Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaśkaa

Mój facet zakochał się w innej na moich oczach :/

Polecane posty

Gość kkaśkaa

W sobotę byliśmy na weselu, ot wesele jak wesele najpierw byliśmy w kościele i rzuciła mi się w oczy śliczna dziewczyna nie jakaś tam ładna ale śliczna no i już poczułam zazdrość bo doskonale wiedziałam że jest w 100% w typie mojego faceta.Blondyneczka, filigranowa, słodka uroda , no śliczna jednym słowem. Potem zaczęło się wesele, los chciał że siedziała na przeciwko nas przy stoliku, jak mój facet ją zobaczył to koniec, odleciał i już nie mógł oderwać od niej wzroku, w sumie żaden facet na sali nie mógł. I o ile ona olewała innych facetów to mojego adorowała i nawet dwa razy poprosiła do tańca. Bez przerwy na siebie patrzyli ale nie tak jak się patrzy na zwykłych ludzi, on się na nią gapił jakby się zakochał. Od tamtej soboty on się zrobił jakiś cichy, mało rozmawiamy. Myślę że się wymienili komórkami i nawet mu się nie dziwię bo gdybym była facetem to też bym się w niej zakochała :o A tak serio to jestem załamana że gadanie o zakochaniu w zderzeniu z rzeczywistością szlag trafia bo wejdzie taka ślicznotka i facet traci głowę :(

Gość 45778898
No cóż, Kochana, tak czasem bywa.... A ta panna jest wolna czy ma faceta?

Nie może być tak w związku, że pojawia się pierwsza lepsza i facet od razu głupieje na jej punkcie :o Nic go nie usprawiedliwia autorko. Porozmawiaj z nim na spokojnie, ale tak żeby nie wyszło że jesteś o nią zazdrosna. Zapytaj go, co go gnębi, czy się czymś przejmuje, czy ma jakiś problem, bo jesteś zaniepokojona gdyż wydaje ci się że Cię unika.

Gość kkaśkaa
No ale to nie była właśnie pierwsza lepsza, wiele razy zdarzało nam się widywac ładne dziewczyny i jakoś specjalnie na nie nie reagował ale na tym weselu wiedziałam że go wexmie jak ją zobaczy. Ona naprawdę była sliczna poza tym ma 20 lat a ja 28 :( zakochał się i widziałam to w jego oczach, teraz nie wiem czy zrobić mu awanture i poniżac sie pytając czy się w niej zakochał czy udawać że nic się nie stało i czekac na rozwój sytuacji :( ech moja samoocena spadla do zera :/ Ja nigdy nie zauroczyłam się w żadnym innym facecie ponieważ mój obecny jest moim ideałem pod każdym względem niestety :/

Gość kkaśkaa
Ta dziewczyna była sama na weselu i jak się pytałam czy z kimś przyszła to powiedziała że nie najlepiej na weselach bawi się sama no chyba że spotka jakąś bratnią dusze i zaraz wstała i poprosiła mojego faceta do tańca a ten tak się uśmiechnął że ósemki mu było widać :o

Gość mialam to samoi
Po pierwsze nie pokazuj zlosci! zrob tak jak radzi szuszu,pogadaj z nim na spokojnie. Przeciez i tak wiesz o co chodzi ale zobacz co ma do powiedzenia. Na przecietne raczej uwagi sie nie zwraca ale widocznie Cie nie kocha ,nie jestes dla niego idealem a jest z Toba z braku laku czy moze przyzwyczajenia.Zakochany facet NIE POTRAFI w ciagu sekundy zakochac sie w innej! Pogon go. Tamta sie pewnie zabawi i go zostawi.Miej swoj honor.Jak mozna, majac wlasna panne, latac za inna i to przy wszystkich???/ mam nadzieje ze bedziesz madra i pogonisz dziada!

Gość dndskcask
odejdź od niego, miej godność. tyle ci pozostaje. pakując w ciebie będzie myślał o tamtej. tak bym ci radziła.

Gość Kobieta po 30 a co....
kkaśkaa Zostaw go, po co ci on???

Gość prometeusz354
a właśnie że się można zakochać z dnia na dzień ja się tak zabujałem w swojej obecnej zonie :D przyszła do nas do pracy pierwszy raz ją zobaczyłem i bach nikt już nie był wazniejszy, tydzien pózniej zerwałam z dziewczyną która wtedy miałem i związałem się z dziewczyną z pracy która teraz jest moją sliczną żonkę. Wydawało mi się że tamtą kochałem nawet bardzo uczucie do mojej zony jest nie do porównania. Zakochał się chłopak co nie znaczy że ciebie nie kochał :)

Gość zzxxfesd
Autorko, współczuję Ci... ja jestem strasznie zakompleksiona i niepewna siebie, i takie coś by mnie chyba zabiło. :O

Gość kołowrotek
ja kocham swoją żonę tak że nie ma szans żeby inna mi w głowie zawrociła, i nie znam piekniejszej niż Ona

Gość mialam to samoi
Kochał może wczesniej ale nie kocha już, nie mozna 2 osob naraz kochac, tak potrafi powiedziec tylko facet:/ autorka pewnie slepa zakochana albo nie chce zostac sama i mu wybaczy nabierze sie na kilka zalosnych slowek i to z niej sie beda smiac nie z niego

Gość kkaśkaa
ale on mi tak często powtarzał że kocha mnie nad życie, że jestem dla niego najważniejsza no i po co to było... jak tak można mówić jak się tego nie czuje :(

Gość olakrakowianka
a dlaczego pozwoliłaś tańczyć jej ze swoim facetem ????? ja bym się nie zgodziła w zyciu głupio zrobiłaś !!

Wiesz co... nie poniżaj się, nie pytaj o takie rzeczy, bo tylko go bardziej od siebie odsuniesz. Nie ważne, że jest śliczna. Dziwie się tylko Tobie, że nic z tym nie zrobiłaś, ja bym od razu wstała i powiedziała jej "Bardzo mi przykro, On jest tu ze mną i nie zamierzam się nudzić ... " i sama bym z nim poszła w tany. Wyluzuj, porozmawiaj z nim spokojnie, zapytaj co go gryzie, jaki ma problem, zaplanuj wspólne wyjście, pokaż się z jak najlepszej strony, zachowuj się tak jakby to z ciebie spłynęło i już wyschło ;)

Gość kkaśkaa
olakrakowianka a co miałam zrobić wstac od stołu i przywalić jej w twarz ? No proszę cię :/ wtedy dopiero wyszłabym na jakąś desperatkę. Jesteśmy dorosłymi ludzmi i jesli ona go prosi a on chce to niech tańczy albo i nie, decyzja należała do niego, skoro się zgodził to widocznie chciał a ja nie jestem jego matką żeby go karcić w dodatku przy ludziach.

Gość Powiem Ci
Porozmawiaj z nim, a jak sie zakochal to go zostaw. Trzeba bylo mu zwrocic uwage na weselu, ze egoista.

Gość mialam to samoi
Tak, teraz pokaze ze po niej to splynelo a caly czas ja to bedzie trawilo od srodka,po co byc maja sie meczyc? ON JEJ NIE KOCHA a dziewczyny maja to do siebie ze po takich akcjach zostaja, bo to czy tamto :o i co z tego ze Ci to powiedzial? Mnie koles tez oszukiwal,mowil ze kocha a to puste slowa byly oni nie przywiazuja do tego wagi,sa specjalistami w udawaniu

Gość mialam to samoi
po co oni mają się meczyć?***

Gość Ja bym odciągnęła ją
na bok, w ustronne miejsce i od razu po ryju dała, tak na zapas ...

Gość kkaśkaa
też mi się wydaje że to żadna miłość skoro zauroczył się tak bardzo w innej, nie wiem może spotkała go prawdziwa miłość albo spotkał tą swoją druga połówkę i nie umie już zapomnieć :o nie wiem ... jestesmy ze sobą 8 miesięcy i chyba na tym się skończy, zapytam go o tą dziewczynę zobaczę co powie :o ale pewnie się wyprze i będzie dawał się nic sie nie stało.

Gość mialam to samoi
sam fakt ze sie tak zachowal na tym weselu swiadczy o tym ze do Ciebie nic nie czuje... :o Juz na poczatku spalil,to co bedzie za kilka lat? miej honor i odejdz od niego

Gość urocza i skromna hehe
Jak to przeczytałam to po prostu nie mogę w to uwierzyć! Pozwoliłaś na to, aby TWÓJ facet flirtował na Twoich oczach z jakąś dziunią? A ona to co z tego,że śliczna, skoro pusta. Zero klasy. Nie wie,że takich rzeczy się nie robi. Że zajęty facet jest nie do ruszenia? Tak, tak, tak kochasz go i pewnie nie chcesz stracić... Ale miej swój honor. Co to w ogóle ma być? Niech spieprza do tej kobiety nie jest Ciebie wart. Nie płaszcz się tylko i badz konsekwentna.

Gość Trzeba bylo
Zareagowac na weselu, pokazac wyzszosc to moze by takiego kontaktu nie zlapali. Moze jak nie bedzie okazji to spotkania w najblizszym czasie to o niej zapomni, ale to i tak.... Jak mozna nadskakiwac innej pannie na weselu jak sie ma i przyszlo z dziewczyna?

Gość urocza i skromna hehe
Nie pytaj o nią. On dobrze wie, co robi. Tak drugą połowke spotkał dziewczyno po paru godzinach i się zakochał. hehe chętnie by ją posunąl. HONOR I GODNOŚĆ. Jest Ci przykro? Czujesz zlość? Spraw, by on też się tak czuł chuj jeden.

Gość Trzeba bylo
To nie zalezy tylko od panny ;) widac, ze facet tez sklonny do flirtu jak sie nadarzy okazja.

Gość kkaśkaa
urocza i skromna hehe, powiedz mi co ja miałam zrobić ? Zabronić mu z nią tańczyć? Wziąć na bok i go wytargać za uszy żeby się opanował? Ja po prostu chciałam zobaczyć co zrobi jak zobaczy że nie reaguje, wiem że mogłam ale nie chciałam, wolałam zobaczyć na co go stać i jak daleko się posunie, czy się opamięta, nie zrobił tego więc przynajmniej dowiedziałam się że ma mnie gdzieś i nie liczy się z moimi uczuciami.

Gość kkaśkaa
No własnie najbardziej zastanawia mnie to że on nigdy nie był skłonny do flirtu. Byliśmy na nie jednej imprezie gdzie spotykaliśmy naprawdę ładne dziewczyny, nierzadko byłam szczęsliwa że kompletnie nie zwraca na nie uwagi i adoruje tylko mnie, mimo że one z nim flirtowały. Na tym weselu mnie bardzo zaskoczył, dlatego wiem że się zakochał a ta dziewczyna zrobiła na nim ogromne wrażenie.