Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kureshi

Jeśli zacznę w ten sposób schudnę coś?

Polecane posty

Gość Kureshi

Mam do swojej idealnej wagi (48 KG) około 10 kG. Chcę przez kilka dni nie jeść (kompletnie... będę tylko pić min 3 L ) i od poniedziałku zacząć dietę HSGD na 90 dni. Czy dzięki temu coś schudnę... Przez wakacje trochę mi się przytyło... próbowałam w czasie roku szkolnego coś takiego. tyle że przed szkołą jadłam małe śniadanie (ale jadłam) i przez resztę dnia już nic nie spożywałam. Nie jestem pewna co do właśnie HSGD.... mam słaby metabolizm i mojemu organizmowi potrzeba czasem ostrego kopa .. nie chcę stosować innych diet.

Gość Kureshi
oczywiście przez tak małą ilość jedzenia chudłam co tydzień ponad 1 KG ..

Gość Kureshi
Ahh na prawdę dziękuje za Bardzo mądrą odpowiedź.. Dzieciaczku zanim napiszesz jakiś post .. zastanów się co masz zamiar napisać... i naucz się czytać ze zrozumieniem.

"Chcę przez kilka dni nie jeść (kompletnie... będę tylko pić min 3 L )" miałam na myśli, że to nie jest mądre, zdrowe i to właśnie spowalnia Ci metabolizm...a dzieciaczkiem nie jestem (patrz stopka)

Gość mmlo,
to sobie stosuj, wypad stad

"Chcę przez kilka dni nie jeść (kompletnie... będę tylko pić min 3 L ) i od poniedziałku zacząć dietę HSGD na 90 dni" Głodówka dłuższa niż 1dzień źle wpływa na organizm. Czy wiesz, jak się przygotować na kilkudniowy post? Jeśli wytrwasz to oczywiście, że schudniesz. Ale to bardzo ciężka dieta. Jeśli się uczysz, może się to odbić negatywnie na Twoich szkolnych wynikach. Poza tym jeśli masz słaby metabolizm, to prawdopodobnie sprowadzisz go zupełnie do parteru. Radziłabym Ci poszukać diety, która ma dokładne zalecenia w zakresie składników, kompozycji posiłków. Same limity kalorii nie wystarczą. Co będziesz jadła jeśli Twoim dziennym limitem będzie te 800kcal?