Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjjjjjjjjjeejj

Jestem w szoku, moja sąsiadka ma 51 lat i urodziła !!!

Polecane posty

Gość ojjjjjjjjjjjjeejj

dzisiaj pierwszy raz z dzieckiem chodziła na spacerze ja myslalam ze to dziecko jej córki a to JEJ :D zastanawialam sie z matką gdzie jej tyle czasu nie byla a okazalo sie ze mieszkala na wsi i teraz wrocila, sensacja na cale osiedle :D

Gość czibiusa
ryzyko owulacji istnieje do 55 roku zyciu -jakis ginekolog powiedzial w gazecie ze najstarsz aapcjentka na sali porodowej ktpra spotkal miala 54 lata-metody naturalne propagowane przez ciemniakow o kant mozna rozbic a czy ta sasiadka juz ma dzieci jest religijna wielorodką?

Gość ojjjjjjjjjjjjeejj
ma doroslą corke, rozwódka a ojcem podobno jest jakis mlodszy facet, jej podwładny z firmy ktorą prowadzi, takie są ploty :)

Gość czibiusa
no to zajecie ma na kolejne 20 lat-zuch kobieta

wow, szok totalny! małomiasteczkowe, ciasne umysly maja wreszcie o czym plotkować! co za ciemnota! wiadac, jak barzo Wasze zycie jest bezbarwne i nudne jesli taka informacja stala sie sensacją.... nie macie prawa jej oceniac, nie wiecie co kobietą kierowało, kiedy zdecydowala sie na dziecko, a pewnie bedzie lepsza matka niz niejedna nastoletnia siksa.

Gość 25441d1d111
jw :)

Gość bo mało zarabiają i
może wyjechała,bo nie chciała się pokazywać? moze sama tego dziecka nie urodziła tylko przysposobiła? albo stworzyła jakiemuś noworodkowi rodzinę zastępczą i zgarnia za to kasę? jaka ty jestes naiwna i durna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!