Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toskaffka

Dlaczego tylko drobne i szczuple kobiety maja powodzenie u facetow?

Polecane posty

Dlaczego? Uruchom telewizor, włącz internet, zaopatrz się w czasopismo na kredowym papierze i kolorowe jak paw po imprezie noworocznej, kogo tam zobaczysz? Zwyczajne dziewczyny czy może retuszowane, operowane, wygłodzone "gwiazdy i gwiazdeczki"? Dziwisz się że tylko w takich "obiektach" widzi się atrakcyjność?

Gość mal079987667542bera
Moja waga 180 i faceci sznurem ;) tak tak 180 kg !!!

Gość co za idiotyzm ulalalaala
pewnie to pisze jakis karzel a ja wole kobiete inteligentna z ladna buzia,postawna glupole ! niewazna waga,wazna osobowosc i atrakcyjnosc nie cierpie chudych kurdupli o przecietnej urodzie,bylejakim chodzie i kurewskim charakterze kobietka ma byc porzadna,uczciwa a nie puszczalska zaden facet nie chce miec dziwki chyba ze zonaty,a takiemu to wszystko jedno do ruchania na boku

Gość mal079987667542beraXXX
mylisz wage i wzrost ? ;) 180 kg wagi ciezkiej :D

Gość każdy kogoś skreśla za coś
kobiety skreślają mężczyzn za np. wzrost, zarobki, prawictwo, wykształcenie, wygląd .... mężczyźni skreślają kobiety za np. charakter, wygląd ogólnie.

Gość Dlaczego?..
Rozejrzyj się wokół :) I nie chodzi tylko o promowanie kobiet wyglądających jak chłopcy przez peadałów świata mody. Chodzi też o - że tak powiem - "mentalne spedalenie" dzisiejszych mężczzyn, ich ciotowatą tożsamość, strach przed kobiecością, problemu seksualne i życiowe :) Chłopiec przy boku jest bezpieczniejszy dla em-pedałka, który sam nie wie, kim jest i jak sobie poradzić w życiu i łóżku :)

Prawictwo to zaleta :D reszta hmm

Gość Dlaczego?..
* dla "emo-pedałka" oczywiście.

walic kapucyny chlopaki ;D

Gość Dlaczego?..
Ale 180 kilo to też patologia, także się nie podniecaj, autorko, tylko schudnij ;)

Gość zou_za
Feee, niesmaczny ten wpis powyżej :-/ Całe życie byłam mała i chuda (157/43-46 max), teraz 4 kg więcej. Są faceci, którym się to podoba, a inni wolą okrąglutkie. Jest równowaga w przyrodzie. Dziewczyny szczupłe i szczupłe inaczej: "Nie ma kobiet brzydkich - są tylko zaniedbane" (H. Rubinstein)

jak dziewczyna ładna i zgrabna to od razu doczepiacie jej łatkę głupiej i pustej. Moja jest zgrabna, wysportowana waży 52kg przy 170cm i w cale nie głupia ani pusta. Ja jestem nawet głupszy od niej (ponieważ przesiaduje na tym forum)

Gość magdalopart
no niestety tak to wygląda. U mnie w pracy jest 5 dziewczyn- jedna najszczuplejsza- waży pewnie z 50 kg przy wzroście 165, na dodatek taki typ drobnej dziewczyny. Oczywisce faceci widza tylko ją!, każdy komentuje tylko ją i co by z nią zrobili. nadmieniam, że pozostałe dziewczyny do grubych nie należa...więc faceci jednak to cymbały

Gość nie.. macie racji
Wszystko zależy od tego czy dziewczyna dba o siebie,jest mądra,komunikatywna.Znam wiele par,gdzie kobiety od poczatku były zaokrąglone,zainteresowali sie nimi super faceci na poziomie i na stanowiskach , w tej chwili to już małzeństwa z prawie 10 letnim stazem .

Gość magdalopart
no tak, właśnie dlatego cymbały. To że jest ładna i zgrabna nie oznacza, że jednoczesnie fajna i mądra- choć niestety jest. Po prostu czasami jest przykro, jak reszta dziewczyn jest niewidoczna a ona ciągle bryluje

"jedna najszczuplejsza- waży pewnie z 50 kg przy wzroście 165, na dodatek taki typ drobnej dziewczyny" nie "taki typ" tylko nie żre jak świnia i się rusza. jeśli jest jedyną szczupłą laską, to nie dziwię się, że faceci widzą tylko ją.

Gość wqewerwr
czyli jak twoja przyszla zona przytyje po ciąży to ją zostawisz zalosny ruchaczu? ja waze 50 kg przy 167 cm i przyznam, ze mam troche boczkow, wiec chuda nie ejstem

"To że jest ładna i zgrabna nie oznacza, że jednoczesnie fajna i mądra" a ty zwracasz uwagę na niskich, grubych i szczerbatych, bo może są fajni i mądrzy? nie. "ja znam pulpeciki, które mają spore powodzenie, a facetów zmienieają czesciej ode mnie" ale przecież ty nigdy nie miałaś facetów, więc stwierdzenie, że zmieniają częściej niż ty, jest bez sensu :P ja też znam grube laski, które mają facetów. każda zmora znajdzie amatora, ale ogół jednak woli szczupłe.

Ja jestem filigranowa raczej 165 i 48 kg. Jestem najmniejsza i najszczuplejsza ze wszystkich koleżanek , zawsze miałam największe powodzenie, ale nigdy nie myslałam, ze to dlatego...

Gość magdalopart
no przyznaję, ze skręca mnie z zazdrości, co nie zmienia faktu ze mnie to denerwuje.Poza tym biega codziennie i namawia nas byśmy robiły tak jak ona!No na pewno bede latać bez celu-bez sens

"Poza tym biega codziennie i namawia nas byśmy robiły tak jak ona!No na pewno bede latać bez celu-bez sens" no coś ty, lepiej hoduj brzuchol i cellulit na dupie :classic_cool:

czy zamiast sie użalać na tym topiku nie lepiej schudnac? skoro już ustalono, że szczupłe jest pożadane, a autorka chce mieć powodzenia to....zostaje walka :-)