Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieneineienidnifns

z normalnej na chudą

Polecane posty

Gość nieneineienidnifns

hej, odchudzam się dzisiaj 4 dzień, dziś waga wskazała 52,4 czyli tyle samo co wczoraj, mimo intensywnych ćwiczeń wczoraj. odchudzam się do 49, potem ew do 47, ktoś ze mną? wzrost 165cm

Gość nieneineienidnifns
motywacjii musze

Gość gartka
a co jesz?

Gość 0o0oklkjk
a czemu taka chuda chcesz byc?

Gość xmenkax
anoreksje chcesz m iec czy co

Gość nienienieneineineineis
nie, chcę spalić za duży tyłek. chodzę na basen + jem 800-1000kcal dziś 52,5, jeszcze kilka tygodni temu było 55-56.

Gość mlaaaaaaa
mało ci spada w kilka tygfodni tylko tyle? co jesz w tych kaloriach?

bo taką prawdziwą dietę mam dopiero 5ty dzień. wcześniejsza waga spadła przy normalnym jedzeniu i umiarkowanym wysiłku jem niewiele, i głównie białko, i węglowodany złożone. od tych 5ciu dni ćwiczę intensywnie, ciężko u mnie coś spalić bo taką budowę mam jakby 'od zawsze' mam dość dużo mięśni od aktywności fizycznej i szerokie kości(tzn szerokie biodra i barki) a to waży swoje. tkanki tłuszowej i tak mam mało, w biuście 81 cm, wcięcie w talii teraz 59(! wcale nie będąc chudą wagowo) a za to dół dość potężny, biodra zawsze koło 92, udo 51. a myślę że we wszystkich dietach gdzie dziewczynom spada po 5 kg w tydzień, po prostu, pomijając wodę, mają więcej tkanki tłuszczowej z której wody się pozbywają.

Gość mlaaaaaaa
za chuda tez zle!!!!!

Gość awawewa
a co chcesz jak wieszak wygladac? jak babo-chlop???????????

Gość kika_rika
mam tyle samo wzrostu co ty, niedawno wazylam 49 a teraz 52-53 i dopiero teraz dobrze wygladam; tylek mam i wieksze cycki i o wiele lepiej sie czuje. kobieta musi miec pupe!

Gość njdn
mam tyle samo wzrostu co ty i waze 60 kg, tez bym chciala schudnac ale tylko 5 kg. i nie moge schudnac :o jeszcze rok temu wazylam 65. schudlam i teraz stanelam i nie moge dalej :o

Gość zosska
ty juz wazysz okey i zadne chudniecie, popadniesz w chorobe

Gość NAUCZCIE SIĘ WRESZCIE
ŻE ANOREKSJA TO CHOROBA UMYSŁU A NIE CIAŁA!!!! więc może chudnąć nawet 10kg ale dopóki nikt jej nie przepada nie można mówić o anoreksji ;/ sorki, że "krzyczę' ale sama mam 'chude' kości i wyglądam na o wiele więcej kilogramów niż ważę bo mam dużo tłuszczu po prostu i jak już wyjawię swoją prawdziwą wagę to też słyszę pierdolenie o wpadnięciu w anoreksję... dlatego tak mnie to wkurwia bo normalnie ludzie dają mi 10kg więcej niż mam ;/

Gość 029874yyt
a do kogo to napisalas konkretnie?

do każdego kto zarzuca autorce, że jeśli chce schudnąć to wpadnie w anoreksje. Nie widzicie jej ciała więc nie wam to oceniać.

powiedzcie to facetowi którego kochałam, a potrafił mnie oceniać tylko z wierzchu, mówiąc że nie mam biustu, i mam za duży tyłek. (pomijam fakt że nie składam się tylko z ciała, mam też charakter, pasje, kończę studia, i większą wartość której w ogóle nie mogę od roku czasu zauważyć) wiem że to niedorzeczne, bo ta figura nie jest zła, słyszę czasem nawet komplementy jej dotyczące, ale chyba chcę mu/sobie udowodnić że umiem.

co do zarzutów do anoreksji- może jest coś w tym, bo chcę schudnąć, może nie za wszelką cenę, ale raczej żeby udowodnić coś. za grubą się nie uważam, nie mam zaburzonego postrzegania obrazu, widzę że "góra" ciała już jest naprawdę chuda. po prostu chcę się poczuć lepiej, i dopasować do tego dół sylwetki

jeśli chcesz się odchudzać z powodu faceta to tego nie rób. podoba Ci się twoje ciało? tak - to nie odchudzaj się ale żyj zdrowo ;) nie - odchudzaj się/ ćwicz ale nie dla niego, bo nie warto tylko dla siebie ;) zwłaszcza, ze sama napisałaś, że go "kochałaś" więc żyj dniem dzisiejszym a nie przeszłością 🌼

chyba masz ten sam typ sylwetki co ja - gruszka ;) mam strasznie szczupłe ręce ale dól mam bardzo masywny. Wiesz, że jeśli będziesz chudnąc to głownie z gory? dlatego lepiej skupić się na ćwiczeniach górnej części ciała, żeby wyrównać dysproporcje.

a i odnośnie biustu - jaki masz rozmiar biustonosza? Bo masz kilka cm mniej niż ja a ja uchodzę za "biuściastą" ;) więc wydaje mi się, że masz źle dobrany rozmiar. Możesz się jeszcze zmierzyć pod biustem na wydechu ;)?

Gość agrena
wzrost 168,waga 53 dolaczam,chce schudnac do wagi 49.

biust na 'oko' mam takie typowe A, jeśli chodzi o te brafittingi itp to chyba było coś koło 60D albo 65B teraz się nie mierzyłam, ale z tego co pamiętam pod biustem miałam 69cm, czyli różnica tylko 12 cm. co do figury gruszki, może dziwne, ale chyba mimo takiego małego biustu, nie mam, bo mam dość szerokie ramiona, i normalne, niechude ręce, które wyrównują dysproporcje z szerszymi biodrami. więc mimo bycia prawie płaską, mam 81 w biuście, ale większość to plecy :) są dziewczyny z węższymi plecami i przy 81 w biuście mogą już mieć całkiem konkretny okrągły biust. :)

agrena, ok, będę miała towarzystwo. jak zamierzasz chudnąć? dieta 1000 + ćwiczenia, czy jakąś inną metodę obierasz?

biust masz całkiem duży bo według kalkulatora (który jeszcze nigdy mnie ani zadnej "stanikowo uświadomionej" koleżanki nie oszukał ;P ) masz 60DD :). jeśli masz zrównoważone ramiona do bioder to na pewno jesteś klepsydrą (zwłaszcza, że masz bardzo ładną talię :) ) więc lepiej idź po dobry biustonosz ;). Nie będę Cię namawiać na zaprzestanie odchudzania ale z tego co opisujesz musisz mieć naprawdę fajną figurę i ten twój były facet to musiał być jakiś kretyn!

dziś zjadłam: 2 sajgonki= 300 kcal tuńczyka w sosie własnym= 90 kcal trochę ananasa =100kcal małą jogobellę light = 90kcal 1/3 szpinaku z białym serkiem, bez tłuszczu= 120kcal suma 700 kcal. poprzednich dni nie pamiętam, ale podobna ilość kcal.

Gość lkaa
ja moge od jutra 1000 kcal

Gość lkaa
sorki , to nie ten topik

Gość ojdziewczyno
Jesteś szczupła, nie gub tyłka. Masz w sam raz i uda też w porządku. Poprzestań na tych 52 kg, absolutne minimum 50 kg dla twojego wzrostu ale to pod warunkiem, że jesteś nastką, a nie dziestką. Ćwicz ile wlezie ale odżywiaj się normalnie. Kiedyś odchudziłam się, nie wiem po co, do 43 kg przy wzroście 158 i wyglądałam jak zamorek. Wiele lat mi zajęło dojście do normalnej wagi. Przy niedowadze byłam u dentysty co miesiąc, ciągle psuły mi się zęby, teraz od 3 lat chodzę tylko na kontrole co pół roku i mam zdrowe zęby. Krągły tyłek i ładny uśmiech jest więcej wart niż urojone cyferki na wadze.

Gość nieneineineienieniensf
dzisiaj 52,5 trochę zastój, jem głównie białko, regeneruje się po ostatnio dużej aktywności fizycznej. wydaje mi się że dużo u mnie ważą mięśnie, niedługo będę miała umięśnione jak kinga rusin, muszę trochę przystopować z pływaniem, rowerem i bieganiem,