Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieneineienidnifns

z normalnej na chudą

Polecane posty

Gość nienieneineienieneinei
śniadanie 250kcal 2 jabłka - 70 kcal zupa pomidorowa- 300kcal lody- 250kcal kajzerka- 150 teraz-z 80kcal, łyżka sosu, gryz naleśnika 1100kcal. uuuujdzie waga wieczorna 52,3

51,8, witamy dzień kawą

jogurt naturalny + płatki owsiane + słodzik. zjadłam duży jogurt + dużo płatków, liczę za to 500kcal. zobaczymy czy nie będę głodna w ciągu dnia.

Gość kamila/s
Witajcie dziewczyny! Można się dołączyć? Jestem 5 dzień na takiej mojej ,wizji,, diety MŻ + codziennie wieczorem ok. 30 minut mieszanki ćwiczeń na brzuch i uda. Z 59 zjechałam na 57,7kg. Co do moich wymiarów (głównie nóg, to są podobne, 1-2 cm więcej jak nieneineienidnifns. Natomiast jeżeli chodzi o typ figury to taka jak 157157157157 tzn. szerokie ramiona, biust C, wcięcie w talii szerokie do szerokości bioder (ok. 86 jak się nie mylę) no i nogi w podobnych wymiarach jak nieneineienidnifns. Także trudno mi określić typ figury bo np. ramiona mam szerokie a nadgarstki 14 cm. Mi głównie chodzi nie tyle co o drastyczne schudnięcie co o wyrzeźbienie sylwetki i ujędrnienie ciała. (stosuje naprzemienne ciepło-zimne prysznice + pilling kawowy całego ciała) Dodam, że mam 21 lat, 167 wzrostu. Trzymam z nas kciuki ;)

Gość 157157157
no jak na swój wzrost to masz wymiary ok. Ja mam 10cm mniej od Ciebie... U mnie zastoj, ciagle jest 59,2-59,5.

Gość kamila/s
z tym, że ja chuda nie jestem... Taka normalna rzekłabym. może damy foto swojej figury żeby ocenić się nawzajem? Dodam także, że jestem po ciąży stąd okolice brzuch i boczki to pozostałość. I właśnie ,,tego,, chciałabym się pozbyć.

Gość kamila/s
zaraz dam zdjęcie to zobaczycie o jakie części mi chodzi...

Gość kamila/s
z jakich stron można użyć by wkleić zdjęcie?

Gość kamila/s
bez twarzy można zaszaleć :P

Gość kamila/s
nooo... także naprawdę nie ma jakiś wytycznych, że waga 57/167 jest idealna.. bo np. bmi tak pokazuję. myślę, że dużo zależy od proporcji jak tkanka jest rozłożona.

Gość kamila/s
szczerze, to mogę nawet i nic nie zrzucić byle tylko mi się to ,,rozłożyło,,... :) Głównym celem mojej akcji jest ujędrnienie ciała... już widzę minimalne zmiany skóry od kiedy zaczęłam pić 2 l. wody (przedtem dziennie ok. 1 litr z czego 0,75l to kawa a 0,25 cola) Jak osiągnę efekt to przełamie wszelkie lęki i pójdę na solarium :D

Gość kamila/s
Zbieram Ślimaki a pokażesz swoje zdjęcie?

Gość kamila/s
Zbieram Ślimaki a pokażesz swoje zdjęcie?

Ja pije tylko wode. Żadnej coli (chyba ze od świeta), herbat, nic. Tylko wode caly dzien. Wiesz, nie to, żebym chciała krytykować, ale moze te "boczki" nie rzucałyby sie az tak w oczy, gdybyś po prostu miała.. no. Bardziej okrągłe biodra. Bo jednak 86 to dość szczupło, przy takim wzroście. I teraz pytanie, czy to spalisz, czy taka budowa. Ja nie wiem co by mogło pomóc na te partie bo tylko nogi odchudzam całe życie. :D

Może kiedyś wrzuce, jak sobie jakieś cykne, w tej chwili nie jestem w stanie technicznie niestety :P Haha, wtedy cała kafe okrzyknie mnie pulpetem i bede musiala sie usunąć :D

Gość kamila/s
oj no z postów jakie pisałaś wnioskuję, że nie jest tak źle, a nawet lepiej niż ja ;) co do bioder... 87cm, teraz mierzyłam... Mnie się wydaję, że to dużo właśnie jest...

Gość 157157157
mnie sie wydaje, że 87 to mało w biodrach. Jak schudniesz, to raczej rownomiernie, wiec oprocz boczkow stracisz tez i tylek i bedziesz jak maly chlopiec. Ja bym sie na twoim miejscu skupila na rzezbieniu brzucha, zeby sie pozbyc brzuszkow, czyli cwiczenia, a nie dieta. Ale oczywiscie rob jak uwazasz. PS masz bardzo ladne uda.

Gość kamila/s
kurczę na moje taka figura idealna. Nie szkielet a taka kobieca. takie coś chciałabym mieć... dla mnie szerokie ramiona/barki są moim przekleństwem ehhh. a co do mnie to myślicie, że porzucić dietę? Skoro tak piszecie o tych wąskich biodrach. Tylko ćwiczyć? A tak z ciekawości, ile wy macie w biodrach cm? (ja mierzyłam na wysokości wystającej kości biodrowej, dobrze?)

Gość kamila/s
a na wysokości pupy 92. A chciałam jeszcze spytać, znacie sposoby na ujędrnienie ciała? Pomijając sport....

ah... na wysokości kości biodrowej mierzyłaś.... no to inna historia. :) no to tak: ja mam w najszerszym miejscu pośladów 90cm a tam gdzie kość miednicy (chyba o te kość chodzi ?) :85

Gość kamila/s
no to się mamy ;) czyli jestem 2 cm szersza :D to nie porzucam diety jeszcze hehe Dobrze, że nie zdążyłam zdemolować lodówki hihi :P