Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figurka w bikini

Oceńcie figurę - BIKINI

Polecane posty

Gość Siedem łez
Zdało by się zrzucic parę kilo...

jeśli to Ty,to wieszakiem nie jesteś.Masz masywne uda i brzuszek,który mogłabyś zrzucić.

Gość figurka w bikini
Siedem łez - A jak proporcje, ok?

Gość minus 10 kg
i jbedzie super

Gość male cycki, duzy brzuch
i masywne uda..nie podoba mi sie wogole ta figura, proporce zaburzone

Jak na mój gust zdecydowanie za małe piersi przy tej figurze. Mając takie małe powinnaś mieć całkowicie płaski brzuch by wyglądało to po ludzku bo na razie to mi z lekka zalatuje chlewikiem :classic_cool:

Gość Redaktur Naczelny
Jak do takich bioder masz za małe cycki :classic_cool:

Gość figurka w bikini
Czyli pozbyć sie tylko brzuszka i będzie ok???

Gość Luis de Hermoso
Jakieś 15 kilogramów mniej i będzie ok.

szczerze, nie, nie bedzie ok...ja ważylam 72 kg i byłam dużo szczuplejsza niż osoba na fotce, weź sie za siebie, nic tak nie smakuje jak patrzenie z przyjemnościa na siebie....dasz radę !!! świczenia+ rezygnacja ze słodyczy i sukces murowany

Gość jakieś ukradzione
zdjęcie. typowe na kafe. no i w złym dziale bo to nie jest dział "poka cycki" a życie uczuciowe

ten topik to żart jak rozumiem? i zdjęcie jest z netu? laska z foty powinna zrzucić jakieś 30 kg tak na oko.

Gość o matko !
co za masara

jeśli to prawdziwe zdjęcie autorki, to jest ona w niebezpieczeństwie. GreenPeace może ją dorwać i z powrotem wepchnąć do morza, jak to zazwyczaj czyni z wielorybami 🖐️

Gość figurka w bikini
Dziękuje za te pierwsze komentarze, ale widzę, że teraz będę jedynie obrażana, a szczerze mówiąc wiele kobiet ma taką figurkę i jakoś żyją normalnie

jasne, że możesz żyć normalnie...pytanie, czy chcesz tak wygladać i czy odpowiada Ci ten wyglad...jesli tak, nie ma sprawy widac jakies 20 kg nadwafi i to jest fakt, nie ma sie co obrażać

i żabka jak zwykle pierwsza do wylewania frustracji przyleciała 😴 (jedynei gośka cizia bywa bardziej sfrustrowana)

Gość figurka w bikini
Wiem, ze jest w necie, bo sama je tam umieściłam fiku widocznie ta cała żaba musi być bardzo nieszczęsliwa.

o co ci chodzi fiku? autorka chciała oceny? chciała. więc się odkochaj od nas, oceniających 🖐️ a poza tym to i tak się wydało, że to prowokacja. mogłeś łosiu chociaż nazwę foty zmienić :D

"Wiem, ze jest w necie, bo sama je tam umieściłam " brnij dalej, no :D będzie śmiesznie. umieściłaś tę fotę z opisem "Fuj,jak można takie coś promować.Najgorsze jest wmawianie,że to jest seksowne ciało..Nie! " :D rrriiight

żabciu pierwszy wpis był ok, konkretnie zrzuc 30 kilo, ale drugi: "GreenPeace może ją dorwać i z powrotem wepchnąć do morza, jak to zazwyczaj czyni z wielorybami " żenująca zakompleksiona gówniara któa tylko czeka by pokazać innym że są gorsi, a to że ktoś jest nieidealny nei oznacza że gorszy :)

Gość tak jasne sama umiescilas
i zupelnym przypadkiem to zdjecie pojawia sie jako pierwsze po wpisaniu "FAT GIRL BIKINI"

Gość puuuuuuuuuuuusia
jak schudniesz to będzie ok:)

Gość arkadiusz onyszko.
kurwa ale wieprz, masakra:/

"żenująca zakompleksiona gówniara któa tylko czeka by pokazać innym że są gorsi, a to że ktoś jest nieidealny nei oznacza że gorszy" jestem coraz bardziej pewna tego, że jesteś po prostu gruba. siedzisz non stop w necie, zamiast sie ruszać na dworze, do roboty nie idziesz i pasiesz się. a potem zdziwiona, że nikt jej nie chce. kompleksów nie mam, bo nie mam do nich powodów.

nie masz? to czemu wyzywasz wszystkich dookoła :) biedna dziewuszka, która musi podbudować swoją niską samoocenę 🖐️

Gość Siedem łez
Teoretycznie masz za mały biust przy tej figurze, ale z drugiej strony...Wiele kobiet o takiej sylwetce ma po prostu doje a twoje piersi wydają się kształtne i jędrne a to niewątpliwy plus. Popracuj trochę nad sobą to będzie ok. Może spróbuj 8min ABS? Mi pomogło to zrzucic brzuch po ciąży.Efekty przerosły oczekiwania :-) Do tego nie stosowałam żadnej specjalnej diety.Po prostu wyrzuciłam z diety słodycze i fast foody.