Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieneineienidnifns

z normalnej na chudą

Polecane posty

Gość kamila/s
zaś mam mętlik w głowie ;P ;)

Gość fvgds
szczapiatosc w modzie nie jest

Gość kamila/s
tak no właśnie stosuje na brzuch i uda. 5 serii naprzemiennie zimny-gorący... na początku masakra, ale idzie się przyzwyczaić... ;)

Gość kamila/s
hehe przód gorzej... rozstępy... :/

Gość dartiana
tez chce byc chuda na bzruchu najwiecej jaka diete robicie

Gość nienieneineienieneinei
wczoraj cała pizza - 1100, lion 200kcal, owsianki za 500kcal i warzyw za 250kcal, ale dużo ruchu, 2050kcal waga rano 51,8.

Gość kamila/s
ja także zrobiłam sobie wczoraj małe święto, bez ćwiczeń no i wypiłam sobie z moim piwko. Ponoć taki redss ma 260 kalorii, które się nie odkładają.... ciekawe jak z tym jest...

Gość kjhp;
odkladaja sie kalorie widze to moim mezu ma brzuch piwny i rsdsy pije

Gość kamila/s
a nie jest tak, że podjada do piwa? Bo tak przeszukując fora na ten temat zetknęłam się taką informacją, że piwne kalorie nie odkładają się jeżeli nie jemy do piwa. Albo jest to po prostu ,,usprawiedliwianie,, się odchudzających ;)

Gość 157157157
haha ale bzdura. Piwo tuchy i to mocno. Zobaczcie sobie jaki ma indeks glikemiczny! prawie 100 ;/ co do bioder. mierzy sie zawsze w najszerszym miejscu- u jednych to bedzie wyzej, u innych nizej, bywa, ze wypadnie nawet pod pupą (jesli ktos ma plaskodupie a uda masywne). Ja jesm ok. 1100 kcal amiast 800, zeby bylo zdrowiej - a waga ani drgnie, 59,6 kg. tyle jeszcze przede mna ;/ ja mam w biodrach 96 okolo jakby co. Mam raczej szerokie te biodra ale tylek nie wystaje zbytnio. Zmorą jest mój brzuch - ciąża spozywcza. Dziwne to sadło, tak z przodu głównie. Choc kilka kg temu bylo bardziej rownomierne. Schudly mi plecy i boczki a przod zostal ;-)

a właśnie mi dziwnie się schudło a teraz przytyło. bo mam wrażenie że schudły mi nogi i biodra, odkąd wbiłam się w rurki rozmiaru 34 (może efekt psychologiczny) a po tej pizzy wydęło mi brzuch. dzisiaj wypiłam rosół z kalafiorem = 100 kcal, jabłko i wyciskany mus z żabki= 100kcal 200 gram warzyw na patelnię z keczupem= 170kcal 3 kawy z mleczkiem- 30kcal za mleczka serek biały twarogowy= 200kcal końcówkę jogurtu 0%- 50kcal 650 kcal waga zobaczę rano, trochę mnie przerażają chude obojczyki, ale uda dalej mam solidne. alkohol tuczy. hamuje trawienie i metabolizm, wystarczy. jak już się je mało, to nie warto się do tego truć. dzisiaj zjadłam trochę za mało, ale nawet nie mam apetytu po wczorajszej pizzy i lionie.

Gość bejbiszon
sprzedam adipex-20 tabletek mint76@o2.pl-mam tylko tyle,kupiłam dla siebie i to mi zostało,ważny do 2014,więcej inf na maila poprz. | 1 627 628 629

spadaj z tym świństwem z mojego anorektycznego topiku, silnej woli trochę. przy okazji silnej woli + 350 kcal wieczorem = 1000 dzisiaj

nie chce mi się liczyć ale z 250 owsianka i kefir 0, i kurczak na wodzie z 300, 550, jeszcze 2 kawy i pomidor na popołudnie.

kajzerka 150, lizak 50, 750, końcówka owsianki 100 850. i zero ruchu, bo dzisiaj niestety nie mogę ;/

Gość znfm
a ja mam taką figurę jak autorka- "normalną".. dupsko z 94, udo 55 wzrost 175, waga ok. 58 :/ też schudnę z tego - chcę na 53...

Gość znfm
jabłko i wyciskany mus z żabki= 100kcal mus z żabki :)

jest lepszy niż słodycze : D banan jabłko i 67 kcal w opakowaniu :)

Gość ffyfufk
sama chemia w tych musach

Gość ffyfufk
zjedz cos z maca :P)

nie większa niż w cheeseburgerach, lodach, tabletkach na odchudzanie czy fajkach. wyrzuciłam już śmieci ale dam głowę że było bez konserwantów, tylko pasteryzowane. nie zaprzeczę mogę dosładzać koncentratami owocowymi, czy używać nie pierwszej jakości jabłek, ale w końcu i w domu jak robi się kompot, to wrzuca się wszystkie jabłka, a nie tylko najpiękniejsze, i nikt od tego nie umiera :) do znfm, masz bmi 18,9 (58kilo przy 175cm) tyle samo co ja w tym momencie 18,9 (51,5 kilo przy 165 cm) w sumie ja chyba chcę tylko do bmi= 18, czyli 49 kilo. dalej raczej nie, i tak już jestem raczej zadowolona. będziemy miały jakiś punkt odniesienia, choć obawiam się że dalej będzie mi dość ciężko się zbijała ta waga, więc jak się weźmiesz od dziś możesz i mnie wyprzedzić : )

koniec dnia, równy 1000siąc. i nic więcej. czekam na poranną wagę, ale bez ruchu nie spodziewam się jakiejś rewelacji

1000 dzisiaj równo. i nic więcej

Gość Nikaa215
witam, mogę się dołączyc do wspólnego odchudzania ?

jasne, zapraszam, ja tutaj i tak codziennie uzupełniam :) z ilu do ilu chcesz się odchudzić?

Gość Nikaa215
aktualnie 55,5kg ;( niedawno było 48 i czułam się wspaniale.. na początek to 5,5kg a później zobaczymy :) mój wzrost to 170. Brak silnej woli, dlatego proszę o wsparcie ;)

Gość 157157157
a u mnie 60,4 :/ a caly czas nie przekraczam 1000kcal