Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mahatma vitkac

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość mahatma vitkac

Jestem w dość dziwnej sytuacji; mam znajomego z którym świetnie się dogaduje. Zdarzyło się tak że przez pewien czas spędzaliśmy ze sobą praktycznie każdy dzień z powodu wspólnego bezrobocia. Po kilku miesiącach zaczął pojawiać się problem. Od jakiegoś czasu jest go trochę "za dużo" w okół mnie, niby nie wykazuje żadnego zainteresowania mną ale on zachowuje się inaczej. Nie jestem do końca w stanie opisać jego zachowania ale jest one dla mnie przynajmniej abstrakcyjne. Np. unika mnie przez dłuższy czas po czym gdy się spotkamy nie pozwala odejść mi samej na metr; pojechaliśmy razem sami na festiwal na którym do niczego nie doszło, dosłownie bo większość czasu się do siebie nie odzywaliśmy ale nie z powodu kłótni czy innych fochów tylko tak zwyczajnie " milczeliśmy do siebie" całe dnie; gdy gdzieś razem jesteśmy nie pozwala[dosłownie to chodzi przyklejony do pleców] mi nigdzie odejść nie mówiąc o rozmowie z przypadkowymi facetami ale sam [jakby to powiedzieć?] ostentacyjnie[?] ogląda się za innymi laskami. Jest ktoś z Was w stanie rozszyfrować o co może tu chodzić? Ogólnie cała obecna sytuacja zaczyna mnie zwyczajnie wku*****ć bo nie cierpię pogmatwanych akcji zwłaszcza jeśli on próbuje mnie delikatnie "pod siebie" zmieniać. A muszę wspomnieć o tym że zdaje sobie sprawę ze jesteśmy cholernie do siebie podobni pod względem charakterów, zainteresowań itp itd, w sumie jesteśmy prawie klonami jeśli chodzi o osobowość, jednak on ma w sobie to coś co sprawia że absolutnie nie chce się z nim wiązać i po mimo pociągu fizycznego chce być tylko przyjaciółmi. Pomożecie wydostać się z takiego syfu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować