Ziemi. ;) 🖐️

Hej Hej .... Ale cisza nastala , az trach . Gdzie sie podziewaja??? Ja to nie moglam za bardzo sie poudzielac bo sie mojemu 'niemezu' klepki poprzestawialy i mnie gnal od kompa. Musialam sie nim zajmowac , no jak dziecko olera mac . Stary kon -37 zim a marudny ze hej . Podejrzewam ze podczytal topik jak z mezem zboczonym dyskutowalam hehe. Co tam u Was samotni?

Witam. Kacperek ze wschodu, kąkretnie okolice mińska maz 40 zim w związku szuka smerfetki do rozmow i rozgrzania swoich naich ciał.

Czesc maz :) U mnie to nie burza nawet tylko takie milaski , piski , zachciewajki ,spacerki , wspolne gotowanie , no czasu nie bylo :D A jak tylko ja do kompa to mina spaniela i elaboraty o nieszczesliwym mezczyznie. No pajac no. Ale za to go lubie nawet :)

Oj tam , oj tam . :):) Ja juz sie tak strasznie zapuszkowac nie dam . Nie po to sie uwalnialam zeby sobie zepsuc . Chlopy to dziwne stwory. Jak tylko wyczuje ze Ci zalezy to zaraz wlasnie zaczyna swoje rytualy i baba dalej sama , a tak to nic nie wiadomo i musi sie starac . :)

Gość smekta400
witam w nowym tygodniu

Gość smekta400
samotność czyli Twój mężczyzna zabiega o Ciebie , a Ty czujesz przesyt tym staraniem się ?

Gość smekta400
cześć zboczony

Gość smekta400
a jak u Ciebie , starasz się o względy żony?

Gość smekta400
przykro mi ...

Gość smekta400
czy jakieś Twoje upodobania seks. wpłynęły na to , że się nie powiodło ..?