Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toskaffka

Dlaczego tylko drobne i szczuple kobiety maja powodzenie u facetow?

Polecane posty

Gość szymon26d
U mnie maja szanse tylko kobiety naddajce sie na modelki Wzrost od 175, nizsza bedzie miala krotkie nogi i nie bedzie miala ladnej figury tylko taka kaczka!!!! bleee niskie maja tendencje do tycia!!!!!!

Temat walkowany setny raz. Sa mezczyzni, ktorzy ogladaja sie za drobinami, sa tacy, ktorzy wybiora babke z kawalkiem tylka. Jestem zdania, ze i chude i grubsze moga byc atrakcyjne i nie ma co uogolniac.

Gość szymon26d
tylko zeby miala biust, bo co wam z tej chudosci jak zero cyckow :(

Gość phiphiiii
ale to nie jest prawda. Ja jestem z tych bardzo szczupłych, i nie jest ze mną jakoś źle. Jednym się podobam a innym nie. Takie tam średnie stany stanów średnich. Moja kumpela, zdecydowanie ode mnie niższa, do tego więcej ważąca, zawsze, ale to zawsze miała powodzenie. Ona sama starała się zrzucić kilogramy i takie tam. I raz było jej nieco więcej raz nieco mniej, a faceci niezależnie od tego lecieli do niej jak do pszczoły do miodu. Ona nigdy nie będzie filigranowa, ale zawsze powodzenie miała i mogła w facetach przebierać. Cóż ona ma to mityczne "coś" :D.

Ja nie uważam, ze tylko chude maja powodzenie. W moim otoczeniu prawie ładna dziewczyna ma chłopaka, niezależnie od tego ile waży kilogramów.

"Wzrost od 175, nizsza bedzie miala krotkie nogi i nie bedzie miala ladnej figury tylko taka kaczka!!!! bleee" sam jesteś kaczka. albo raczej baran. co powiesz o tej laseczce? http://www.mmwroclaw.pl/396813/2011/12/13/pilkarska-miss--zostala-ambasadorka-akcji-stadiony-dla-kobiet-foto?category=news ma 168 cm 🖐️ spójrz na zdjęcia nr 11, 16 i 18 w galerii i zobacz, jakie ma nogi :classic_cool: i nie łudź się - taka laska na ciebie nawet nie spojrzy 🖐️

migotka, nie kompromituj się :) ma wcięcie, ale na pierwszym zdjęciu tego nie widać. oczywiście nie każda ma tak zajebiście wciętą talię jak ja, no ale co poradzę :)

poza tym nawet światowej klasy modelki nie mają wcięcia. właśnie te wysokie najczęściej nie mają. nie wiem czemu, jakieś zrąbane genetycznie są widocznie :P

no w takim razie światowej klasy modelki to nie kobiety :P ja mam osławioną proporcję talii do bioder 0,7, więc nie narzekam ;)

"wolalabys wygladac jak pamela anderson czy anja rubik?" jeśli miałabym wybierać spośród tych dwóch, to już wolałabym wyglądać jak Gizmo :D

nikt nie ma idealnej figury, są rzeczy na które nie mamy wpływu i trzeba je zaakceptować i polubić w sobie :)

Gość szymon26d
żab-X modelki maja miec 180!!! ta nie ma cyckow i tylko na obcasach dobrze wyglada tak to takie ktorkie nozki

ja nie chcę wyglądać inaczej, niż wyglądam. chcę mieć tylko jeszcze dłuższe włosy, no ale zapuszczają się. więc w końcu będą.

Gość walczę z PMS
Hej Dziewczyny, niestety jest troszkę prawdy w topiku... Przede wszystkim Faceci to wzrokowcy i zgrabne kobiety będą wpadały im w oko. co prawda nie znam faceta, który lubi tzw "wieszaki". chyba każdy leci na ładną pupę, płąski brzuszek i mały/duży ale jakiś biust! Osobiście mam 166cm i ważę w zależności od cyklu 54-57kg. nie ukrywam, że jak wchodzę powyżej 55,5 czuje sie źle, bo puchnę przez ten pieprzony PMS, ale walczę (ćwiczenia, dieta i samopoczucie lepsze). Na pocieszenie mam dla Was to, że jak facet nie tylko bedzie miał do ocenienia Twoj wygląd, to możesz go rozkochać w sobie swoim zadziornym charakterem :-) I pamiętajcie Kobietki, proste plecy, uśmiech, zadbanie i wiara w siebie to podstawowy ubiór na podryw :) Pozdrawiam :) P.S. OLAĆ niezdecydowanych FRAJERÓW, nie warci naszych łez!!! :D