Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaśkaa

Mój facet zakochał się w innej na moich oczach :/

Polecane posty

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez bym wyszla z wesela bez pozegnania jakby poszedl tanczyc z obcą laską. Ok, pierwszy taniec chcialas wybadac sytuacje, bylas zaskoczona, no ale jak drugi raz poszedl z nią tanczyc, bylo trzeba sie ubrac i wyjsc bez slowa. I nie odbierac telefonow przez conajmniej tydzien. Troche ponizylas sie przed nim przymykajac oko na ten wyskok. Odejdz od niego to zachowasz honor. 8 miesiecy to krotki staz zwiazku, lepiej teraz niz po 5 latach. A koles, no coz, pewnie sie zauroczyl jak nigdy w zyciu. Takie rzeczy sie zdarzaja. Zycie. Miej szacunek do samej siebie i odejdz bez awantur i pretensji. Przynajmniej zyskasz w jego oczach bo jak sie bedziesz plaszczyc to tylko sie pogrązysz

Gość do tych co pisza ze mogla
mu nie pozwolić tanczyc :o wy jesteście pojebane? najlepiej na smyczy trzymajcie swoich facetów :o Ja z moim narzeczonym też chodzę po weselach i tańczymy z innymi (ja facetami on dziewczynami, nieraz pieknymi) i jakoś nigdy z tego powodu nie robił fochów i nie zniszczył związku :o

Gość do dziewczyna davidowa
wscibska w zabawny sposób? faktycznie zabawny,dla mnie to chamstwo szperać w czyiś prywatnych rzeczach. nie jest twoją własnością i nigdy nie bedzie. zebys sie nie zdziwiła jak niebawem cie rzuci.

Gość lshnl
kkaśkaa - ja rozumiem, że jesteś rozżalona, zazdrosna, że się zamartwiasz itd... Sama byłam czasem w nieco podobnych sytuacjach, byłam z chłopakiem na imprezie, a obok były mega śliczne dziewczyny, na które on ewidentnie patrzył.. Ale tak z drugiej str tylko patrzył!! Spójrz na to obiektywnie, nie uważasz, że tak naprawdę to nic się nie stało, a Ty trochę przesadzasz? Zatańczył z nią tylko dwa razy, nie obracał jej przecież przez całe wesele, w dodatku jak piszesz taniec wyszedł z jej inicjatywy a nie z jego. Może i nawet mu się spodobała, ale myślę, że dużo sobie dopowiadasz.Czy Tobie czasem nie podobają się inni mężczyźni? Uważasz, że tylko on jest najpiękniejszy, a każdy inny to brzydal? W dodatku nie masz żadnych dowodów na to, że on z nią pisze, a już że się zakochał to w ogóle:o Wybacz, ale to trochę dziecinne myślenie. A już te teksty ludzi wyżej jak to masz go bez zastanowienia rzucić doprowadziły mnie do oplucia monitora ze śmiechu:P Dziewczyno przede wszystkim POGADAJ z nim! Na tym polega związek, ludzie powinni być SZCZERZY i o wszystkim ze sobą ROZMAWIAĆ! Jeśli się z nim rozstaniesz to dla mnie wina będzie w was obojgu, w tym, że nie potraficie ze sobą omówić takich kwestii. Niestety takie jest życie, że czasem nam ktoś się spodoba, ale dorosły człowiek siada i pyta, drąży, stara się, a nie ucieka jak dziecko. Przecież nie wiesz co on myśli, nie jesteś w jego głowie, wszystko co piszesz to są Twoje domysły. Może on wcale nie wymienił się z nią nr tel, poza tym kiedy miałby to zrobić, skoro nie zostawali sami, w dodatku nie olał Cię na weselu, tylko przytulał, całował.. A to, że jest zamyślony to może być jakikolwiek inny powód i nie wiesz tego, bo nie pytałaś. Zapytaj go, zobacz co powie, poobserwuj, nie wyciągaj pochopnych wniosków i staraj się patrzeć obiektywnie a nie tylko przez pryzmat zazdrości.

haha i własnie stąd sie biora tematy typu: zdradza mnie od dłuzszego czasu zobaczyłam to przypadkiem kiedy jeden raz spojzałam na smsy jak otrzymał. To nasza sprawa jaki związek mamy i jakie zasady do niego wprowadzamy. My z facetem nie mamy przed soba nic do ukrycia i jakos jestesmy ze sobą 4 lata.

Gość bro .
Powyższe usprawiedliwienia faceta wynikają z klasycznej naiwności, przecież nie powie "tak zawróciła mi w głowie", widziałaś sama ale wierzysz w to, w co chcesz wierzyć i tyle.

Gość do tych co pisza ze mogla
zgadzam się z lshnl

Gość lshnl
Te teksty jak to miała mu zabronić z nią tańczyć też mnie rozwaliły:D:D:D Ludzie, przecież to normalne, że na weselu tańczy się z innymi, a nie tylko z osobą, z którą się przyszło, przecież właśnie po to chodzi się na wesela! Jak ja szłam z facetem to też tańczyłam z każdym innym po kolei i mój z innymi kobietami, a potem ja z moim i znów z innymi i tak ciągle. To by było chore trzymać faceta na smyczy i zabronić mu tańczyć, zachowania jak w gimnazjum:o Jakby wyszła z wesela to by dopiero klasę pokazała, jak 15 letnia laska na balu gimnazjalnym:o Opanujcie się, pierdolicie głupoty jakbyście nigdy na weselu nie były:o

Gość kkaśkaa
Dziękuje za opinie, na pewno muszę z nim porozmawiac szczerze o tamtej sytuacji, trochę się boję usłyszeć co powie bo jest szczerym człowiekiem i jeśli przyprę go do muru to nie będzie owijał w bawełnę, no ale cóż inaczej się zadręczę myślami na ten temat. lshnl, jest coś takiego jak intuicja, która notabene nigdy mnie nie zawiodła, choćbym nie wiem jak tłumaczyła sobie że tylko mi się wydaje, że on wcale nie zakochał się w innej to i tak w to nei uwierzę bo czuję że walnęła go strzała amora i nie może sam się z tym pogodzić, wiem że mnie kochał i wiem że mu na mnie zależało a teraz ma zapewne spory kłopot i zastanawia się jak mi to wszystko wytłumaczyć i pewnie skończyć ten związek... w każdym razie na pewno z nim porozmawiam, jesli się uda to jeszcze dziś. Jak mi nie rozpieprzy serca doszczętnie to może napiszę w tym temacie jak to się skończyło.

lshnl pfff szczera rozmowa...facet nie zawsze Ci powie co go gryzie. Może autorka przesadza bo nie ma dokładnych dowodów ale też nie powinna przymykać na to oko. W koncu ona lepiej wie i czuje ze coś z jej facetem jest nie tak:O

lshnl pierdolisz,bo jesteś jedną z tych naiwnych babek:o nie mieszaj jej w głowie:o

tak, sluchajcie ja tez tancze zroznymi osobami na weselach, ale tu widac ze koles sie zauroczyl kobieca inteicja w takich przypadkach sie nie myli !!! ona widziala jak on patrzyl na ta laske, jak nie mogl oderwac od niej oczu. To chyba troche co innego niz tanczenie z roznymi kolesiami i powrot do swojego stolika. Widac ze poczuli do siebie chemie, a skoro autorka zauwazyla zmiane w jego zachowaniu po weselu to cos musi byc na rzeczy !! nie musial sie zakochac od razu ale NA PEWNO sie zauroczyl bardzo. Kobiety wyczuwają takie rzeczy i nie dam sobie wmowic ze jest inaczej.

kaska tylko miej oczy szeroko otwarte i chociaz przy tej rozmowie sie nie poniz. powodzenia:]

pisalam o tej intuicji w tym samym momencie co kkaska :P tez mnie intuicja nigdy nie zawiodla. Jak czujesz ze cos jest nie tak to cos jest an rzeczy

Gość gram dodatnia 098765
"do dziewczyna davidowa" to ty pierdolisz myśląc że jak będziesz trzymała faceta na smyczy to ci się nie zerwie jak nie będziesz widzieć żyj dalej z takim przeswiadczeniem a się zdziwisz ;D

Gość Po czyms takim bym
A o czym moze myslec jak nie o tej lasce? Wydarzylo sie cos w jego zyciu w tak krotkim czasie ;)

Gość ciepłabułeczka
tez mialam taka sytuacje...tylko że to ja wywinęłam taki numer swojemu już teraz ex. No i już od 4 lat jestem z tym chłopakiem którego poznałam na weselu. Tak czasem bywa. i nie żałuje. Tak musiało byc widocznie

Gość gram dodatnia 098765
Dziewczyna_Davidova to nie było do ciebi etylko do tej co ma nick "do dziewczyna davidowa"

Wy jesteście niepoważne dziewczyny :O Zaznaczyć swój teren?? :O odbić z bara?? :O nie pozwolić mu tańczyć z inna?? :O Wy niezłe odwalacie widzę :classic_cool: A co to facet rozumu nie ma? Widocznie chciał tańczyć z tamta, a swoją dziewczynę miał w dupie i autorka musi sie z tym pogodzić.

nie trzymam nikogo na smyczy wrecz odwrotnie ,bedzie chcial to niech spierdala jego wybor:)

Gość werek4
ja poznałem dziewczynę na sylwestrze a byłem ze swoją, starałem się nie pokazywać że totalnie mi zawróciła w głowie inna ale numerami się wymieniliśmy i do tej pory jesteśmy razem to już dwa lata, z tamtą chodziłem jeszcze kilka miesięcy bo nie wiedziałem jak jej to powiedzieć az sama się dowiedziała no i w sumie dobrze się stało.

Gość ciepłabułeczka
wybadaj sytuacje, pogadaj z nim a jesli to będzie to co podejrzewasz to nie walcz o niego tylko daj mu odejść.Mój walczył ale powoli pogodził się że wybrałam drugiego

gram dodatnia 098765 a to przepraszam. cizia_mizia Z jednej strony masz racje aczkolwiek czasem warto drugiej lasce przypomniec za owy facet nie przyszedł tu sam zanim zacznie go bajerowac:O

Gość ciepłabułeczka
czasem tak bywa i nic na to nie poradzisz. Serce nie sługa

Gość Po czyms takim bym
Po to sie zabiera jedna laske, zeby ja wymienic na inny model ;)

Gość ciepłabułeczka
sluchajcie ta laska nie jest winna skoro wpadl jej w oko gość i co z tego że z dziewczyną przyszedł, z dziewczyną zawsze można zerwac

Gość Yyyyyyyyhh
Jak sie kurwiszony zakochujecie to zrywajcie od razu a nie czekacie az druga osoba sie domysli.